Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja właśnie czytam "formalności związane ze zmianą stałego zameldowania" i już mnie boli głowa 😮 bo jak pomyślę ile załatwianai mnie czeka, to odechciewa się wszystkiego 😠

Dzień dobry mamusie,
Ja dziś muszę nadgonić w pracy tydzień urlopu, więc zaraz się zabieram za dokumenty 😞, ale w miarę możliwości będę do was zaglądać.
Pati, trzymaj się kochana. Potraktuj ten szpital jako środek do celu i nie przejmuj się, na pewno cię lekarze wypuszczą tak szybko jak to możliwe.
No i dobrze, że będziesz miała dostęp do świata - przynajmniej będziemy wiedzieć co u ciebie i kruszynki. Trzymamy kciuki.
Marta - jaka ładna fotka w avatarze. Cudnie wyglądają twoje dziewuszki w tych makach.
Paninka - powodzenia na wizycie (i pilnujcie tych swoich brrr... "pupilków", bo za ich niekontrolowane spacery grożą 3 lata więzienia 😉 Szkoda, żeby twoja córcia wychowywała się bez tatusia 😁 😁 😁)

mapa napisał(a):
marta-lion nie mogę się doczekać efektów sesji 🙂
A Dziewczynki urocze !!!

Hehe dziekuję 🙂 🙂 🙂 No na efekty musimy poczekać 🙂 I na pewno nie wszystkie będą się nadawały do publicznej publikacji 🤪 🤪 🤪
Ale jestem zadowolona, nie żałuję że się zdecydowaliśmy, i na prawdę nie żałuję że z dziećmi 🙂 🙂 🙂
Będziemy mieli na pewno fajną pamiatkę.

Zdjęcie w avatarze to ze spaceru, hehe mąż znalazł łąkę z makami i koniecznie musieliśmy tam pojechać 😁 😁 😁

Dzien dobry brzuszki 😘 wlasnie koncze pic kawusie. Dobrze ze jako takich upalow nie ma to mi stopy nie puchna.Pisalyscie o spaniu..mi maluszek nie przeszkadza w wyspaniu sie tylko...prawa dlon 🤢 kilka razy w nocy budze sie z placzem 😞 cholernie mnie boli,wydaje mi sie ze to zyly bo zawsze wtedu duzo wieksze sie robia. A w dzien mnie jeszcze nie zabolalo 😮

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
I na pewno nie wszystkie będą się nadawały do publicznej publikacji 🤪 🤪 🤪

czyżby sesja była pikantna 😁

Hehe no wiesz, ja bardzo cenię sobie swoją prywatność 🤪 🤪 🤪

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
I na pewno nie wszystkie będą się nadawały do publicznej publikacji 🤪 🤪 🤪

czyżby sesja była pikantna 😁

Hehe no wiesz, ja bardzo cenię sobie swoją prywatność 🤪 🤪 🤪

i prawidłowo 🙂

a powiedz mi jeszcze ile wyniosła Was ta sesja - bez hotelu, wiesz, sam fotograf... i ile fotek w tej cenie? bo ja też chce pod koniec czerwca sesyjke, tylko jeszcze nie zdecydowałam w 100% u jakiego fotografa...

Doczytałam 🙂

marta - to mieliście doborowe towarzystwo w hotelu 🙂
Paninka - powodzenia na wizycie.
moniq - godzina Twojej wizyty powalająca.. ale foto dzidzi super 🙂
pati - trzynmam za was kciuki i super, że teraz będziesz z nami w kontakcie 🙂

A mi po wczorajszym bólu brzucha dla odmiany dziś jest srasznie niedobrze... już sama nie wiem co się dzieje 😮 😮 😮

• Mamusia
Dzień Dobry Kochaniutkie 🙂
moniq dzidzia sliczna 🙂
Patusia nie zamartwiaj się na zapas. Na pewno wszystko dobrze się skończy. Będziemy trzymac mocno za Was kciuki a z Nami na pewno nic Wam nie grozi 😉 😉 😉 😉
Dziewczynki co maja dzisiaj wizyty powodzenia i czekamy na same dobre wieści 🙂
Ja mam jutro jak nie które z Nas 🙂 W końcu się dowiem ile moja pociecha warzy, bo ostatnia wage usłyszałam na połówkowy 😮

• Mamusia
Witam mamusie 🙂
Pati trzymam kciuki żeby wszystko było oki
Marta masz śliczne dziewczynki, no i takie niespodzianki w hotelu, dla dziewczyn to dopiero atrakcja 🙂
Moniq świetna dzidzia i gratuluje że dałaś rade tak wcześnie wstać, ja to bym sie chyba nie podniosła, ostatnio na 10.30 miałam wizyte i odstawiłam budzik iii zaspałam!! masakra hihi
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, a ja jak wiele z Was mam też wizytę na jutro, a ide do innego lekarza, zobaczymy co mi powie i może zrobi mi usg, bo juz dawno nie miałam robionego a niby miałam byc tak bardzo pod kontrolą zeby sprawdzic czy moje łożysko sie przesunęło bo u mnie dziedziczne jest łożysko przodujące i większość kobiet miała cc, a u mnie po usg w 20tyg wyszło ze moje łożysko jest też z przodu ale mam nadzieje ze sie przesunie i jeszcze jutro ide do diabetoga znowu.

