Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
weszłam nadrobić co tam u Was w weekend ale widzę, ze nie tylko ja spędzałam czas z dala od kompa 🙂
Pogoda piękna to wszystkie widzę korzystałyśmy 🙂 Oby więcej takich dni 🙂

Dziś pierwszy raz śnił mi się mój maluszek- to był chłopiec- ciekawe czy się sprawdzi 😉 Był zdrowiutki i słodziutki tylko okazało sie że nic dla Niego jeszcze nie mamy... nawet nie mieliśmy Go w szpitalu w co ubrać 😮
Niewiedzieliśmy co zrobić bo pzecież pójście do sklepu nie załatwiało sprawy... wszystko trzeba było wyprać , wyprasować... Nie fajne uczucie :/
Chyba kupię więc już jakiś ciuszek dla maluszka żeby cokolwiek już było naszykowane 😉
Skąd się biorą takie sny???

• Mamusia
Witajcie mamuśki 🙂Mnie dzisiaj przyśnił się obrzydliwy pająk - tarantula mąż mnie nią straszył w snie obrzydlistwo ciekawe co on oznacza zaraz sprawdze w senniku.A póki co u mnie piękna pogoda i na 10.00 wybieram się do pracy.Bużka 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
a mi się śniło 10 kotów heh ciekawe co ten sen znaczy 🙂

Znalazłam nt.kota Prastary symbol żeński w snach mężczyzn. Ma symbol seksualny bardziej związany z potrzebą czułości. Ogólnie kot we śnie może ostrzegać przed podstępem i fałszywością lub wzywać do większego zaufania własnej intuicji.

widzieć: zawsze zły znak; przede wszystkim oznacza fałsz przyjaciół i znajomych lub rozczarowanie w miłości.

• Mamusia
he he ja tez czuję 🙂 🙂że córeczka jak byłam z synem w ciąży to nic nie czułam ale wole się nie nastawiac bo nie chcę się rozczarowac ,u mnie też same babeczki ja mam 2 siostry ale mój kochany ma 2 braci wiec szanse są równe .Nie ma co jeszcze 2 tyg.i się dowiem a potem będe szalec z zakupami 🙂 🙂

• Mamusia
Ja już nie mogę się doczekać kiedy dowiem się co tam się w brzusiu czai 🙂 ale to pewnie pod koniec miesiąca się dowiem. Wizytę dopiero mam na 18 i wtedy pewnie określi kiedy mam przyjść na usg... ach te ciągłe czekanie. I jak dzidzia nie dawała znaku życia tak nadal nie daje... kiedy się doczekam? jestem taka niecierpliwa 😆

• Mamusia
Mnie dzidzi daje znaki od 21 kwietnia ale raz daje raz nie daje wczoraj wieczorem to się usmialiśmy z mężem bo tak się przesunęła na jedna stronę brzuszka że z drugiej strony było pusto ha ha można było zobaczyc gołym okiem jak fika.

Cześć DZIEWCZYNKI!
Weekend był bomba, pięknie i ciepło, poruszałam się trochę i od razu lepiej się czuję 🙂
Z płcią to nigdy nie jest pewne na 100%, dziecko brata M. miało ją określaną w połowie ciąży i przez miesiąc było dziewczynką :P Jak widać siusiak też potrafi się schować, a czasem pępowina się tak zawinie, że z dziewczynek robią się chłopcy 😁

KASIA, pokazuj syna!!! 🙃

Ja jakoś przestałam pamiętać swoje sny, wszystko zrobiło się rozmazane, ale może to i lepiej, bo głupoty mi się wcześniej śniły 😜

Obkupiłam się w sobotę w legginsy i rajstopy z Gatty dla ciężarnych, są super wygodne, jestem bardzo zadowolona!

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
wczoraj przeglądałam łóżeczka na allegro i takie mnie zauroczyło:
http://allegro.pl/hit-lozeczko-materac-gkp-przewijak-mis-jardrew-i1541309267.html
jak Wam się podoba?

Fajne łóżeczko tez je ogladałam i póżniej znalazłam łóżeczko za 590 zł jesli dobrze pamiętam z pościelą i wypełnieniem full opcja.

• Mamusia
kahlanik napisał(a):
Cześć DZIEWCZYNKI!
Weekend był bomba, pięknie i ciepło, poruszałam się trochę i od razu lepiej się czuję 🙂
Z płcią to nigdy nie jest pewne na 100%, dziecko brata M. miało ją określaną w połowie ciąży i przez miesiąc było dziewczynką :P Jak widać siusiak też potrafi się schować, a czasem pępowina się tak zawinie, że z dziewczynek robią się chłopcy 😁

KASIA, pokazuj syna!!! 🙃

Ja jakoś przestałam pamiętać swoje sny, wszystko zrobiło się rozmazane, ale może to i lepiej, bo głupoty mi się wcześniej śniły 😜

Obkupiłam się w sobotę w legginsy i rajstopy z Gatty dla ciężarnych, są super wygodne, jestem bardzo zadowolona!

a w jakie cenie kupiłaś rajstopy z gatty?

mariola-s napisał(a):
wczoraj przeglądałam łóżeczka na allegro i takie mnie zauroczyło:
http://allegro.pl/hit-lozeczko-materac-gkp-przewijak-mis-jardrew-i1541309267.html
jak Wam się podoba?

Bardzo ładne!
Ja celuję w takie większe: 70x140, z tego można potem tapczanik zrobić i dziecko dłużej korzysta.

jastin203 napisał(a):
kahlanik napisał(a):
Cześć DZIEWCZYNKI!

KASIA, pokazuj syna!!! 🙃

a w jakie cenie kupiłaś rajstopy z gatty?

20 DEN po 15,90 zł, a 40 DEN po 17,90 zł. A potem okazało się, że wyczyściłam konto prawie do zera 😮