Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie brzucholki! ja to się dziś nie wyspałam, strasznie niespokojna byłam, pewnie to przez to że dzisiaj na usg 4d 🙂 już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że się dowiem czy Szymonek czy Maja...
a wczoraj mój A. też juz mnie dopadł... ach te chłopy, tylko jedno im w głowie...

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

za to ja wczoraj mojego dopadlam heh najpierw sie droczylismy pytal czy chce ja na to dobranoc i skubany pupa sie odwrocil to ja wtedy do akcji 🙂 tak tylko zazartowalam eh nie zczail zartu heh

ja w nocy tez koszmary mialam same glupoty mi sie snily w nocy sie obudzilam i mala chyba sie wystraszyla bo szalala w brzusiu jak nie wiem troche czasu mi zajelo uspokajanie jej glaskalam brzusio az wkoncu zasnelam heh

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Melduję się na posterunku!
U mnie lepsza pogoda, wreszcie wyszło słonko 🙂 Mąż szaleje z rozstawianiem rusztowania, więc nie da się w domu wysiedzieć. Trzeba będzie wziąć książkę i iść na leżak pod drzewo... Jeszcze tylko pochłonę śniadanko i spadam. Będę do Was zaglądać.
Mleko z miodem podziałało, dzisiaj lepiej się czuję a i humor mam lepszy 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Witajcie brzucholki! ja to się dziś nie wyspałam, strasznie niespokojna byłam, pewnie to przez to że dzisiaj na usg 4d 🙂 już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że się dowiem czy Szymonek czy Maja...
a wczoraj mój A. też juz mnie dopadł... ach te chłopy, tylko jedno im w głowie...

Na która masz to usg ....nie denerwuj się wszytsko bedzie dobrze .....Na pewno bedzie Maja ....

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Mam te połówkowe 🙂 200 zł poleci... ale jaka pamiątka 🙂

no zdzierają z nas nieźle 😠 o której masz wizytę ? nie zapomnij odrazu po powrocie zdać nam relację 😁 Heh ostatnio chłopczyki się ujawniają więc może kolejne jajeczka będą 😁 🙃 🤪

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Dzień dobry 🙂
U mnie lepsza pogoda, wreszcie wyszło słonko 🙂 Mąż szaleje z rozstawianiem rusztowania, więc nie da się w domu wysiedzieć. Trzeba będzie wziąć książkę i iść na leżak pod drzewo... Jeszcze tylko pochłonę śniadanko i spadam. Będę do Was zaglądać.

To dobrze kochana , ze dzisiaj jest lepiej.Czasami trzeba się rozpłakac, zeby chłop cos zrozumiał .... 🙂 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
letka82 napisał(a):
Dzień dobry 🙂

To dobrze kochana , ze dzisiaj jest lepiej.Czasami trzeba się rozpłakac, zeby chłop cos zrozumiał .... 🙂 🙂

Nie lubię używać tej broni, bo wg mnie jest to nie fair, ale jak widać czasem trzeba wytoczyć ostrą amunicję. I podziałało 🙂
Leginsik super fotki!! Powiedz mi czy te pokazy są w każdą niedzielę? Czy w soboty też można podpatrzeć? Może bym się wybrała w następny weekend??

• Mamusia
letka82 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
letka82 napisał(a):
Dzień dobry 🙂

Nie lubię używać tej broni, bo wg mnie jest to nie fair, ale jak widać czasem trzeba wytoczyć ostrą amunicję. I podziałało 🙂
Leginsik super fotki!! Powiedz mi czy te pokazy są w każdą niedzielę? Czy w soboty też można podpatrzeć? Może bym się wybrała w następny weekend??

Te pokazy sa codziennie o pełnej godzinie,ale osobiście polecam przyjechac w weekend i najlepiej na 21 o tej godzinie pokaz jest specjalny 🙂 To co widziałas na filmiku to był przedsmak,najpierw muzyka klasyczna a o 21:30 pokaz multimedialny cos pieknego polecam tylko na zywo ! 🙂 wrzucilabym ten mulimedialny ale moj S stal blisko glosnika i bardzo trzeszczało a wrazenia na parwde super 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
letka82 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
letka82 napisał(a):
Dzień dobry 🙂

Te pokazy sa codziennie o pełnej godzinie,ale osobiście polecam przyjechac w weekend i najlepiej na 21 o tej godzinie pokaz jest specjalny 🙂 To co widziałas na filmiku to był przedsmak,najpierw muzyka klasyczna a o 21:30 pokaz multimedialny cos pieknego polecam tylko na zywo ! 🙂 wrzucilabym ten mulimedialny ale moj S stal blisko glosnika i bardzo trzeszczało a wrazenia na parwde super 🙂

A w sobotę też jest taki pokaz specjalny czy tylko w niedzielę?

hej lachonki wpadlam na chwilke 🙂 jestem dzis troche zła;/
ale zanim o tym to przyznam wam sie że wczoraj znów zgrzeszyłam i pojechałam z tym moim do parku perfect akurat występował i wszamałam gofrrra z bitą smietana i czekolada.. mniam.. 😜 a teraz bede pościć aż do slubu hehe ..
oj nie przepraszam jeszcze chrzciny mojego chrzestniaka mnie czekaja w sobote 😁

a teraz o tym humorze..
w nic sie nie mieszcze.. a jak sie mieszcze to wygladam ohydnie .. wrr, a kupowac nowych nie warto i nawet szkoda mi kasy ;/ 😞 czy wy też tak macie? najgorzej ze spodniami bo od zawsze nosiłam biodrówki i teraz mi brzuch sie wylewa.. wrr.

