Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda rzeczywiście się zmienia. Oby wytrzymała do wieczora, bo wasze grilowane kiełbaski namokną 😁
No i trzymajmy za jutrzejszą pogodę u Marty.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jo-aneczka napisał(a):
Pogoda rzeczywiście się zmienia. Oby wytrzymała do wieczora, bo wasze grilowane kiełbaski namokną 😁
No i trzymajmy za jutrzejszą pogodę u Marty.
O dzięki Asia 🙂 🙂 🙂

I witam nowa mamusię 🙂

A ja mam termin na początek sierpnia, ale mam przeczucie, że urodzę jeszcze w lipcu.
Moja pierwsza córcia postanowiła przywitać się ze światem 3 tygodnie przed terminem a podobno często takie sytuacje się powtarzają.

• Mamusia
Diviana napisał(a):
ann5353 ja też rodzę dopiero pod koniec sierpnia, przynajmniej tak mam termin, no ale jak to będzie to nie wiadomo. Moja koleżanka z pracy ma termin na 5 czerwca, ale się okazało że ma za mało wód owodniowych i będą jej już w ten poniedziałek wywoływać poród

To prawda. Norberta urodziłam 9 dni przed terminem, Igora 7. Liczę, że teraz też może być wcześniej.

• Mamusia
Witam nową mamusię 🙂 w nas sierpnióweczkach siła, żebyśmy tylko po porodzie miały czas wrzucić zdjęcia naszych maluchów i wymienić się przeżyciami 🙂
Ja już chyba dzisiaj ostatni raz zaglądam bo za nie długo jedziemy z m do znajomych na grilla a jutro jedziemy do Ostrowa Wlk. na komunie więc pewnie wpadne dopiero wieczorem albo i dopiero w poniedziałek.
Także dziewczynki życzę Wam miłego i słonecznego weekendu, buziaczki 😘 😘

jo-aneczka napisał(a):
O, cześć Marta. A ja myślałam, że ty też grilujesz 🙂
Grill był w ramach obiadu, teraz leżę. Majka zasnęła i korzystam z ciszy.

halo, halo 🙂
my tez mamy zamiar dziś grillowac, choć pogoda z godz. na godz. coraz bardziej sie psuje 😠
kurcze, połaziłam dziś po sklepach z wózkami i niestety nie ma za dużego wyboru :/ naoglądałam sie na all, i co z tego skoro w sklepach ich nie mają, a szczerze to boje się z netu zamiawiać... i chyba będzie trzeba wybrać z tego co mają na sklepach....

aasia, a może Ty polecisz mi jakiś fajny sklep z wózkami we Wrocku ? 😉 albo Ty marta, w Kłodzku 😉 bo do Was to mam w miare blisko, więc warto zajrzeć 🙂

• Mamusia
Ostatnio zaglądałam na stronę do kwietnióweczek i dziewczyny dalej utrzymują kontakt. Przy odrobinie chęci nam też się uda 😆
Marta ja również ci życzę dużo słonka jutro 😆
Mojemu synkowi się nie udało. Cały czas padało, ale liczy się przede wszystkim atmosfera 🙂

ann5353 napisał(a):
Ostatnio zaglądałam na stronę do kwietnióweczek i dziewczyny dalej utrzymują kontakt. Przy odrobinie chęci nam też się uda 😆
Mojemu synkowi się nie udało. Cały czas padało, ale liczy się przede wszystkim atmosfera 🙂

Ja też kiedyś do nich zajrzałam. To był jeszcze kwiecień więc same gratulacje były na forum 🙂 🙂 🙂
Myślę, że po sierpniu nasza aktywność spadnie, ale pewnie będziemy od czasu do czasu ze sobą pisać.

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

Ja też kiedyś do nich zajrzałam. To był jeszcze kwiecień więc same gratulacje były na forum 🙂 🙂 🙂
Myślę, że po sierpniu nasza aktywność spadnie, ale pewnie będziemy od czasu do czasu ze sobą pisać.

