Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Naprawdę dzięki dziewczyny 😁 😁 😁

Siehankowa być może to powód tego, że rozdzielczość zdjęcia nie jest duża, a forum je "powiększa". Musiałabyś je najpierw sama skompresować w jakimś programie, a potem tu wstawić. Ale bobasek też cudny i już nie taki mały 🙂 🙂 🙂

Pati123 napisał(a):
Siehankowa Twój Bobasek też ślczniutki 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Ja niestety nie mam żadnych zdjątek w domu wszystkie w dokumentacji szpitalnej 🥴

no cos Ty, żadnego zdjęcia Ci nie dali? ja mam robione zdjęcie z każdej wizyty u gina... na razie byłam na 3, i za każdym razem miałam robione USG a z niego fotke. Ciekawe czy tak będzie już do końca ciąży, że co wizyta to USG? Mamuski jak to jest? 😎

• Mamusia
Jakież piękne te bobaski, ja mam tylko usg jak dzidzia miała 6 tygodni i była 8 milimetrowym bąbelkiem, którego prawie nie widać, ale mam nadzieję, że ginekolożka da mi teraz skierowanie i też będę mogła zobaczyć moje maleństwo na ekranie.
Jak widzę te dzidziusie to tak sobie myślę, że jakie to szczęście pomimo niewygód nosić kogoś takiego pod sercem 🙂
Ach jakaś nostalgia mnie dopada...

Diviana hmmm... To moje 3 dziecko, a za każdym razem jak patrzę na maluszka na monitorze, albo dostaję zdjęcie to łezka się w oku pojawia.

Siehankowa ja jak chodziłam do tej pani doktor w poprzedniej ciąży (i teraz też będę), to tak było na każdej wizycie miałam usg i zawsze dostałam zdjęcie. Siehankowa ty jesteś z Dzierżoniowa, nie znasz tam jakiejś dobrej krawcowej? Chciałabym uszyć garnitur ciążowy. A tu u nas w okolicy lipa. Do Dzierżoniowa nie mam daleko.

• Mamusia
U mnie caly dzien pada.... a bylo juz tak ladnie.
Myslalam, ze tylko ja tak siedze przy komputerze i telewizje ogladam w kolko, ale widze nie nie jestem jedyna 😉
Zamowilam ten dziennik powinien jutro przyjsc a jak nie to pewnie w poniedzialek fajnie bede miala co w nim pisac 🙂

Jolajola81 u mnie świeci słoneczko. Ale cóż ja i tak nie mogę pospacerować 😞
Nie nie tylko ty komputer i telewizja. Różnica chyba tylko taka, że ja więcej baby tv oglądam 🙂

No ja nienawidziłam połykać nospy. Fatalna tabletka. Na szczęście wczoraj Pani doktor mi zmieniła 🙂 No a teraz nic, leżymy. Majka biega 🙂 🙂 🙂. Starsza poleciała do koleżanki... Chociaż tyle spokoju. A my z maluszkiem odpoczywamy. Ja jem tak średnio jak zawsze w sumie. Nic się nie zmieniło. Ale mdłości też już nie mam 😁 😁 😁

Hmmm... Danie z czosnkiem. Sama jestem ciekawa pomysłów 😜.
Ja w sumie wrzucam czosnek prawie do wszystkiego. Ale też chętnie posłucham ciekawych pomysłów.

• Mamusia
No własnie najgorsza ta no-spa nie ma zadnej oslony a potem czuc ja na jezyku ble... 🥴

Co do obiadu to ja tez jak cos najczesciej smaze to czosnek tez dodaje np. piersi z kurczaka kroje w kostke i dodaje wszystkie mozliwe przyprawy i czosnek wlasnie jest taki zapach fajny i jakis sos do tego, no ale, dzisiaj piatek nie wiem jak wy, ale ja stosuje sie do zasad domu i nie jem miesa w piatki co kiedys nie robilo dla mnie roznicy co to za dzien tygodnia. 😉

• Mamusia
a dzisiaj zamiast obiadu zrobilam blok czekoladowy taki co kiedys smarowano wafle ta masa mniammm....
czekam z obiadem... dzis mial zrobic maz ja caly tydzien robilam. powiedzial, ze zrobi placek ziemniaczany z sosem pieczarkowym. choc wczoraj sie pytam mnie jak sie robi ten sos hehe 😁

• Mamusia
No właśnie ja w piątki też tradycyjnie bezmięsnie, ale do czosnku to nie wiem czy akurat dziś tej zasady nie złamać 🥴

Ummmm a taki blok czekoladowy ummm moja mama też taki robi, w weekend jedziemy do rodziców, a to niestety jedyny wolny nasz weekend do końca marca, więc się będę musiała opatulić, kanapki z czosnkiem na drogę i do boju 🙂
Zamówiłam już u mamy prawdziwy wiejski rosół, i kiszkę ziemniaczaną 🙂

• Mamusia
Marta- lion cudne zdejecie.Wszystko bardzo dokladnie widac to 3 d prawda?
Co do obiadu to ja wlasnie skonczylam robic karkowke z grilla z przyprawami i czosniekim, do tego surówka z czerwonej i bialje kapusty i zeby nie bylo za zdrowo robie to tego frytki 🙂