Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki wpadam na chwile Mojemu już przeszło, nie dzwoniłam cały dzionek, dostał dobry obiadek i zrobił się potulny jak miś 🙂 Ach te chłopy może faktycznie coś w tym jest że razem w ciąży jesteśmy, albo ,,przytulanka" brakuje.
Co do cery ja mam problemy od poczatku ciąży, choc zawsze miałam trudną cere, no ale teraz jest masakra jak nie pryszcze to znowu zaczerwieniona+łuszcząca sie skora.
Kasia mnie tez codziennie głowa boli. Szkoda ze o tym czosnku na na katar nie wiedziałam wczesniej, już mi katar przechodzi na szczeście.

Leginsik napisał(a):
Jeeejjjuuuuu od rana do tej godziny nie miałam prądu,z nudów pojechałam na małe zakupy..nabyłam maseczke do włosów i szampon że tak powiem dla blondynek aby pasemka mi nie żółkły co prawda nigdy nie miałam z tym problemu ale po tym szamponie ponoć ładna platynka wychodzi 🙂 no i doczekałam sie mojej paczki,buty i spodnie ciążowe,świetne rureczki 🙃 a potem siadłam i zaczęłam z nudów malować 🙂 jakieś wrocławianki tu są,lub z okolic 😜

Leginsik,zadowolona ze spodenek?wrzuc linka 🙂Wlasnie chce rurki sobie sprawic i choc troszke poczuc sie jak dawniej 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Jeeejjjuuuuu od rana do tej godziny nie miałam prądu,z nudów pojechałam na małe zakupy..nabyłam maseczke do włosów i szampon że tak powiem dla blondynek aby pasemka mi nie żółkły co prawda nigdy nie miałam z tym problemu ale po tym szamponie ponoć ładna platynka wychodzi 🙂 no i doczekałam sie mojej paczki,buty i spodnie ciążowe,świetne rureczki 🙃 a potem siadłam i zaczęłam z nudów malować 🙂 jakieś wrocławianki tu są,lub z okolic 😜

Leginsik,zadowolona ze spodenek?wrzuc linka 🙂Wlasnie chce rurki sobie sprawic i choc troszke poczuc sie jak dawniej 😁

To ja Ci już Asiu wyśle jakie ja wypatrzyłam rurki na allegro 🙂

mariola-s napisał(a):
Ja to znowu często mam problem z przesuszoną skórą szyi... jak narazie choróbska mnie nie biorą, Wam też życzę powrotu do wzorowej formy 😆

Ja jesli chodzi o cere to mam jakas dziwna...sucha (jak kremu nie naloze odczuwam straszny dyskomfort po myciu twarzy),a chetnie sie na niej tworza "wykwinty",zaskorniki,ktorych nie omieszkam wycisnąć 🙂Ciagle cos drapie ,wyciskam,nie lubie miec diod...
Nie potrafie dobrac kremu,ktory by odpowiednio nawilzyl i nieco natluscil moja sucha skore ,aj ja to zawsze jakas dziwna i inna 😮
A Mariolko dziekuje za wsparcie,mam nadz.ze pozbieram sie jutro don gina no i z corcią jeszcze do pediatry,przede mna ciezki dzien jak na moj sflaczały stan ducha i ciała 🤢

Ilusia ,fajne sa 🤪
Na tylku fajnie leza ,swietny kroj 🤪
u mnie juz uda przez ten bezruch sa grube ale kij -nie da sie tego ukryc czego by nie ubral 😁 😁hi hi
Ja od 1 lutego w domku na l4 i wiekszosc czasu w lozeczku ,takze moje cialo uleglo ogolnemu sflaczeniu 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
kurcze schudlam 2 kg i mam wrazenie ,ze moj brzuch stanął w miejscu ,jak nie zmalal nawet ...macie czasem takie wrazenie???help me 😞

