Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
na początku na pewno w rożku a potem to myślę że pod kołderką już bedzie lulało 🙂 choć śpiworek nie głupia rzecz ... muszę na liste zapisac hehe 😁

Właśnie...lista... Muszę mieć kartkę w pobliżu kompa i notować Wasze pomysły na zakupy. Niestety będę pozbawiona przyjemności robienia zakupów dla Dzieciaczka, bo masę rzeczy dostanę od znajomych. Ale zawsze coś może wpaść do głowy co się przyda a czego nie dostanę 🙂

moja lista sukcesywnie się wydłuża heh a też mam wiele obiecanych rzeczy także notuje żeby ewentualnie podpowiadać co potrzebujemy dla maleństwa 😜 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
No własnie nie bo jak ubierzesz koszulkę i kaftanik to chyba starczy 2 rękawki , słyszałam że to dobry patent z tym śpiworkiem ... podobno się sprawdza , a dzidzia się nie nakryje a tego się boję

nie wiem czy 2 rękawki wystarczą 🤨, ale śpiworek na pewno dobra rzecz 🙂

anula1983 napisał(a):
Upałów też się troszkę obawiam ... Właśnie jestem na etapie poszukiwać odpowiedniego wózka ( przeprowadzam się na 4 piętro - bez windy 😠 ) no i to mi troszkę krzyżuje plany wózkowe.

Anula spokojnie,ja mialam dosc ciezki stary typ wozka ,a mieszkalam u tesciowej i dosc dlugo nosilam core razem z wozkiem na 4 pietro w bloku 😉dawalam rady kiedy meza nie bylo ,musialam sobie radzic ,a kiedy juz corcia byla ciezsza,to poprostu zanosilam najpierw ja do domu do łozeczka,a nastepnie wracalam po wozek;0Az takiego dramatu nie bylo ,wiec bez paniki dasz rade,a muskuly Ci sie wyrobia ,ze hohoho 🙂Prawy sierpowy,lewy cycowy i maz śpi -wrazie W -jak by byl niegrzeczny heh 😎 😉

• Mamusia
dokładnie , ja mieszkam w domu i palimy w piecu centralnym i temperatura jest różna w nocy także będziemy musieli dogrzewać czymś żeby temperatura była stała dla malucha 🙂 a co do przegrzewania to żona brata mojego M.tak załatwiła córe takim upałem w domu że potem co z nią na pole wyszła to mała była chora :/ także ja szaleć z temperaturą nie mam zamiaru.

• Mamusia
chciałam was nadrobić ale rozmawiałam z mama i tak neta ścinało że się nie dało jak mój jutro rano będzie spal po nocce to was nadrobię 😉 a wieczorkiem zdam relacje z wizyty lekarskiej 🙂już nie mogę się doczekać oby maleństwo było w dobrym humorze i się ujawniło 🙂

A teraz Dobranoc spokojnej nocki Brzuszki 🙂

• Mamusia
anula 1983 ja też mieszkam na 4 piętrze i też bez windy, w dodatku jeszcze nie mam piwnicy, wozek bede trzymac w bagazniku w aucie, tez z tego wzgledu ze mam male mieszkanko
ale i tak wybralam wozek bardzo lekki i wg mnie jest super testowalam w sklepie
http://coletto.pl/wozek.php/matteo/12 ( ja wybralam zielony) co o nim sadzicie???

• Mamusia
kalais napisał(a):
anula 1983 ja też mieszkam na 4 piętrze i też bez windy, w dodatku jeszcze nie mam piwnicy, wozek bede trzymac w bagazniku w aucie, tez z tego wzgledu ze mam male mieszkanko
http://coletto.pl/wozek.php/matteo/12 ( ja wybralam zielony) co o nim sadzicie???

Z tym bagażnikiem to sprytny pomysł .... i jakieś rozwiązanie jest ...
co do wózka też ciekawy ...

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
kalais napisał(a):

Z tym bagażnikiem to sprytny pomysł .... i jakieś rozwiązanie jest ...
co do wózka też ciekawy ...

Fajny wózek a jaka cena?

• Mamusia
hej dziewczyny ja jak zwykle ranny ptaszek
u nas narazie pięknie za oknem więc spacerek będzie obowiązkowo
czytam jak dużo niektóre z nas już kupiły (dostały)dla maluszków
dziś postanowiłam kupić coś do ubranka dla małego( ciekawe czy zostanie chłopcem na następnym usg 🙂
pozdrawiam serdecznie lece poleniuchować

• Mamusia
Hej Dziewuszki 🙂 Ja już po spacerku z rudzielcem, słoneczko świeci, mam nadzieję, że będzie ładnie 🙂Od wczoraj znów boli mnie głowa, nie brałam tabletki w nadziei, że przejdzie, a tu nic z tego... 😞 Poczekam jeszcze trochę, zjem śniadanie i jak nie przejdzie to tabletka będzie nieunikniona!Życzę Wam pięknego i słonecznego dnia 😘

• Mamusia
Tak okropnej nocy to ja juz dawno nie miałam,praktycznie wogóle nie spałam 😞 oczy mnie swędzą i łzawią,zatoki mnie bolą,cały czas kicham,uszy zatkane i ten ciężar w głowie 🤢 mam dreszcze i lekki stan podgorączkowy,ide dzisiaj do lekarza i biore skierowanie do alergologa aby zrobić testy. Masakrycznie sie czuje 😞 😞 w niedziele chcemy jechac do Zoo,na chwile obecna nie jestem w stanie wstać 😞