Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Dziewczyny jak pierzecie , albo bedziecie prały ubranka dziecięce to w proszku dla dzieci , czy w takim w ktorym pierzecie swoje ubrania .....

ja też piorę w loveli 🙂 już mam większość poprasowaną i poukładaną w szafce Szkrabika 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Zamówiłam 🙂 teraz czekam, pewnie na dniach przyjdą 🙂 kaftaniki które mi się podobały pojawiły się w sobotę rano, więc czym prędzej zamówiłam 🙂

To napiszesz jak jakosciowo , bo ja tez bede musiała juz zamawiac , bo nie mam nic.....

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Ja dziś w Biedronce kupiłam body niemowlęce 3 sztuki za 15 zł , ale naprawde ładne i fajne gatunkowo ....bawełna fajnie się rozciągaja ... zastanawiam się czy jeszcze nie kupic .

właśnie ktoś mi mówił że są w 3paku 🙂 musze się przejechać przed lekarzem w czwartek i obczaić 😜 kolorowe jakieś ??

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ja dziś zamówiłam wyprawkę
http://allegro.pl/wyprawka-niemowleca-mega-7-czesci-r-62-kolory-i1605128814.html
któraś ją wrzuciła na forum 🙂

jaki kolor 🙂

zastanawiałam się długo nad beżem i żółtym ale zdecydowałam na beż 🙂

• Mamusia
Ja dziś w Biedronce kupiłam body niemowlęce 3 sztuki za 15 zł , ale naprawde ładne i fajne gatunkowo ....bawełna fajnie się rozciągaja ... zastanawiam się czy jeszcze nie kupic .

te body to długi rekaw czy krotki 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):

właśnie ktoś mi mówił że są w 3paku 🙂 musze się przejechać przed lekarzem w czwartek i obczaić 😜 kolorowe jakieś ??

Tak są kolorowe dla dziewczynek i chłopców , z malunkami małymi , i napisami polskimi ... bardzo sympatyczne od 52 cm do 80 cm rozmiarowo

• Mamusia
czarna79 napisał(a):

te body to długi rekaw czy krotki 🙂

No właśnie krótki rękawek ... kiepsko na zime ...

• Mamusia
Hmmm....ciekawe dlaczego zawsze jak siadam do kompa to dzidzia zaczyna swoje harce...najczęściej jak siedzę to jest spokojna ale jak komputer jest pod ręką to zaczyn się zabawa 🙂Ahhh....oczko obsadzone 🙂Dorota jest już?

• Mamusia
Wczoraj też widziałam te bodziaki 🙂Nie kupiłam co prawda,bo akurat gotówy nie miałam przy sobie( nie wiem czemu w Biedronie nie można płacić kartą), no ale jutro może się przejadę i zakupię 🙂 A nas znajomi nawiedzili-zawsze uwielbiałam towarzycho,a teraz mnie męczą takie spotkania-wolę siedzieć z moim Tomusiem w domku. Taka się jakaś zrobiłam "upośledzona towarzysko", niedawno poszli a ja mam tak wymieszane, że szkoda gadać! I chyba pójdę pod prysznic i spać za chwilkę!!

• Mamusia
szotka napisał(a):
Hmmm....ciekawe dlaczego zawsze jak siadam do kompa to dzidzia zaczyna swoje harce...najczęściej jak siedzę to jest spokojna ale jak komputer jest pod ręką to zaczyn się zabawa 🙂Ahhh....oczko obsadzone 🙂Dorota jest już?

my już obstawiałyśmy że złapała Cię wena i cały ogród za kwieciłaś 😜 tak długo Cię nie było 🙂