Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Agata jak sie dzisiaj czujesz ?????
No dziś już dobrze:0 dzięki, że pytasz. Mam nadzieję, że to wczoraj to był taki jednorazowy wybryk, ale póki co odpuszczę sobie jeszcze łażenie po sklepach. Od lutego nie byłam ( bo leżałam i rzygałam), więc wytrzymam jeszcze trochę 🙂 Za to nie mam już w końcu przygód z kibelkiem, więc i tak uważam, że jest dużo lepiej. Za tydzień idę do gina, mam nadzieję, że będą już jakieś kg do przodu w końcu 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamiska napisał(a):
wiesz co prywatnie na wyszyńskiego
a chciałabyś zmienić lekarza?

Nie mam spoko lekarza tylko tak sie pytam i chodze na fundusz ,usg mam co 2 wizyte chyba ze cos sie działo na poczatku to miałam co 5 dni a pozniej co 2 tyg

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):

Nie mam spoko lekarza tylko tak sie pytam i chodze na fundusz ,usg mam co 2 wizyte chyba ze cos sie działo na poczatku to miałam co 5 dni a pozniej co 2 tyg

no to fajnie grunt to być zadowolonym 🙂
a jestes z olsztyna?

• Mamusia
kamiska napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):

a jestes z olsztyna?

Koło olsztyna mieszkam w dobrym.....
Widze ze ty masz wczesniej termin na 6 ja mam na 13 takze jak nic sie nie zmieni to napiszesz wrazenia ze szpitala, a moze tak byc ze spotkamy sie na porodówce.....

• Mamusia
hej dziewczyneczki kochane;-) 🙂 🙂
Dawno mnie nie było,wiem że się nie odzywałam i mogłyście się martwić
🥴 🥴ale u mnie i u Frania wszystko w porządku,kopie jak oszalały więc wiem ,że u niego wszystko dobrze 🙂 🙂A ja czuję się świetnie,mam tyle energii że hoho 😁 😁i nie chce mi się w domku siedzieć,więc
Troszkę się wytłumaczę z nieobecności 🥴Już w święta,jak to w święta nie było czasu,a zaraz po wyjechaliśmy,bo mąż miał dłuższy urlopik,teraz też tylko na wieczór wpadliśmy do domku i jutro rano ruszamy dalej,tym razem na działkę nad rzeką poleniuchować dwa dni 🙂 🙂
mam jakieś 250 stron do przeczytania,nie wiem kiedy to nadrobię 🥴 🥴Czy poruszałyście jakiś wyjądkowo ważny temat?jakichś badań,lub coś w tym stylu,bo jak tak to proszę o streszczenie 🙂
Mam nadzieję że u was i dzidzi też wszystko w porządku,i że też macie dużo energii tak jak ja.
Pozdrawiam was kochane mamusie 🙂
jeszcze zajrzę wieczorkiem 🙂

• Mamusia
spoko spoko jestem 😁 czytam wasze bazgroły 😜 😉 heh , ja tam abstynentem do końca pozo stanę , u mnie z pogodą lepiej bo już nie leje ale zimno bryyy 😠 może jutro coś będzie lepiej na jakiegoś grillka 😁
Kahlanik moje gratulacje i najszczersze życzenia na nowej drodze życia 🙂
Malstep dobrze że choć Ty energii masz za nas wszystkie 😜

• Mamusia
Dziewczyny a to najnowsza focia mojego brzuszka z 23tc,robione dzisiaj;-)
[URL=http://img833.imageshack.us/i/zdjcie04171.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/7717/zdjcie04171.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
malstep napisał(a):
Dziewczyny a to najnowsza focia mojego brzuszka z 23tc,robione dzisiaj;-)
[URL=http://img833.imageshack.us/i/zdjcie04171.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/7717/zdjcie04171.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Super brzuszek .... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
kamiska napisał(a):
hej co do piwka to narazie nie próbowałam no 2 łyki od męża
dziewczyny dużo przytyłyście do tej pory??
ja do 18tyg nic a pozniej lawina kg juz 6,5kg 🙃 😁

Kamiska nie przejmuj się tymi 6,5 kg do przodu 🙂 moim zdaniem tyjesz prawidłowo ! mi się zaczął wczoraj 21 TC i mam 5,5kg na plus i jak byłam na czwartkowej wizycie to gin mi powiedział że jest jak najbardziej oki więc niema co się przejmować 😉

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):

a jestes z olsztyna?

Koło olsztyna mieszkam w dobrym.....
Widze ze ty masz wczesniej termin na 6 ja mam na 13 takze jak nic sie nie zmieni to napiszesz wrazenia ze szpitala, a moze tak byc ze spotkamy sie na porodówce.....

może tak być ze spotkamy sie na porodówce 🙂 z tym yerminem to wychodzi mi tak jesli liczyc od ostatniej miesiaczki.Ciekawe jak wyjdzie na pomiarach połówkowych a to już 5 maja.nie mogę się doczekać.
ciekawe czy dzidzia pokaże co ma między nóżkami bo na ostatnim usg to troszkę w domysły poszliśmy 🙂 lekarz mówił że chyba widział że to chłopczyk ale pewny nie był

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
kamiska napisał(a):

Kamiska nie przejmuj się tymi 6,5 kg do przodu 🙂 moim zdaniem tyjesz prawidłowo ! mi się zaczął wczoraj 21 TC i mam 5,5kg na plus i jak byłam na czwartkowej wizycie to gin mi powiedział że jest jak najbardziej oki więc niema co się przejmować 😉

dzięki Asiulka bo dziś to humorek poleciał mi w dół
zawsze starałam się raczej dbać żeby nie tyć za dużo ale w ciąży a szczególnie w ostatnim miesiącu to masakra te gramy same wskakują chyba na wage 🙂hehe

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
kamiska napisał(a):

dzięki Asiulka bo dziś to humorek poleciał mi w dół
zawsze starałam się raczej dbać żeby nie tyć za dużo ale w ciąży a szczególnie w ostatnim miesiącu to masakra te gramy same wskakują chyba na wage 🙂hehe

nic się nie przejmuj 🙂 jak na ponad połoweę to naprawdę jest oki , i nawet jak przytyjemy więcej niż 12 kg to szybciutko zwalczymy te kg 😉 .

• Mamusia
malstep napisał(a):
no jasne że gramy same wskakują 🙂 🙂,i ja się tym wcale nie przejmuję,23tc mi się zaczął i mam 7,5kg na plusie 🙂 🙂wzorowo uważam 😁 😁hihi

i takie podejście mi się strasznie podoba 🙂 ja po ostatniej wizycie też się nie przejmuje już wagą , najważniejszy maluch ... a po porodzie sobie poradzimy prędziutko ze zbędnymi kg 🙂