Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja cos ostatnio też za słodkościami jestem staram sie co prawda mimo wszystko ten rarytas ograniczać ale chica czasami jest śilniejsza 🙂co prawda dzisiaj mnie wzięło na sledzia w sosie śmietanowym ,ale zupełnie mi nie przeszkadzało zagryźć go żelkami 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Ja tez dlatego dziwie sie na reakcje mojego organizmu 🤨
Może Maluchowi się już znudziły kinderki 🙂
Dla mnie własnie to nie jest normalne bo pierwszy raz w ciazy jestem i nie wiedzialam ze to co ja lubie moze nie posmakowac malenstwu i ze tak szybko zaprotestuje 🙂 jak juz słyszy głos mamy to i pewnie odróżnia słodkie od słonego

• Mamusia
Witajcie kobietki 🙂 🙂Dawno mnie tutaj nie było,i musze nadrobic zaległosci .Na szczęście obżarstwo komunijne się już skończyło i jeszcze tylko dziś czeka nas bierzmowanie siostrzeńca i po imprezach póki co .Co do ruchów to u mnie nie ma dnia zeby moja córcia nie fikałą a najbardziej to o 23.00 zaczyna figlowac.Jaka u was dziewczyny pogoda ?bo u mnie leje jak scebra i brr... zimno!Kiedy będzie ciepełko. 🙂 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczynki ... nie pisalam kilka dni bo moje samopoczucie to bylo poniżej normy , wiec nawet nie byłam wstanie się odezwac do was... zreszta i tak dzis też tak się czuję .... chyba już na poważnie odczuwam brak mojego męża i tą straszną samotnośc
A jeszcze tak jak widzę taką pogodę to się poprostu ryczec chce ...
Wczoraj też zrobiłam coś co dziś jest powodem mojej ogólnej złości na samą siebie a mianowicie wypiłam mały kieliszek białego wina ... tak to podziałało na moją dzidzie ze jej w ogóle nie czułam prawie 16 godzin ...

• Mamusia
Karolinka kieliszek wina nie zaszkodzi napewno no chyba że wypijasz dziennie ten kieliszek wina , jateż jak mam ochotę to napiję się na smak mały kieliszek winka czerwonego lekarz powiedział ze to nic strasznego i napewno nie zaszkodzi dzidzi. 🙂więc głowka do góry i proszę o usmiech 🙂 🙂mimo tej obrzydliwej pogody .

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Czesc dziewczynki ... nie pisalam kilka dni bo moje samopoczucie to bylo poniżej normy , wiec nawet nie byłam wstanie się odezwac do was... zreszta i tak dzis też tak się czuję .... chyba już na poważnie odczuwam brak mojego męża i tą straszną samotnośc
A jeszcze tak jak widzę taką pogodę to się poprostu ryczec chce ...
Wczoraj też zrobiłam coś co dziś jest powodem mojej ogólnej złości na samą siebie a mianowicie wypiłam mały kieliszek białego wina ... tak to podziałało na moją dzidzie ze jej w ogóle nie czułam prawie 16 godzin ...

Tym jednym kieliszkiem wina nie zadręczaj się bo napewno nic sie dzidzi nie stało i nie stanie,a jka będziesz ciągle o tym myslala to i dzidzia bedzie miała fatakny humor!współczuje Ci ze musisz tęsknić za swoim mężem 😞 bo faktycznei i horomony nam buzuja i pogoda fatalna więc to wszystko ma teraz wpływ na Twój fatalny nastrój.Mała lae głowa do góry mężus nie wyjechał na zawsze tak ze musisz myśleć pozytywnie ze juz niebawem będziesz sie tulić do niego i wróci usmiech na twoja buźkę 🙂

• Mamusia
cześć Dziewczyny 🙂

u mnie pogoda dziś fatalna , do tego średnio się czuje.
nic się nie chce. miałam dziś jechać po auto , ale ludzie jacyś nie poważni , nie odbierają telefonów ...
jak samopoczucie dziewczyny?
troszkę mnie nie było , coś ciekawego się działo ? 🤔

• Mamusia
Karolcia winkiem się nie przejmuj, taka ilość na pewno synusiowi nie zaszkodzi 🙂 A mężuś już niedługo wróci i znów będziecie się cieszyć sobą 🙂 Ale wspołczuję tej rozłąki, bo widzę po moich rodzicach, że łatwo im nie jest-mój tata pracuje w Irlandii, mama jeździ do niego na Wielkanoc, a on przylatuje na Gwiazdkę i w wakacje letnie. Niby rozmawiają codziennie na skype, ale to nie to samo. Dasz radę, głowa do góry 🙂

witam was dziewczyny ,
ja ostatnio szaleje zakupowo , wlansnie zamowilam wozek,
http://www.kadocus.nl/baby-kinder/kinderwagen-buggy-wipstoel-speelkleed-kinderstoel-1/safety1st-roadmaster-red.html
sama niedam rady jezdzic po sklepach z kazdym dniem coraz ciezej , a pozatymn nimiala bym czym przywiezc go.

• Mamusia
hej Brzuchole 🙂 widzę że pogoda nie dopisuje w całym kraju 😠 u mnie pochmurno i nie za ciepło ... znów miałam od rana problem się dostać do Was niewiem czemu 😠 🥴 chyba trzeba będzie system przeinstalować .
Kasia1986 super że już czujesz malucha 🙂 na pewno Cię to uspokoiło .
Karolcia może na pogodę się nie najlepiej czujesz ?
ja dziś bym spała cały dzień 😜 gdyby nie poranny nacisk na pęcherz to pewnie bym się obudziła w południe 😁 mojej Kruszynie od wczoraj włączyło się mega ADHD 🤪 tak wariuje jak nigdy 😜

• Mamusia
Wózek mi sie ogólnie podoba tylko ze ma za mała gondole i dlatego nic nie pobije modelu Emanljunga duo smart ma najwieksza gondole ,a nam duża gondola sie przyda bo jesien i zima bedzie przed nami.Oprócz tego modelu dużą gondole ma jeszcze Bebecar ale mi sie juz tak srednio podoba.Do Emanljungi pasuje fotelik Maxi cosi i do niego mozna dokupic bazę do samochodu

• Mamusia
To dobrze że doszłaś do formy . mnie tak wczoraj na samą noc zmuliło...na szczęście bez zwrotów ale za to potem miałam MEGA ZGAGĘ pierwszy raz w życiu 😮 myślałam że choć ta dolegliwość mnie ominie ale niestety idę z książką i każda nieprzyjemność mnie napada jak grom z jasnego nieba 😜