Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ilusia13 napisał(a):
http://allegro.pl/ciazowe-rurki-pod-brzuszek-s034-roz-40-l-i1527823692.html

super są te spodnie, ale ja boję się kupować spodni przez neta, zwłaszcza jak są tak dopasowane, bo ogólnie to ciążko mi dobrać w sklepie a co dopiero tak wirtualnie 😮

• Mamusia
mariola-s tez sie bałam,to moje pierwsze zakupy na allegro,mój S mnie namówił,byłam pewna że je tak czy siak odeśle bo będą za małe ale trafiłam 🙂 chociaż nie ma to jak pójść do sklepu i przymierzyć 😉 Super brzusio 😁

no moje Panie,dzisiaj pierwszy raz mnie przepuszczono w kolejce-ale mnie zaszczyt kopną choć wolałabym już go poczuć w brzuszku hehe 🤪
Dzisiaj na obiad chrupiące kąski z dipem czosnkowym 🙃

Asiulka dywanik sprawiła mi mama kupiła go na targu,w sklepie był za 160 zł 🥴 , na allegro wylicytowałabym za 80 zł ale przebito cene,a mama kupiła go za 40 🙂

co prawda zdjęcie brzuszka robie co 4 tygodnie,potem je chce umieścić w antyrame ale juz teraz widze że dwa tygodnie i juz jest full różnica 🤪

Leginsik napisał(a):
mariola-s tez sie bałam,to moje pierwsze zakupy na allegro,mój S mnie namówił,byłam pewna że je tak czy siak odeśle bo będą za małe ale trafiłam 🙂 chociaż nie ma to jak pójść do sklepu i przymierzyć 😉 Super brzusio 😁

no moje Panie,dzisiaj pierwszy raz mnie przepuszczono w kolejce-ale mnie zaszczyt kopną choć wolałabym już go poczuć w brzuszku hehe 🤪
Dzisiaj na obiad chrupiące kąski z dipem czosnkowym 🙃
hahaha ,to pomylka ale mam identyczny heh 🙂
A co do portek to ten sprzedawca juz nie ma ich 😞
Ja bym potrzebowała chyba rozmiar L 🥴
Aj lece sie szykowac ,bo za niecala godzinke wyjscie do gina P.S.Dzieki Bogu corcia goraczki juz nie ma 🙂uf papapapa

Asiulka dywanik sprawiła mi mama kupiła go na targu,w sklepie był za 160 zł 🥴 , na allegro wylicytowałabym za 80 zł ale przebito cene,a mama kupiła go za 40 🙂

co prawda zdjęcie brzuszka robie co 4 tygodnie,potem je chce umieścić w antyrame ale juz teraz widze że dwa tygodnie i juz jest full różnica 🤪

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Leginsik daj znać czy dobre te kąski, może się skuszę 🙂 smacznego
ja jak narazie chodzę w starych portkach z odpiętym jednym guziczkiem 😜

są pyszne bo je tydzień temu robiłam,jeszcze ten sos mmmniam 😁 na prawde polecam i sa bardzo syte ! 🙃

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Dziękuję bardzo za podpowiedzi 🙂 co ja bym bez Was zrobiła?
no i czemu wyświetla mi się link zamiast obrazka? ja chyba zwariuję 😠

ja korzystałam z suwaczek.pl ,po wybraniu wszystkich opcji wyświetlaja ci sie linki wybierasz pierwszy kod "Kod BBCode" z tego co dobrze pamietam 😉

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Jak tam piękny poranek?

Agata_1982 ja jestem z poznania ale nie wiem gdzie warto byłoby zrobić takie usg a tym bardziej nie orientuję się w cenie 😞

Spodnie są świetne 🙂 tylko nie wiadomo jak długo będą służyły 🙂 ta nakładka na brzusio się mocno rozciąga?

dzieło jest mistrzowskie 🙃 🙃 szkoda, że ja nie mam takiego talentu 😉

ja korzystam z suwaczków Tutaj

Wkleiłam chyba drugi wygenerowany link 🙂 ale zanim doszłam do tego, który dokładnie to co chwilę wklejałam następny aż się udało 🙂 😎

Pozdrawiam brzuchatki 😜

• Mamusia
anczess napisał(a):
Leginsik napisał(a):

materiał jest świetny bardzo fajnie się rozciaga,spodnie juz rozpracowałam więc jesli gumka bedzie już cisła po prostu ją wymienie 🙂

a ta gumka jest wymienna czy sama ją takową uczyniłaś? 😁

czary mary i zrobiłam sama 😜 😁