Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

My rozpoczynamy drugą część grilla 🙂 Pogoda się ciut popsuła, wczoraj było o wiele słoneczniej.
Madalena i Moniczek piękne brzusie 🙂 Wyglądacie kwitnąco 🙂)
Marta fajna bluzeczka, taka "radosna" 🙂

Miłego popołudnia

• Mamusia
Cześć dziewczynki. Dwa dni nie zaglądałam i miałam duuuzo do nadrobienia hehe pomimo tego że dużo z Was wyjechała. Mnie niestety dopadła jakaś paskudna choroba, gardło boli z nosa się leje i powoli trace głos także nie jest za dobrze 😞. Widziałam że pisałyscie o zgadze, mi niestety ona także dokucza i nie moge znaleźć sposobu na jej pokonanie, czasami nawet po wodzie ją mam 😞. Troche mi głupio że zalogowałam sie od razu na sierpnióweczkach bp tak czytam o tej nowej magdzie 😞 a ja tez jestem z Wami od niedawna.
Mam nadzieje że nie objadłyście sie za bardzo przez te święta bo ja muszę siła odcvhodzic od stołu tyle bym jadła.
Aha i o najważniejszym tak jak mówiłam byłam u lekarza i juz na 10000% będziemy mieli synka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 bardzo sie cieszymy, dostałąm komplet zdjęć do albumu. No i wyniki sa dobre więc narazie nie mamy się czym martwić. Tak jak niektóre z Was mnie tez w tygodniu czeka glukoza i nie bardzo wiem czego mam się spodziewać bo słyszałam że różnie sie na to reaguje hm ale zobaczymy jakos przetrwam. Buziaczki brzusie i do później 😘

• Mamusia
cześć brzuszki święta, święta i po świętach- ja już wróciłam od rodziców, ale chyba jeszcze szwagra odwiedzimy 🙂
Brzuszki pewno podrosły po smakowitych świętach, po tych serniczkach itd 🙂
Moja mała strasznie się rozbrykała w te święta- co chwile kopniaki sprzedawała, widać też się jej świętowanie spodobało.
No i bardzo ładne nowe fotki brzuszków 🙂

mapa napisał(a):
Cześć Mamusie 🙂

Coś czuję, że po świętach trzeba będzie uaktualnić
i listę obwodów i zdjęcia Brzuszków 🙃
Mój mam wrażenie urósł baaaardzo 😁

Mapa mam dokładnie takie samo wrażenie jak Ty. Brzuś wydaje mi się ogromny 😮 i tak mi jakoś ciężko.....

• Mamusia
Witajcie dziewczyny my już powróciliśmy 🙂
Objedliśmy się strasznie bo mama oczywiście z powodu że jest nas dwoje postanowiła zrobić jedzenia dla całego pułku 😮 😮 😮 i jak dziś zakładalam tenisówki to miałam problem przez brzusio 🙃 😮 🙃
Zabrałam też już wszystkie swoje ubrania od rodziców i nie spodziewałam się że tyle tego jest, chyba się na allegro będę wyprzedawać by od razu domku nie zagracić 🙂 więc póki co wstawiłam pranie 🙂

• Mamusia
Witam brzuchate mamuśki 🙂

Inez super że już jesteś z nami gratuluję synka 🙂 miło że zasilasz grono chłopców 😜
moniczek i madalena brzuszki super 🙂

mam nadzieje że Wam święta minęły w miłym nastroju i nie przejadłyście się za bardzo 😜 bo ja chyba się przejadłam brzusio boli i ciężko się siedzi a z 8 h jeszcze trzeba wytrzymać w pracy 😞

miłego dnia mamuśki 😘

Witam sierpnióweczki
i po swietach.... jak dla mnie cale szczescie. Nie byly tym czego sie spodziewalam. Jestem wymeczona psyhicznie. Tylko klotnie i lzy.. 🤢 😠Tylko maluszek i moj narzeczony daja mi sile.
eh... fajnie ze wam uplynelo swiatecznie 🙂
dziewczyny a o co chodzi z ta monika?ta ktora mada usunela z naszej stronki? troche sie pogubilam...
😘 😘 😘

no i witam po świętach 🤪
Ja się nie objadłam całe szczęście,ale i tak mam wrażenie że brzusio mi "wystrzelił" w górę bo zaczęłam mieć duszności i niejako problem z oddychaniem - kurczę chyba trochę za wcześnie hmmmm...
Madalena i inne pracujące mamusie - miłej pracy 😜
Wszystkim brzusiom życzę miłego dnia 😁