Powodzenia na wizytach kto je dzisiaj ma 🙂

Pati tak baterie dokupiłam ale powiem ci że do tej karuzeli wchodzą takie duże LR20 i najlepiej kupić alkaliczne. Ja na razie kupiłam zwykłe żeby ją sprawdzić bo u nas ceny tych baterii jakieś zabójcze 7,50za sztuke a na Allegro znalazłam po 2,50 🙂

Mnie coś dzisiaj podbrzusze boli i przez to jakaś nerwowa jestem bo muszę zrobić robotę 😞
Jeśli chodzi o spanie to też nieciekawie latam do kibelka najmniej 3razy 😠 i si zwyczajnie nie wysypiam a pozycję do spania też cięzko znaleźć

Foga napisał(a):
A ja nadal szukam wózka 😮
Co myśłicie o tym:????
http://allegro.pl/mikado-aston-wozki-dzieciece-wielofunkcyjne-z-fot-i1642244929.html

Fajny wózeczek i ładne kolory 🙂 Co do funkcjonalności się nie wypowiem bo nie wiem musiałabyś kupić żeby sprawdzić 😉 albo poszukaj opinii na necie

• Mamusia
Foga napisał(a):
A ja nadal szukam wózka 😮
Co myśłicie o tym:????
http://allegro.pl/mikado-aston-wozki-dzieciece-wielofunkcyjne-z-fot-i1642244929.html

Mi sie podoba, jest w moim stylu, a kolor podoba mi sie chilli 🙂 ja mam wózio też w takim kolorze czerwono czarny i super wygląda.

aniolek82 napisał(a):
Foga ja myslałam, że mam upatrzony wózio do puki nie znalazłam tego
http://allegro.pl/klasyczny-wozek-gleboki-fotelik-samoch-retro-i1641775039.html

śliczny jest, tylko bez spacerówki 🤔

aniołek, fajny ten wózek , tylko szkoda, że bez spacerówki ....

a my zdecydowaliśmy sie na ten , w kolorze pomarańczowa cegła - szyty specjalnie dla nas 😉 i nawet dostalismy gratis parasolke i zniżke na 1400 już z przesyłką 🙂 teraz czekamy na kuriera 🙂
anmar espace

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
Foga ja myslałam, że mam upatrzony wózio do puki nie znalazłam tego
http://allegro.pl/klasyczny-wozek-gleboki-fotelik-samoch-retro-i1641775039.html

śliczny jest, tylko bez spacerówki 🤔

Faktycznie ładniy i wydaje się być sensowny 🙂 A spacerówkę najwyżej kupisz taką lepszą stabilniejszą jak będziesz widzieć,że maleństwo wyrasta z gondoli 🙂 za jakieś około 6 miesięcy, albo jak bobasek już będzie np. siedział... Zawsze to jakieś oszczędności na początku gdzie i tak wydatki są mega duże 🙂

• Mamusia
Siehankowa fajny ten Twój wózio 🙂
Poleciła Ci go jakaś mamuśka ,że niby sprawdzony model czy po prostu opis i wizualizacja na all Ci podpasowały?
Im więcej oglądam te Wasze wózie to jestem mniej pewna swojego pierwotnego wyboru 😞 Ale póki co obstaje przy jedo FYN 4 DS to mój nr jeden. Jak wyjdę ze szpitala ma nadzieję ,że na początku lipca to zamówię wózio ... Już się nie mogę doczekać 🙂
A co do łóżeczka, któraś wspominała coś o mamie, która przesądna i mówiła,że nie powinno się takich rzeczy przed urodzeniem kupować, ja też mam troszkę stresorka i dlatego z łóżeczkiem i wózeczkiem czekam max do końca a jak przyjdą to mąż złoży najwyżej po porodzie i już 🙂

• Mamusia
madalena20 to masz super ja szczerze mówiąc jakbym miała propozycję od kogoś że odda mi wózio to bym była zadowolona, zawsze to troche kasy do przodu i masz na inne wydatki, ale u mnie nikt nie miał niestety wózeczka na zbyciu, ale ciesze sie ze chociaz dostałam ciuszki i pare drobiazgów wiec to mi odpadło z zakupów na szczęście, a i dostałam łóżeczko turystyczne, bardzo sie ciesze bo czesto jezdze na działke wiec mój synek bedzie miał gdzie spac na działeczce, a takie łózeczko też swoje kosztuje.

• Mamusia
Witajcie brzuszki znów zaglądam tylko na chwilę 🙂
Jeśli któraś z was chce kupić Balneum bądź Olian- to w aptekach superpharm są promocje (ja niestety nie mam takiej apteki w okolicy :/ )
Wreszcie zamówiłam szafę dla małej no i dziś albo jutr0o będzie do odbioru- kolejny zakup z głowy 🙂
magdalena- ale elegancki ten twój Kuba
Inez- ty masz piękne widoki
moniq- śliczne maleństwo
Pati- nie przejmuj się będzie dobrze, będziemy tu na Ciebie czekać 🙂
siehankowa- podobno te badania na paciorkowca sąważne 5 tygodni i pewnie dlatego po 35tc będzie e robił