Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry

ja dzis od rana strasznie zmeczona jestem, leze i nie moge sie podniesc, wczoraj bylismy u kolego moj maz naprawial ssamochod a ja caly dzien grzalam sie na lezaku i nie wiem czy to nadmiar swiezego powietrza tak mnie dzis zmogl. ale nie moge sie podniesc nawett pisze na lezaca

milej niedzieli

• Mamusia
dzień dobry wszystkim 🙂

w końcu udało mi się zwlec z łóżka. Jak się obudziłam byłam nie do życia. Jak się podnosiłam to mnie głowa bolała 🤢 🤢 zupełnie jakbym na kacu jakimś była czy coś 😮 no ale wykąpałam się i jest już znacznie lepiej 🤪 🤪

• Mamusia
Witam i zaraz zmykam w ten piękny słoneczny dzień,jadę popatrzeć na mecz,jak mój mąż gra 🙂 🙂 🙂Może i Franek zostanie piłkarzem,tatuś się pewnie już o to postara. 😁 😁
Witam nowe mamusie i ich dzidziusie.
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi co do moich pytań,trochę mi rozjaśniłyście
Pozdrawiam wszystkie mamusie,zajrzę wieczorkiem

kasia1986 napisał(a):
cześc Kochane

mnie klejny dzien głowa boli, w sumie już 5 doba, mierzyłam ciśnienie, jest ok ale pls przyśpieszony.

jutro mam wizyte u gina to zapytam co z tym zrobic, bo tak dalej nie chce życ, jestem wyjęta z życia 😞

Kasiu mnie tez tak glowa boli czesto ,bol cholerny,cisnienie dobre ...mowilam o tym lekarzowi -to powiedzial mi tyle,ze jestem w ciazy i to normalne ,dziwne by bylo gdyby nie bolala 😮

Wlasnie wrocilismy ze spacerku,pieknie sie zieleni ,wszystko spod ziemi wylazi 🤪
Mykamy zaraz na ogrodek ognisko sobie zrobimy,bo mamy ochote na kielbaske na patyku,a przede wszystkim ziemniaka z żaru 😜 🙂
Buziaki Kochane ,milego dalszego ciagu dnia i wieczorku 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
cześc Kochane

mnie klejny dzien głowa boli, w sumie już 5 doba, mierzyłam ciśnienie, jest ok ale pls przyśpieszony.

jutro mam wizyte u gina to zapytam co z tym zrobic, bo tak dalej nie chce życ, jestem wyjęta z życia 😞

Kasiu mnie tez tak glowa boli czesto ,bol cholerny,cisnienie dobre ...mowilam o tym lekarzowi -to powiedzial mi tyle,ze jestem w ciazy i to normalne ,dziwne by bylo gdyby nie bolala 😮

mnie nie boli i nie widze w tym nic dziwnego 😉

właśnie wróciłam z basenu,było rewelacyjnie,uciekam na grilla..miłej niedzieli 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
cześc Kochane

przed ciążą też miewałam bóle, ale teraz to masakra, taki tępy ból ze żyć się nie a. Chwilowo przestało. Niby paracetamol można wziąć, ale przeciez codziennie nie będe tabsów łykać ;/

dzis u nas strasznie duszko było, a teraz własnie mocno leje, moze o Was też deszczyk dojdzie 🙂

• Mamusia
Witajcie mamuski i dzidziuśki!!!Ja dzis spędziłąm super dzień z rodzinką byliśmy w kościółku na 12.00 potem obiadek zrobiłam a od 14.00 na podwórku bo u mnie pogoda dzis super ciepła poszlimy do lasku na spacerek a wieczorkiem grilek w ogródku pyszna kiełbaska + sałata zielona mniam!a teraz lody wcięłam.Dziewczyny zawsze lubiłą cebulę pieczoną w sałacie i wogóle a teraz w ciąży odrzuca mnie od tej cebuli bleee ma tak która z was??Miłego wieczorku idę sie poprzytulac z męzulkiem bo do pracy na nocke dzis idzie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Czesc
Jastin jeśli chodzi o mnie to ja tez zero cebuli czosnku , nie mam ochoty , zresztą wszystko co ma ostro pikantny smak jest ble

Cześć 🙂 Mogę do Was dołączyć, bo też nie mogę patrzeć teraz na czosnek i cebulę bleeeee