Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie, ale mi się przysnęło... Jak wstałam rano p o 7 (mężuś mnie obudził przychodząc z pracy) i zaspokoiłam pierwszy głód maluszka, tak o 9 odleciałam (fabuła książki bardzo mnie wciągnęła hihi) tak dopiero teraz wibracje telefonu mnie obudziły. A moja mamcia już zaniepokojona, że nie odbieram od 10. Na szczęście plamień nadal zero 😁 Szkoda tylko że nie mogę wyjść, piękna pogoda się zapowiada, wszyscy grillują... Ale możliwe że się skuszę i zrobię chlebek z wczorajszego przepisu. Na obiadek szparagi. ale w moim mieście zdzierstwo. Mąż wczoraj kupił i u nas pęczek jest po 9 zł 😠

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie ciezaroweczki 🙃 zwlekłam sie na chwile z wyrka aby pokukac na allegro za jakimis ciuszkami dla siebie 🙂 mariolu ja plamiłam ostatnio po wizycie u gin jak wyciagnal palce z mojej pani to byly slady krwi,moze w Twoi przypadku miualas dostac kalendarzowo okres czytalam ze czasami tak sie zdaza ze w ciazy mozna lekko plamic w dniu kiedy wypada miesiaczka,mam nadzieje ze to nie jest nic groznego 3 maj sie cieplo 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
Ja tu jak zwykle z doskoku 🙂
Trochę Was nadrobiłam ale wszystkiego chyba nie dam rady.....
Mam nadzieję, że majówka Wam się uda i dużo słoneczka i odpoczynku będzie 🙂
Czytałam, że pisałyście o CC. Ja mogę coś na ten temat powiedzieć. Zacznę od tego, że sama chcę mieć cesarkę. Jedną już miałam, 18 lat temu. Cięli mnie od pępka w dół. Czyli miałam cięcie klasyczne. Tydzień po zabiegu już normalnie funkcjonowałam, może to dlatego, że wtedy młoda byłam i wszystko lepiej się goiło. Teraz chcę mieć CC gdyż obawiam się, że blizna w czasie porodu może mi się rozejść i może dojść do pęknięcia macicy. Bo tak naprawdę to poród byłby teraz mój pierwszy bo CC to nie liczy się jako poród. Mam 37 lat i boję się komplikacji. Nio.... to tyle 🙂
Wiecie co... nie wiem jak Wy, ale ja strasznie puchnę..... no koszmar po prostu a co dopiero będzie w lecie.
Dobra, teraz lecę na ogród trochę popracować (czyt. poruszać się).
Buziaczki
Będę później 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
na chwile obecna znalazłam dwie tuniki
http://moda.allegro.pl/symetryczna-tunika-kimono-ciazowa-i1569710413.html (podoba mi sie biała)
http://moda.allegro.pl/sliczna-tunika-na-kazda-okazje-kolory-i1576534297.html (podoba mi sie szaro-biała)

Tunika z pierwszego linku bardziej mi się podoba. Wybrałabym fioletową. Druga jakoś tak średnio przypadła mi do gustu, ale kolorek wybrałabym amarentowy 🙂 i ceny nie są złe

• Mamusia
hej Lasencje 🙂 ciężka noc u mnie ... straszne bóle krzyża nie wiedziałam jak się ułożyć i w sumie to nie przespałam ale przemordowałam tą noc 🤢 , zerknełam na stronkę internetową z badaniami i wyszło mi z krwi że mam podniesione LEUKOCYTY i zaniżony HEMATOKRYT 😮 nie wiecie może czemu tak?
U mnie piękna pogoda 😎 będzie grill i dużo pyszności hi hi 🙂

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂 I ja się melduję 🙂 Dziś po raz pierwszy od lutego byłam w sklepie 🙂 🙂 🙂Kupiłam kaftanik, półśpioszki( 2 sztuki) i czapeczkę... po czym prawie zemdlałam 😞 dobrze, że mój kochany był ze mną,zaraz wyszliśmy ze sklepu ( wychodząc prawie pawia puściłam na dodatek), do autka i do domku! No i tak się zajebiście zakończyły moje" mega" zakupy 😠!Teraz leże blada jak ściana i dochodzę do siebie!

• Mamusia
Już jest lepiej ze mną. A Gabrysia chyba naprawdę nie chce ciuszków-masz rację Mariola 🙂 Idę wygrzać stare kości do ogrodu i może nogi opalić trochę, bo są tak białe że aż świecą w ciemnościach heeheh (muszę korzystać, póki jestem u rodziców bo u nas w bloku tylko balkon mi pozostanie), wrzuciłam na nasz zdjęciowy wątek fotę brzuszka mego 🙂 Leniuchujcie i odpoczywajcie! 😘

• Mamusia
Agamu a w jakim wątku wrzuciłas zdjecia "fotografie wrzesnioweczek" ? bo nic tam nie ma a równiez bym chciala zobaczyc wasze cudne brzusie 🙂 sama musze cpyknac w ktorys dzien zjdecie bo juz dawno nie robilam 🙂 dzisiaj juz wyszłam z lozka,ilez mozna lezec.straszna ropa mi schodzi z zatok ale to dobrze 🙂

• Mamusia
a te zdjęcia od mph z dzisiaj widzisz? Jesli tak, to znaczy, że albo ja coś pochrzaniłam i nie dodałam jak powinnam, albo coś wisi 🙂 Leginsik dobrze, że wracasz do zdrówka 🙂Bardzo dobrze, że wszystko schodzi-to znak że jest coraz lepiej 🙂

Cześć dziewczyny 🙂
Mam dobrą wiadomość dla mam. Właśnie ruszamy z nową stroną, która będzie zbudowana na identycznej zasadzie jak ta, tylko dotyczyć będzie wyłącznie mam.

Strona nazywa się www.mamusie.net 🙂

Serwis już działa ale jest w fazie testowania i rozwoju. Można już się w nim rejestrować, pisać na forum, rozmawiać przez chat, a wkrótce zamieszczać zdjęcia w albumie.

Czekam na opinie 🙂

• Mamusia
Witajcie dziewczyny
Agata ja od razu jak napisałas widziałam Twoje zdjecie czyli wszytsko z komp masz ok , dałas czadu dzisiaj na wielkich zakupach.Niestety tak czasmi jest .Dzisiaj tez cały dzien łaziłam sobie i nie wiem czy tylko ja tak mam ale strasznie mi puchna nogi szok (gusia tez cos o tym pisała ) i kupiłam sobie mleczko na zagage i nagle zgaga znikła !!!!!!
Mariolcia Ty tu nie zwalaj ze zdjecie brzuszka musisz miec , miałas kochana lezec i sie nie przemeczac....