Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Diviana ty się o wagę nie martw 🙂 chociaż... gdyby moja babcia cię zobaczyła to na początek byś dostała obiad z 3 dań bo jak dla niej to ja jestem chudzinka a co dopiero by powiedziała o Tobie 😜 za czasów mojej babci to 20 kg w ciaży to było min i jakoś żyły 🤪 a my się teraz martwimy i po co? i tak jesteśmy piękne a będziemy jeszcze piękniejsze jak urodzą się nasze skarby bo duma wyzwoli z nas cały urok 😜

lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Hehe Emilka myje okna w swoim pokoju 🙂 Ciekawe co z tego wyjdzie. Ale liczą sie chęci.

Ale masz pomocnicę 🙂
Na złe jej to nie wyjdzie, a może jakis pozytek będzie. W końcu kończy w tym roku 9 lat.
Ostatnio jak chciała sprzątac łazienkę, no ok pozwollilismy. Nawet umyła, ale myjąc ruszyła wąż od pralki. A ja po jej sprzątaniu wstawiłam pranie. I całą łazienkę zalało, bo woda wylatywała na podłogę 😞 Oj mielismy powódź, no ale cóż jak to na błędach człowiek się uczy, całe życie hehe 🙂

• Mamusia
malstep napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Przez weekend mi się upiekło- stołowaliśmy się u teściów a wczoraj wykpiłam się mrożonym daniem z Lidla (tak na marginesie polecam, bo pyszne- Bami Goreng) ale dziś już muszę coś zrobić 😞

no powiem Ci że stołowanie się w weekendy u teściów bądź u moich rodziców,to nasza specjalność 😁 😁 dzięki temu w weekendy obiadów nie robię 🙂 🙂 co weekedn nam nie odpuszczaja i koniecznie u jednych albo u drugich trzeba być,jak nie to telefonów 1000,a dlaczego nie przyjechaliśmy,kiedy przyjedziemy itp.

Szczęściarze!!! My do moich rodziców mamy prawie 300km a teściów mamy po sąsiedzku, ale oni zapraszają nas na obiad sporadycznie- w weekend była okazja, bo składaliśmy meble i było wiadomo, że nie będziemy mieli czasu gotować.

marta-lion najważniejsze, że chce pomagać, inaczej się nie nauczy 😉

malstep tylko Ty spokojnie z tym słoneczkiem, bardzie do cienia uciekaj 😉

• Mamusia
ale macie tempo!!! w godzina 15 stron!!!
a co do lozeczka to i tak bedzie ciemne, tylko sie zastanawialam czy Wam tez bedzie przypominac trumne 😮 😮 😮
jak sie ruszam na podworku to nerka nie boli ale jak wejde do domu i siadam do komputera to zaczyna kluc! wiedzialam ze to od odpoczywania 😁 😁 😁

Paninka napisał(a):
... a co do lozeczka to i tak bedzie ciemne, tylko sie zastanawialam czy Wam tez bedzie przypominac trumne 😮 😮 😮
jak sie ruszam na podworku to nerka nie boli ale jak wejde do domu i siadam do komputera to zaczyna kluc! wiedzialam ze to od odpoczywania 😁 😁 😁
Hehe jak ja czytam Paninkę to padam 🙂
A dlaczego trumnę??? A komu to czekolada się z trumną kojarzy ??? 🙂

• Mamusia
Paninka napisał(a):
ale macie tempo!!! w godzina 15 stron!!!
a co do lozeczka to i tak bedzie ciemne, tylko sie zastanawialam czy Wam tez bedzie przypominac trumne 😮 😮 😮

Paninka- ja coś wiem o branży trumnowej szwagier i teść w tym siedzą więc mogę Ci powiedzieć, że w najmniejszym stopniu trumny takie łóżeczko nie przypomina 🙂
A ile jest trumien w kolorze sosny 🤪

Daniela napisał(a):
Jo-aneczka Twoja 6cio latka to rocznik 2005?? Jak tak to mamy dzieci z jednego rocznika 🙂

No, 2005 🙂
A ty Daniela masz córcię czy synka, bo chyba coś przeoczyłam. Puszczasz malucha już do szkoły? Bo my się zdecydowaliśmy i od września ruszamy 🙂

Jejku ale Wy dajecie z tymi stronami 🤪 🤪 🤪

Mapa Ja mam podobne bardzo łóżeczko http://allegro.pl/safari-klups-z-szuflada-fajne-lozeczko-opole-i1600793787.html o i w kolorze czekoladowym i wcale jak trumna nie wygląda hehe 😁 😁 😁

jo-aneczka napisał(a):
Daniela napisał(a):
Jo-aneczka Twoja 6cio latka to rocznik 2005?? Jak tak to mamy dzieci z jednego rocznika 🙂

No, 2005 🙂
A ty Daniela masz córcię czy synka, bo chyba coś przeoczyłam. Puszczasz malucha już do szkoły? Bo my się zdecydowaliśmy i od września ruszamy 🙂

Ja mam córkę 6cio letnią Gabrysię 🙂 ona jest z końca grudnia. Do szkoły jej nie puszczam idzie do "zerówki" od września 🙂
Teraz tez córeczkę będziesz miała?? mój mąż zawiedziony bardzo bo liczył na syna 😁

marta-lion napisał(a):
Boże jakie wy macie tempo 🤪 🤪 🤪 Od ciąży, poprzez narodziny, do trumien hehe 🤪 🤪 🤪

Co do trumny to ja ostatnio szłam u mnie przez rynek rozmawiając z babcią i nagle patrze a tu sklep z trumnami i się zachwyciłam "ale fajna trumna" a babcia do mnie "Nie tak szybko, trumnę se sama wybiorę" hehe ale mi głupio było ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Jejku ale Wy dajecie z tymi stronami 🤪 🤪 🤪

Mapa Ja mam podobne bardzo łóżeczko http://allegro.pl/safari-klups-z-szuflada-fajne-lozeczko-opole-i1600793787.html o i w kolorze czekoladowym i wcale jak trumna nie wygląda hehe 😁 😁 😁

Bardzo fajne te łóżeczko 🙂
A skojarzenie z trumną rewelacja 🤪