Witam poświątecznie wszystkie mamy i bobaski w brzuszkach.
Wpadam na chwilkę się przywitać i zmykam pracować. W wolnej chwili będę was podczytywać a odezwę się po południu.
Justyna, współczuję średnio udanych Świąt. Rzeczywiście musieli ci wszyscy nastąpić na odcisk, skoro taka żałość przez ciebie przemawia.
Ale nie martw się, kolejne Święta dopiero za 8 miesięcy 🙂
Marta - lion, w wolnej chwili spójrz proszę na stronę http://www.teutonia.com/pl/
i wypowiedz się na temat modelu be you. To mój aktualny typ numer jeden wózka, ale w necie nie ma opinii na jego temat. W sklepie go bardzo polecają, pytanie tylko dlaczego? czy to zasługa wózka, czy wysokiej prowizji dla sprzedawców 🥴
Może któraś z pozostałych mam również oglądała ten wózek - będę wdzięczna za wszystkie opinie.

Dzień dobry brzusie 🙂

Jo-aneczka wypowiem się ale później teraz uciekam na zakupy 🙂 Hehe a za chwilę będę też w sklepie gdzie sprzedają wózki to podpytam co mówią 😉

U nas dziś niestety leje deszcz 😞

Miłego dnia.

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
Witam poświątecznie wszystkie mamy i bobaski w brzuszkach.
Wpadam na chwilkę się przywitać i zmykam pracować. W wolnej chwili będę was podczytywać a odezwę się po południu.
Justyna, współczuję średnio udanych Świąt. Rzeczywiście musieli ci wszyscy nastąpić na odcisk, skoro taka żałość przez ciebie przemawia.
Ale nie martw się, kolejne Święta dopiero za 8 miesięcy 🙂
Marta - lion, w wolnej chwili spójrz proszę na stronę http://www.teutonia.com/pl/
i wypowiedz się na temat modelu be you. To mój aktualny typ numer jeden wózka, ale w necie nie ma opinii na jego temat. W sklepie go bardzo polecają, pytanie tylko dlaczego? czy to zasługa wózka, czy wysokiej prowizji dla sprzedawców 🥴
Może któraś z pozostałych mam również oglądała ten wózek - będę wdzięczna za wszystkie opinie.

Hej wszystkim 🙂
co do wózka to kazdy ma swoje wymagania....widzialas go w sklepie???Miałas go w reku??? Ja kupiłam x landera i żaluje że nie posadzilam w spacerówce dziecka mojej kolezanki bo to jakas masakra!!! żeby podjechac np pod krawęznik to trzeba nieżle dzwignąc co w ciązy nie jest takie łatwe...musisz sobie go przetestowac czy łatwo sie sklada czy nie jest za ciezki i sztywny w prowadzeniu najlepiej posadz dziecko np. znajomej tak jest najlepiej 🙂........

• Mamusia
Dzień dobry Wszystkim Mamusiom 🙂 jak Wasze brzuszki po świętach? Ja byłam u Rodziców i się tak najadlłam, że na górze miałam twardy jak kamień a na dole mięciutki- pierwszy raz na odwrót 🙂 ale i tak przesadziłam 🤪
Magda, Marta, Moniczek śliczne brzuszki 🙂
Inez dzień dobry, jestem tu nowa ale Was wcześniej czytałam dlatego znam Was troszeczkę 😉 i gratuluję synka 🙂