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
letka82 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
letka82 napisał(a):
Dzień dobry 🙂

A w sobotę też jest taki pokaz specjalny czy tylko w niedzielę?

piatek,sobota,niedziela..nie wiem jak jest w tygodniu czy też z jakimis dodatkowymi efektami czy standardowo przy muzyce 🙂 my bylismy tez w sobote ale sie spoznilismy na ten pokaz to bylo po 22,wiec wczoraj pojechalismy szybciej 😉

• Mamusia
Też mam problem z ubraniami, w letnie to w żadne się nie mieszczę, muszę kupić jakieś spodnie ciążowe i sukienki - z jakieś 2 szt i spódniczkę. Może jakoś na takiej bazie przetrwam... bo bluzeczki to mam 🙂 sukienki i spódniczkę postaram się kupić tak, żeby później też w nich chodzić. strasznie szkoda mi kasy, ale nie będę miała co ubrać... a w jeansach chodzić latem mi się nie uśmiecha 😠

leer nie martw sie kazda z nas to przezywa ja w zadne spodnie sie nie mieszcze leginsy tylko nosze kilka rzeczy sobie kupilam i Ty tez musisz kup sobie cos co np po ciazy tez sie przyda ja np kupilam tuniki ciazowe ktore sie rozciagaja jak schudne tezbede je nosila

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Też mam problem z ubraniami, w letnie to w żadne się nie mieszczę, muszę kupić jakieś spodnie ciążowe i sukienki - z jakieś 2 szt i spódniczkę. Może jakoś na takiej bazie przetrwam... bo bluzeczki to mam 🙂 sukienki i spódniczkę postaram się kupić tak, żeby później też w nich chodzić. strasznie szkoda mi kasy, ale nie będę miała co ubrać... a w jeansach chodzić latem mi się nie uśmiecha 😠

Dziewczyny ja ostatnio wpadłam do szmateksu i kupiłam super rybaczki ciążowe H&M za 18 zł... Czasem coś fajnego można trafić no i nie bolą tak bardzo takie zakupy 🙂

• Mamusia
Leer napisał(a):
hej lachonki wpadlam na chwilke 🙂 jestem dzis troche zła;/
ale zanim o tym to przyznam wam sie że wczoraj znów zgrzeszyłam i pojechałam z tym moim do parku perfect akurat występował i wszamałam gofrrra z bitą smietana i czekolada.. mniam.. 😜 a teraz bede pościć aż do slubu hehe ..
oj nie przepraszam jeszcze chrzciny mojego chrzestniaka mnie czekaja w sobote 😁

a teraz o tym humorze..
w nic sie nie mieszcze.. a jak sie mieszcze to wygladam ohydnie .. wrr, a kupowac nowych nie warto i nawet szkoda mi kasy ;/ 😞 czy wy też tak macie? najgorzej ze spodniami bo od zawsze nosiłam biodrówki i teraz mi brzuch sie wylewa.. wrr.

Leer tylko nie sciskaj brzuszka ! ja tez juz musze zakupic nowe spodnie poluje na kolejne rurki,nie bede chodzic w jakis mega szeroki bo sie zle w takich czuje 🤢 nie zaluj sobie,zawsze mozesz pozniej sprzedac na allegro 🙂 ja teraz tym bardziej kupuje bluzki bardziej dopasowane zeby sie pochwalic brzusiem wczesniej na takie nie moglam sobie pozwolic bo czulam dyskonfort,plaskiego brzucha nie mialam. Nie smutaj sie,bo Twoje samopoczucie rowniez wplywa na dzidzie 🙂 jestes seksowna mamuska 🙃

wiem dziewczyny , ale ja mieszkam w małym miescie i u nas największe rozmiarówki koncza sie na 40 ładnych rzeczy a worki zaczynaja sie od 46 .. a ja potrzebuje 44 już teraz spodnie.. dlatego szkoda mi wydac kase na cos w czym i tak bede czułła sie tragicznie. może po slubie pojedziemy do wrocka do galeri i sobie tam cos kupie, bo juz nie daje rady. a jak bedzie ciepło to spodenki sportowe i bluzeczka i to nie problem tylko teraz taka przejściowa pogoda jest.