Asiu nie martw się, moglaś schudnąć bo napewno przy przeziębieniu nie masz takiego apetytu, ale jak Ci przejdzie to nadrobisz 😉 A co do brzucha to mnie dzisiaj raz boli raz coś kłuje i tez sie troszkę tym martwie.

ilusia13 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kurcze schudlam 2 kg i mam wrazenie ,ze moj brzuch stanął w miejscu ,jak nie zmalal nawet ...macie czasem takie wrazenie???help me 😞

Asiu nie martw się, moglaś schudnąć bo napewno przy przeziębieniu nie masz takiego apetytu, ale jak Ci przejdzie to nadrobisz 😉 A co do brzucha to mnie dzisiaj raz boli raz coś kłuje i tez sie troszkę tym martwie.

no mam nadzieje,hahahhaha -eeeeh....wlasnie domagam sie tycia 🤔
A co do pobolewania u mnie tez tak jest ,spokojnie,wez sobie nospe i sie poloz,ona dziala rozkurczowo ,macica sie rozrasta ,szykuje wiecej miejsca dla dzidzi 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
ilusia13 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

no mam nadzieje,hahahhaha -eeeeh....wlasnie domagam sie tycia :huh
A co do pobolewania u mnie tez tak jest ,spokojnie,wez sobie nospe i sie poloz,ona dziala rozkurczowo ,macica sie rozrasta ,szykuje wiecej miejsca dla dzidzi 🙂

Dziękuje Ci Asiu, zaraz tak zrobie.

karolinecka831 napisał(a):
Cześc Mamuśki , ja juz dojechałam do domciu teraz odpoczywam po podróży i nadrabiam zaległości na forum...
Co do trądziku to ja mam też mega problem ciagle mi coś wyskakuje na twarzy i co tu robic heee

Jak tam brzusiek sie dzisiaj miewa?

ilusia13 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
ilusia13 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

no mam nadzieje,hahahhaha -eeeeh....wlasnie domagam sie tycia :huh

Dziękuje Ci Asiu, zaraz tak zrobie.

A Ty Ilonko pracujesz ,czy tez moze usychasz w domku,dzidziusiek pierwszy,czy juz szkrabki sa? 🙂
P.S.-Widze ,ze tu my dwie grasujemy,bo reszta brzusiow spi 🙂

• Mamusia
A dziękuję w sumie to sama nie wiem pobolewał w nocy z lewej strony tak jak na kolkę , wiec nie mogłam spac na lewym boku , dziwne to ze raz ma brzuszek twardy raz mięki , sa ma nie wiem co się dzieje ... 🙃
A teraz to właściwie nie boli już...
Znalazłam usg 4 d w zielonej jakbyś Asiulka chciała się wybrac ... ja jutro bedę dzwonic! juz nie mogę się doczekac

http://all...ne-0-9m-i1530964342.html Mamcie cały zestaw za 250zł plus koszty wysyłki i dodaje dużo gratisów między innymi buciki i czapeczki w super fajnym stanie i super fajnie wyglądające

• Mamusia
Hej dziewczyny,tak myślałam że będziecie wszystkie spały 😆 😆 😆
Wcześniej nie miałam czasu do was zajrzeć,bo tak jak codziennie leżę z brzuszkiem przed kompem,tak dziś był zapracowany dzień 😆
Od rana tyle spraw.Najpierw pojechałam do żłobka,żeby zoorientować się w sytuacji,i duupa,dzidzię mogę zapisać dopiero jak się urodzi ( choć słyszałam że można wcześniej choć na listę wpisać ) a czas oczekiwania u nas około roku 😮 😮tak więc nie wiem jaki sens mają żłobki 🥴 🥴
Potem z pieskiem do fryzjera ,heh wygląda teraz jak mały szczurek 😁 😁
A na koniec zrobiłam sobie badania na krew i mocz, zobaczy czy wszystko ok,wyniki jutro 🙂
Pozdrawiam wszystkie śpiące i nie śpiące mamusie 🙂