Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

tak Asia dokladnie jest tak jak mówisz 🙂 a jaki kocyk Twój maz kupil w biedronce jaki kolor i to razem z poszewka? a tydzien beda takie piekne body 8rodzajow za 12 zl troche drogie w cerfurze teraz tez fajne body maja za 5.99 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jasna281288 napisał(a):
tak Asia dokladnie jest tak jak mówisz 🙂 a jaki kocyk Twój maz kupil w biedronce jaki kolor i to razem z poszewka? a tydzien beda takie piekne body 8rodzajow za 12 zl troche trogie w cerfurze teraz tez fajne body maja za 5.99 🙂

Martusia w Biedronce taki rozowiutki w kwiatuszki ,mieciusienki jak niewiem w rogu misiek wyszyty ,sliczny 🙂ale sa tez inne 🙂za 15zl chyba 🙂

heh to naprawde warto bylo za taka cene ja kupilam w lidlu kocyk polarowy za 25 zl tez ladniutki rozowiutki w myszkamiki 🙂 tesciowa tez jakis grubszy kocyk kupila moja ciocia tez chce kocyk kupic dlatego ja musze sie wstrzymac bo gdzie ja to wszystko pomieszcze 🙂 najgorzej jest w sklepach dostac spiochy i polspiochy jak sa to ceny maja kosmiczne a jak tanie to brzydkie no wyjatek w pepco jakies tam kupilam ale to takie zwykle

jasna281288 napisał(a):
dlatego trzeba sie troszke podlizac to mzoe i nam cos kupia 🙂 heh wkoncu mamusia tez musi pieknie wygladac 🙂 heh

hehe no ba 🙂
Mi ostatnio kupil sukieneczke taka http://www.kobieta.pl/moda/trendy/zobacz/imgc/5/artykul/modne-sukienki-wiosna-lato-2009/ ,fajna ,bo ma gumke z tylu ,tylko troche za bardzo rozkloszowana chyba jak dla mnie..ale ja mozna tez pozniej nosic 🙂

mariola-s napisał(a):
podczytałam Was a teraz mykam do sklepu, bo lodówa pusta (my mamy indesit i jesteśmy zadowoleni). zrobię sałatkę z tuńczykiem, ciekawe czy mi posmakuje 🙂

Ja tez mam indesit i nie narzekam 🙂
Niby duza,a miejsca zawsze malo -szczegolnie teraz hahaha 😁 😁 😁 😁

jasna281288 napisał(a):
ale śliczna 🙂 ja po sklepach chodzilam to szalu dostawalam bo te co mi sie podobaly to brzydko lezaly

no wlasnie ,teraz to jest klopot jak niewiem ,zeby cos lezalo jak cza !!! 🙂Musimy sie przyzwyczaic ,jeszcze troszke i bedziemy laski ze ho ho 🤪 😉

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
podczytałam Was a teraz mykam do sklepu, bo lodówa pusta (my mamy indesit i jesteśmy zadowoleni). zrobię sałatkę z tuńczykiem, ciekawe czy mi posmakuje 🙂

no właśnie albo światełko świeci albo ledwo można się pomieścić, my nie mamy tej największej ale następną z kolei chyba. jak wstawi się jakiś garnek to już wogóle mało miejsca się robi

mariola-s napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

no właśnie albo światełko świeci albo ledwo można się pomieścić, my nie mamy tej największej ale następną z kolei chyba. jak wstawi się jakiś garnek to już wogóle mało miejsca się robi

no i ciagle kombinacje jak kon pod gore ,a zarcia przybywa ,potem ubywa i tak wkolo 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
dobry wieczor własnie wróciliśmy od znajomych więc nie było mnie po poludniu na brzuszku
czytam ze Aga znowu odcięta od Nas 😞
Asia fajnie ze Jędrkowi wypłata dopisała teraz potrzebna jak piszesz więc z zakupów dla małej można się pocieszyć
rzeczywiście nie duzo naskrobałyście od południa dziś a jutro pewnie jeszcze mniej nas będzie jak to w weekend
zyczę miłej nocki bez koszmarów 😎

• Mamusia
Wróciłam 🙂 Fajnie tak się wyrwać i posłuchać co w firmie słychać. Plotki zawsze lepsze niż dowiadywanie się osobiście 😉 Nawet mój "ukochany" pan kierownik pytał czy będę chciała wrócić do pracy - czyżby chciał mi przedłużyć umowę??
Uciekam laseczki się wyciągnąć na wyrku, bo coś mnie krzyż uwiera 😞
Spokojnej nocy i do jutra 🙂

hej dziewoje! 🙂Witam serdecznie w sobotni poranek ,zapraszam na kawke 🙂
Widze,ze spia tu dziewuszki ,az chrapia 🙂 🙂 🙂 🙂
Polukam na Allegro za tym łożem dla naszej Ksiezniczki malenkiej 🙂A Wy jakie kupujecie lozeczka???
Bo Mariolka to widzialam,bardzo sliczne ,ja nawet myslalam o takim 🙂
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-6-wzorow-slonik-zyrafka-mis-i1656172523.html
albo http://allegro.pl/24-klups-lozeczko-paula-szuflada-gryka-kokos-i1641081968.html
a najbardziej jednak chyba jestem za tym http://allegro.pl/lozeczko-gryzak-julia-ii-szuflada-tymon-lolek-i1641129751.html
Prosze o rady in opinie ,jak juz Wam sie slipka otworza 🙂

http://allegro.pl/show_item.php?item=1643822014&msg=Aukcja+została+dodana+do+obserwowanych.&msgtoken=6936b94db03532f95e8bcbfabc2b34e51bfb5b27758991e39c7b0f59e43291
prosze jakie sliczne i wesolutkie 🙂