Pewnie troszkę tak. Ale z drugiej strony taka chwila wytnienia na forum może być bardzo miła. Będziemy korzystać jak dzieciaczki będą spać 🙂

siehankowa napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
Siehankowa, czy to twoje zdjęcie???
Jest suuuper

a dziękuję, tak to ja ☺️
Hehe no w końcu pani komisarz ukazała swoją twarz 🙂 🙂 🙂

ann5353 napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

Pewnie troszkę tak. Ale z drugiej strony taka chwila wytnienia na forum może być bardzo miła. Będziemy korzystać jak dzieciaczki będą spać 🙂
Będziemy będziemy. W końcu mamy umówiony wyjazd nad morze. Pozatym zobaczcie ja dwie królewny, w tym jedna tylko dwuletnia. I jakoś jestem tu często 🙂

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
Siehankowa, czy to twoje zdjęcie???
Jest suuuper

a dziękuję, tak to ja ☺️
Hehe no w końcu pani komisarz ukazała swoją twarz 🙂 🙂 🙂

hehe, no kiedys trzeba było 😉

marta-lion, a może Ty znasz jakieś godne polecenia hurtownie, sklepy w Kłodzku z wózkami??? bo u mnie w Dzierzoniowie to lipa straszna, o Zabkowicach to juz nawt nie wspomne 😜

siehankowa napisał(a):
marta-lion, a może Ty znasz jakieś godne polecenia hurtownie, sklepy w Kłodzku z wózkami??? bo u mnie w Dzierzoniowie to lipa straszna, o Zabkowicach to juz nawt nie wspomne 😜
Siehankowa Wrocławia nie polecam. kiedyś sama zjeździłam pół i nic. Jeszcze mniejszy wybór niż tu na miejscu.

W Kłodzku jest na pewno hurtownia Kajtek koło ronda jak na Nysę. Ale czy tam jest wielki wybór.
No pomacać i pooglądac można sporo modeli.
Też w Schicku na rynku u góry ja tam oglądałam i właśnie wtedy Jedo wpadł mi w oko.
Ale wiesz to sklepy w których jest może maks 25 wózków.

Ja już posprzątałam, pogoda u mnie też jakoś się psuje 😠 😠 Mam nadzieję, że tylko padać nie będzie 😜

Co do zaglądania na forum po porodzie, to myślę że każda będzie tak podekscytowana tym wszystkim, że na pewno będzie się chciała podzielić tym z dziewczynami. 🙃 🙃 I miejmy nadzieję, że nasze dzidziusie dadzą nam odrobinę odetchnąć 😉 🙂 🙂 Ja widząc wczoraj syna znajomej mojej mamy to wpadłam w ciężki szok 😮 😮 W życiu wcześniej nie widziałam takiego nadpobudliwego dziecka 😮

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Siehankowa Wrocławia nie polecam. kiedyś sama zjeździłam pół i nic. Jeszcze mniejszy wybór niż tu na miejscu.

W Kłodzku jest na pewno hurtownia Kajtek koło ronda jak na Nysę. Ale czy tam jest wielki wybór.
No pomacać i pooglądac można sporo modeli.
Też w Schicku na rynku u góry ja tam oglądałam i właśnie wtedy Jedo wpadł mi w oko.
Ale wiesz to sklepy w których jest może maks 25 wózków.

25 wózków to i tak dużo 😉 więc chyba wybiorę się do Kłodzka... Myślałam też o tej hurtowni Baby Max we Wrocku, ponoc duży wybór w niej, ale nie wiem, nie byłam tam jeszcze 😉 na szczęście do Bielan mam niecałe 60km więc może się skusze i zobacze 😉 bo czas goni, a ja nadal nie wiem jaki mam wybrać wózek 😜

Siehankowa byłam tam przed porodem z Majką i powiem ci że ja byłam rozczarowana, bo wybór taki jak
w Kłodzku. Hehe tylko wiesz 25 wózków to jak mają dobry czas i to razem ze spacerówkami 🙂