Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mph napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mph napisał(a):
czarna79 napisał(a):
MPH 5 strona

piekne 🙂 romantic 🤪

Dzięki Mph romantic romantic , z tego romantico to we wrzesniu nasza kochana dzidzia się narodzi 🙂 🙂 🙂

i rola romantico zostanie spelniona 🙂

Spełniona na 200% , nie wiem jak Wy do tego podchodzilłyscie , ale ja bardzo chciałam mieć dzidzie , człowiek myslałam ze to od razu mozna zajsc w ciąże 4 m-c wielkich staran( niektóre wiele lat sie staraja , ja chyba oszalałabym ) i nic.Głupie mysli do głowy, ze za stara ( 18.06-32 lata ), ze cos jest ze mna nie tak i w grudniu odpuscilłam sobie i jest mała kochana dzidzia w brzuszku......

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja się w ogóle nie starałam, zarówno o pierwsze jak i o drugie 🙂
z drugim to żesmy na prawde wpadli, bo zawsze był to stosunek przerywany, a zień prze sylwkiem akurat było do konca 😜 bo wg obliczeń 4 stycznia miał byc okres, więc teoretycznie byłam bezpieczna.. 😉 a tu mnie się owulacja przesunęła o 2 tyg i akurat 30.12 był TEN płony moment, którego się nie spodziewałam.

• Mamusia
ale pogrilowaliśmy 😠 mój ledwo rozpalił grilla a tu jak nie walneło zjawiskiem i się skończyła impreza 😮 taka ulewa i do tego burza że się nie dało siedzieć na polku 😠 😠 Mam tylko nadzieje że na resztę weekendu się rozpogodzi bo jutro siostra zjeżdża do nas i lepiej na polku posiedzieć niż się w domu kisić ...

SUPER FOTKI DZIEWCZYNKI 🙂

• Mamusia
czarna a ja jestem o 11 lat od Ciebie młodsza 😜 i to nie zmienia faktu że równiez chciałam juz miec baaardzo dzieciatko,wiec zaczelismy sie starac 🙂
a nas jeszcze jaśniutko,bezchmurne niebo i bardzo cieplo 🙂 ide zrobic sobie inhalacje i walne sie do wyrka obejzec z moim misiastym jakis film 🙂 to ja juz sie z wami zegnam i do jutra 😘 🙂

• Mamusia
hej 🙂

wpadłam się przywitać i zapytać jak tam samopoczucie ?
u mnie pogoda średnia i jakoś bojowo byłam nastawiona do wszystkich... najbardziej oberwało się tatusiowi 😉 przykro mi ale tak to bywa
ale przeszło - humor poprawiły mi zakupy 😁 kupiłam już wózek , nosidełko i przewijak 🙂
a co do fitnessu dla ciężaróweczek - no nie wiem czy tak podnoszę poprzeczkę co do wagi bo w tym tygodniu przybyło mi 1,5 kg ... a spodni ulubionych już nie dopinam 😉

powiem wam szczerze że dziękuje teraz Bogu za to że nie od razu dostałam ten piękny cud jakim jest ciąża.. pierwsze starania zaczęliśmy 2 lata temu.. dziękuje że wtedy nam sie nie udawało.. A ta ciąża była nieplanowana ale jak dowiedziałam sie o niej to aż płakałam ze szczęścia. Bozia wie co robi 🙂.
Moja kuzynka starała sie o dzidzie 2 lata, i już byla taka załamana , i jak przestała sie starać bo juz nie miała sil , okazało się że ma też termin na września tylko 21 🙂 .

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Dziewczyny na poczatku forum wstawiła to malstep , zobaczcie to MISTRZOSTWO ŚWIATA 🙂 🙂 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=iMZ2xBPq9XQ

normalnie jak obcy 3 i to na dopalaczach 🤪

Kurde malo powiedziane ... ja jestem przerażona nas to też tak czeka ????
To tak wyglada jakby to dziecię miało rozerwac ten brzuchol i sobie wyjśc poprostu ...

• Mamusia
A ja dziś z nudów też pochodziłam po sklepach i kupiłam kieckę na tę imprezkę ...
I przesadzilam chyba z tym chodzeniem bo znowu boli mnie pod brzuszkiem i mam twardy brzuszek ... ja się w końcu doigram ....
A muszę się jeszcze pochwalic że dziś pierwszy raz na stojaka jak byłam w sklepie to poczułam kopniaki Wojciecha ...

wiecie co dziewczyny? smutno mi sie zrobiło jakoś 😞 czy wasi faceci tez tak olewająco podchodzili do spraw ślubu? mojego nic nie interesuje 😞 nawet jaka będzie pierwsza piosenka, jak będę wyglądać i czy w ogole przyjdę 😞 😞 chciałabym sie cieszyć i załatwiać z nim niektóre formalności jak to tylko możliwe a jego nic nie interesuje oprócz tego ile pieniędzy musi dać za ślub 🤢 i najlepiej aby było tego jak najmniej. obrączki jak najtaniej moja sukienka najlepiej jakbym z szafy jakaś wynalazła starą.. nie wiem co sie z nim stało nigdy taki nie był.. 😞 czy ja za wiele wymagam aby zainteresował sie czasami jak ida przygotowania? 😞

idę sie położyć... 😞 dobranoc wam.

• Mamusia
Mój też nie pałał jakimś wielkim entuzjazmem jeśli chodzi o przygotowania, ale ogólnie było ok. Wiadomo - ślub jest dla kobitki 🙂 Te wszystkie "pierdoły" jak suknia, zaproszenia, kwiaty itp to po prostu nie ich świat. Ewentualnie menu się zainteresują, bo to będą konsumować...

• Mamusia
Tak faceta to mało interesuje my to tak przeżywamy ,najlepsza rada jest taka konsultowac tylko to co trzeba ... i najlepiej decydowac samej o wszystkim ... ja mogę wam tylko powiedziec że ja swoje wesele zorganizowałam sama od a do z ... unikając sprzeczek i kłótni z ukochanym ... zresztą tak czy siak mój mąż wrócił 5 dni przed ślubem więc na gotowe tak jakby ...
Generalnie faceta nie interesuja takie drobiazgi jak smak tortu , twój bukiet jego wygląd itp.
więc Leer coż tak to już jest z tymi naszymi facetami ....

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
No właśnie też się zastanawiam czy to normalne???

konsultowałam to z moją mamą 😉 i powiedziała że jak najbardziej jest to normalne 🙂
rzeczywiście samo w sobie wygląda przerażająco , ale z tego co mi powiedziała kobieta której ja takie rzeczy robiłam , uczucie całkiem ok 😉
pokazałam ten filmik tatusiowi mojego dziecka 🙃 był w szoku 🙃 a mnie zżera ciekawość czy też tak będę miała 🙂

Cześć wrześnióweczki!
Dołączam do was z moim brzuszkiem 🙂

Czuję małą rybkę w brzuchu i nie mogę się doczekać kopniaczków, no może nie koniecznie takich jak były na filmiku 🤪 🤪
A sampoczucie zmienne co najbardziej dotkliwie odczuwa tatuś 😜

W czwartek robiliśmy usg - wstępnie wiemy że maleństwo to ♀ , ale jeszcze chyba nic pewnego
Wszytsko jest wporządku , dzidzia skacze jak szalona , a ja nie moge się doczekać, aż to poczuję 😁 🙂