Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

U nas wózek miał być po miesiącu a za kilka dni Pan zadzwonił, że już przyjechał 🙂
Tylko na razie zwlekamy z odbiorem bo nie mamy go gdzie przechowywać 🤢

Ciekawe co z malstep 🥴

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mapa te 6 paczek stoją po jakie 25-30 zł, a te 12 ok.50 zł. 🙂 🙂

Tu masz lina z all to samych z Pampersa http://allegro.pl/listing.php/search?string=pampers&category=99393 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry Brzuszki 🙂 dzisiaj zrobilam kolejne male zakupy dla niuni 🙂 a dokladniej to : recznik kompielowy 100x100, 2x wklady do pieluszek czyli jakies 224 szt. , majtki ceratkowe, tak na probe 😁 , i smoczki 😁 ... co nowy zakup to jestem coraz szczesliwsza.. ale teraz znowu problem z wybraniem tego lezaczka bujaczka mam ... tyle tego jest ...

lydziaa84 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Ale fajnie tak się z niczym nie śpieszyć. Dobrze, że już rozstałam się z pracą. 🙂 🤪 🤪

To teraz możesz się nacieszyć błogim spokojem i spacerkami z Kubą 🙂

Dokładnie!!! W końcu czas zwolnić obroty bo po urodzeniu Szymka znowu będzie wesoło i tyle pracy 🙂

Dziękuję Andzelika 😉
W Carrefourze od środy jest promocja na chusteczki pampers - 6-cio pak za 25.95,
także na początek kupię tam 😉
Gdyby Dziduś miał uczulenie to też mam komu dać 😉

Foga trzymam kciuki za wyniki 😉

pOxia
o jakich wkładach do pieluszek piszesz? ☺️

mapa napisał(a):

Ciekawe co z malstep 🥴

Też się zastanawiam hmmm i jeszcze nie podała do siebie numeru telefonu na sierpnióweczkach 🤨
Achhh ta nasza malstep znowu sobie grabi!!! 😲 😲

Paczka chusteczek wychodzi w sklepie chyba koło 7/8 zł. 🙂 🙂

O jak jest promocja to może i u mnie będzie 🤔 🤔 Tyle, że nie pamiętam czy u mnie jest ten Carrefour 😁 Bo licząc z przesyłką, to o wiele bardziej opłaca się w sklepie.

Patrzcie, jakie body super znalazłam na all, no ale dla dziewczynki, 7 szt. http://allegro.pl/mothercare-7-pak-body-z-dlugim-rekawem-62-68-i1657898707.html

lydziaa84 napisał(a):
my z mężem ostatnio stwierdziliśmy, że musimy się jeszcze nacieszyć ciszą, spokojem i chwilami tylko we dwoje 🙂

I słusznie lydziaa84 my rzadko możemy cieszyć się spokojem i ciszą. Przeważnie jak moja mama albo teściowa zabiera Kubę na noc do siebie 🙂 A to już niedługo się skończy bo drugi synek się pojawi heh 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
my z mężem ostatnio stwierdziliśmy, że musimy się jeszcze nacieszyć ciszą, spokojem i chwilami tylko we dwoje 🙂

I słusznie lydziaa84 my rzadko możemy cieszyć się spokojem i ciszą. Przeważnie jak moja mama albo teściowa zabiera Kubę na noc do siebie 🙂 A to już niedługo się skończy bo drugi synek się pojawi heh 🙂

mi też się w sierpniu skończy 😉

• Mamusia
Hej Dziewczęta 😎 🤪 😎
właśnie szykuję obiadek i postanowiłam zajrzeć coż tam "w trawie piszczy" 😁 🙃 😁
Pati trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze - pamiętaj pozytywne myślenie kluczem do sukcesu!!! 😘 😘

Nie pamiętam Kochane czy poruszałyście już ten temat - jestem teraz na etapie kupna przewijaka - chciałabym taki sztywny do położenia na łóżeczko.
Montuje się go jakoś na stałe, czy można go każdorazowo nakładać - jak to jest? na to trzeba kupić chyba jeszcze pokrowiec żeby Maluszek się nie przyklejał do ceraty, czy jak?
Jeżeli macie coś sprawdzonego polećcie proszę
buźki dla Was 😘 🤪 😘

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
A według mnie na wyjście ze szpitala najwygodniejsze będą śpiochy.
Piszecie o dresikach, spodniach i bluzach - hmmm... co prawda położna wam ubierze maluszka, ale zastanówcie się czy będziecie go potem w stanie rozbierać np. z bluzy wkładanej przez głowę 😉
Ja bym nie ryzykowała.
A z ubranek do szpitala to ja przygotuję koszulkę zapinaną z przodu (broń Boże wkładaną przez główkę) i śpiochy albo pajac rozpinany na całej długości.

Ja mam wszystkie ubranka odpinane z przodu boku i gdzie tylko sie da, body mam całkowicie zapinane na guziczki dresiki też i nawet spodenki mam zapinane, także nie będę nic przez główkę przekładać,, nie kupuję nawet tych zakładanych przez głowę ze strachu ze nie dam rady ich założyć, a moje koleżanki też były tego samego zdania od których dostałam ciuszki wiec na szczescie myśle że dam radę ubrać i rozebrac malucha w pierwszych dniach jego egzystencji na tym światku 🙂