Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ojej to ja biegnę po ziemniaki bo mam ciut za mało dla nas wszystkich 🤪 🤪 🤪 🤪

PS.nie wiecie jak tu zdjęcie wkleić? chciałam się pochwalić moim akwarium 😜

• Mamusia
🙂 🙂Wczoraj byłam z meżem na zakupach i w miedzy czasie on zjadł sobie kebaba a ja twistery z ziemniaków 🙂 wyszliśmy ze sklepu i mu mówie ale zjadłabym takie fajne na jarzynowych oczkach starte ziemniaki, fajnie przyrumienione i posypane cukrem.....hmm doszliśmy do auta, zatrzymałam sie, zamkłam oczy ............ i powiedziałam" no ja już pojadłam 🙂"

moniczek napisał(a):
ojej to ja biegnę po ziemniaki bo mam ciut za mało dla nas wszystkich 🤪 🤪 🤪 🤪

PS.nie wiecie jak tu zdjęcie wkleić? chciałam się pochwalić moim akwarium 😜
Musisz zapisać zdjęcie na jakiś darmowy hosting obrazków. Ja korzystam z Photobucket, ale są oczywiście inne. Potem wklejasz link chyba ten od IMG.

moniczek napisał(a):
Marta weź no-spę a jak nie przestanie to leć do lekarza
Moniczek ja biorę normalnie nospę 3 x dziennie. Teraz biorę o 14:00. Myślisz, że powinnam teraz?

• Mamusia
hej hej 🤪 byłam dziś na usg - stresowałam się strasznie, bo tak naprawdę nic mi nie jest... 😎 w ogóle nie czuję jakby się coś w moim organiźmie zmieniało 😉 choć to na pewno przyjdzie z czasem. Na badaniu było super - oczywiście wszystko jest w porządku i okazało się, że martwiłam się na zapas. Fasolka wygląda już na znacznie większą niż ostatnio tyle że pozycję ma fantastyczną... twarzą w dół hahahhahaha 😁 😁 😁 także widziałam tylko nogę tułów i głowę w zarysie... noska niestety nie 😠

moniq1984 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
No wzięłam, leżę. Jakby przechodziło. Ale i tak się zastanawiam nad jakimś lekarzem wieczorem.

K8_online super wieści.

nie zaszkodzisz wizytą na pewno 🙂

odpoczywaj i jak coś to podrzuć Majkę pobawią się z Bartusiem 😉 a tak serio wizyta nie zaszkodzi a na pewno Cię uspokoi

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
No wzięłam, leżę. Jakby przechodziło. Ale i tak się zastanawiam nad jakimś lekarzem wieczorem.

Kochana leż sobie, bierz no spe, i najlepiej wstawaj tylko do łazienki ja tak miałam z tym brzuchem i tą metodę zalecił lekarz w szpitalu i w końcu przeszło.
Jeżeli coś cię niepokoi moim zdaniem nie powinnaś czekać do wieczora mi pielęgniarki powtarzały, że w przypadku bóli brzucha każda chwila jest ważna.
Nie wiem co za ból masz Ty, ale mój był taki jak na okres 😮 😮 😮 😮 😮:blink
:

• Mamusia
marta- lion mam nadzieję, że już lepiej? Dziewczyny mają rację nie ma co zwlekać z lekarzem- lepiej sprawdzić jak się dzieje coś niepokojącego 🙂 trzymaj się i nie przemęczaj 🙂

moniczek akwarium super- mój mąż też miał ambitny plan zamontowania takiego cuda u nas, ale skończyło się na roślinkach kamykach i jednym glonojadzie, no i chęci mu odeszły- a w końcowy plan zakładał trzy akwaria(o każdej wnęki jedno-heheh)

K8_online super wieści 🙂

Nawet mi przeszło. Pati123 to właśnie był taki ból jak w trakcie okresu.
Moniczek super propozycja 🙂. Maja bardzo lubi dzieci. Teraz Majeczka poszła z tatem na spacer, tata się postarał i wrócił wcześniej z pracy.

• Mamusia
marta- lionto dobrze, że już lepiej, mnie dziś tez co jakiś czas tak boli jakby jajnik, tylko że ja myśle że to może być z przemęczenia, bo codziennie w pracy po 8 godzin siedze przed komputerem. Muszę lekarzowi powiedzieć, bo w nocy kiepsko było naprawdę, ale oczywiście za grosz rozsądku i nospy nie łyknęłam, bo dziecka truś nie będę 🥴

k8_online super wieści 🤪
I ten spokój Mamusi...bezcenny 🙂

marta-lion dobrze, że przeszło 🙂
Może Twój organizm tak reaguje na wzmożoną aktywność Dzideczka...
ale dla spokoju chyba warto sprawdzić-niepotrzebny stres może być groszy.

Diviana wiem,że łatwo się mówi,
ale czytałam, że nie Brzuszki nie powinny
spędzać więcej czasu przed komputerem niż 4 godziny na dobę.
Ja mam czasem takie dni w pracy, że też muszę ale nie codziennie.
Teraz niby komputery lepsze ale na pewno warto powiedzieć lekarzowi 😉
I może zmiana części obowiązków w pracy...choć czasem się nie da,
nie wiem jak u Ciebie 😉