Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie co po raz pierwszy od kilku lat mam spać bez mojego ale to strasznie dziwne uczucie...aż mi się spac odechciewa jak wiem że sama mam być.przeżywam jak głupia wiem ale nie mogę tego opanować.

szotka napisał(a):
wszystkie wsadzone na miejsce 🙂tylko że oczko wodne to moje małe zboczenie i co i rusz cos zmieniam i poprawiam więc pewnie jutro znowu coś wymyśle 🙂

jak wsadzone to dobrze,a zmiany tez sa potrzebne ,bo jakby bylo tak samo caly czas ,to by sie ziewalo ,albo i usnęło 😁 😉

kasia1986 napisał(a):
idę się wykąpać i położyć, papa 🙂

Spij smacznie Kasiu ,masz super syneczka i na dzis worek wrazen ,slodkich snow 🙂 😘 😘 😘

szotka napisał(a):
wiecie co po raz pierwszy od kilku lat mam spać bez mojego ale to strasznie dziwne uczucie...aż mi się spac odechciewa jak wiem że sama mam być.przeżywam jak głupia wiem ale nie mogę tego opanować.

Jak sama???masz tam dzidzie i juz nigdy sama nie bedziesz 🙂
Ale rozumiem Cie ja tez nie lubie jak moj na nocke idzie,ale wtedy spie z coreczka,a druga w brzuszku sie tuli 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Dzis mezulek kupil mi w Biedronie pucharki fajne do lodow..swietne i tanie 6szt za 20zl ,ale naprawde super,bo tak prawde mowiac ,nie mialam do deserow takich na nozce ,polecam Kochaniutkie,na lato i nasze deserki jak znalazl 🤪

Ja też je widzialam super...

mariola-s napisał(a):
Gratulacje Kasiu syneczka, dobrze że wszystko dobrze 🙂 jajeczka jeszcze mu urosną i będą bardziej widoczne hihi ja już zapowiedziałam mojemu, że będzie przewijał Szymonka, nie będzie mnie mały osikiwał... 😜

hahaha,ja tak prawde mowiac tez balabym sie jakos z chlopem inaczej,te napletki ,cos sie naciaga,a czegos nie wolno ,nie mam pojecia ..jakby to wygladalo,jakbym myla pierwszy raz synka 🤢 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Gratulacje Kasiu syneczka, dobrze że wszystko dobrze 🙂 jajeczka jeszcze mu urosną i będą bardziej widoczne hihi ja już zapowiedziałam mojemu, że będzie przewijał Szymonka, nie będzie mnie mały osikiwał... 😜

hahaha,ja tak prawde mowiac tez balabym sie jakos z chlopem inaczej,te napletki ,cos sie naciaga,a czegos nie wolno ,nie mam pojecia ..jakby to wygladalo,jakbym myla pierwszy raz synka 🤢 😮

hihi okaże się w praktyce, może coś podpowiedzą w szkole rodzenia. napletka chyba nie można naciągać, ale trzeba podnosic fujarkę i jajka przy myciu 🙂

karolinecka831 napisał(a):
Na mnie juz tez pora, boli mnie juz wszystko od tego siedzenia leżenia ... czas się popluskac pod prysznicem uwielbiam to... pozniej meliska ... i pod kołderkę myk ...
Do juterka kochane spijcie spokojnie i śnijcie kolorowo ....

dobrej nocki Karolcia 🙂Widzialam ,ze slicznie wygladasz,a ta tuniczka pieknie podkresla ciaze 🙂Ile za nia dalas w Reserved?

mariola-s napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

hihi okaże się w praktyce, może coś podpowiedzą w szkole rodzenia. napletka chyba nie można naciągać, ale trzeba podnosic fujarkę i jajka przy myciu 🙂

No jak sie wprawisz Kochana,to i porad bedziesz mogla udzielac hehe 😁Nikt Cie nie zagnie w napletkach i tych spr 😁 🤪

mariola-s napisał(a):
Pozna się fujarkę z całkiem innej strony 🙂

hahahha no wlasnie 😁
Beda jaja ,ale w szkole Cie pokieruja 🙂A od kiedy zaczynasz edukacje?

mariola-s napisał(a):
dobra kochane, czas spać, pewnie przyśnią mi się fujarki 🙂

ino kolejna bedzie snila i w nocy chlopa budzila 😁 😁 😁
My tu to mamy sny ,ja niewiem ,jak nie zboczone,to niekiedy jak z horroru wziete ..straszne 😮
Ciekawe co nas dzis czeka w marzeniach sennych..

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Na mnie juz tez pora, boli mnie juz wszystko od tego siedzenia leżenia ... czas się popluskac pod prysznicem uwielbiam to... pozniej meliska ... i pod kołderkę myk ...
Do juterka kochane spijcie spokojnie i śnijcie kolorowo ....

dobrej nocki Karolcia 🙂Widzialam ,ze slicznie wygladasz,a ta tuniczka pieknie podkresla ciaze 🙂Ile za nia dalas w Reserved?

Zapłaciłam za tą bo to bardziej sukienka 79 zl.

• Mamusia
No tak kiedy was nadgoniłam to wszystkie mówia pa pa i dobranoc ,ale co ja sie dziwie jest porawie 23.Dzisiaj to ja padam dosłownie na cyce i Aska miała rację ze zdzieram nogi bo zalozylam nowe buty i mnie obtarly palucha:/tak ze nogi mam dzisiaj jak balony i wlzazly mi w dupe!!!!!
Mariolka i Kasia gratuluje jajeczek 😁

• Mamusia
aaa i bym zapomniala co dzisiaj widzialam a niestety nie byl to miły widok bo raczej mało orzyjemny dla osob obcych i do tego w galerii handlowej a mianowicie łazę sobie po sklepie z butami i widze kobitke z brzuchem bardziej napompowanym niz my mysle ze jakis 32 tydz i w tym ze ma brzuch nie ma nic dziwnego tylko to ze bluzke miala ledwo za cycki i cały brzuchol goły !!!!!!!!!!!!!!!!mi sie to nie podoba wogole malo przyjemnie to dla obcych wygladało co wy o takim sposobie noszenia sie myslicie??????????????