Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 Dzisiaj tak bardzo porannie 🙃 Kupiłam wczoraj oliwkę,fajna skóra jest po jej zastosowaniu..brzuszek mam bez żadnej skazy więc mam nadzieje że tak pozostanie,jedynie na lewej piersi kilka różowych niteczek,zobaczymy jak się sprawdzi 🙂 Ogarnę szybko dom i lecę na zakupy,zachciało mi się gołąbków 🙃 O 10 wizyta u fryzjera,w końcu zrobię sobie pasemeczka bo już mam straszne odrosty,a potem szybko do domu-czekam na paczkę,zamówiłam sobie buciki i spodnie 🤪 Miłego dzionka-HEJ MAMY !!! 😘 😁 🙂 🙂

Leginsik napisał(a):
Dzień dobry 🙂 Dzisiaj tak bardzo porannie 🙃 Kupiłam wczoraj oliwkę,fajna skóra jest po jej zastosowaniu..brzuszek mam bez żadnej skazy więc mam nadzieje że tak pozostanie,jedynie na lewej piersi kilka różowych niteczek,zobaczymy jak się sprawdzi 🙂 Ogarnę szybko dom i lecę na zakupy,zachciało mi się gołąbków 🙃 O 10,, wizyta u fryzjera,w końcu zrobię sobie pasemeczka bo już mam straszne odrosty,a potem szybko do domu-czekam na paczkę,zamówiłam sobie buciki i spodnie 🤪 Miłego dzionka-HEJ MAMY !!! 😘 😁 🙂 🙂

witam 🙂ja tez czekam na paczke,nie wiem co przyjdzie pierwsze,czekam na spodnie,tunike i dwie koszule nocne do karmienia 🙂
Na golebie tez mam cholerna ochote 😜i odrosty tez ma juz straszne -pasemka sie kłaniaja, musze sie do mojej fryzjereczki umowic,albo przyjedzie do mnie 😜zawsze to wygodniej w domku 🙂 Widac jedziemy na tym samym wozku 😁 😁 🙃

mph napisał(a):
hej
ja dzis pod wiczor mam wizyte 🙂
a po wizycie jade do fryziera takze na pasemeczka, bo nie moge na siebie juz patrzec 🙂
milego dnia

hehe no to wszystkie łebki mamy do renowacji 🙃 😜

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mph napisał(a):
hej
a po wizycie jade do fryziera takze na pasemeczka, bo nie moge na siebie juz patrzec 🙂
milego dnia

czas najwyzszy 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mph napisał(a):
hej
milego dnia

czas najwyzszy 🤪

Leginsik napisał(a):
Dzień dobry 🙂 Dzisiaj tak bardzo porannie 🙃 Kupiłam wczoraj oliwkę,fajna skóra jest po jej zastosowaniu..brzuszek mam bez żadnej skazy więc mam nadzieje że tak pozostanie,jedynie na lewej piersi kilka różowych niteczek,zobaczymy jak się sprawdzi 🙂 Ogarnę szybko dom i lecę na zakupy,zachciało mi się gołąbków 🙃 O 10 wizyta u fryzjera,w końcu zrobię sobie pasemeczka bo już mam straszne odrosty,a potem szybko do domu-czekam na paczkę,zamówiłam sobie buciki i spodnie 🤪 Miłego dzionka-HEJ MAMY !!! 😘 😁 🙂 🙂

jaka oliwke masz.?

• Mamusia
hej 🙂

ja czekam az mały wstanie i lece do banku opłacić tv bo jutro maja nam sygnał wyłączyć 😁 😁

też mam głowe do renowacji, ale czekam na kwiecien, wtedy kupie farbe i zrobie sobie odrosty 😜

Kochane, zagłosujecie na Mateuszka ? jutro już koniec konkursu! http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/2961

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
hej 🙂
Kochane, zagłosujecie na Mateuszka ? jutro już koniec konkursu! http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/2961

codziennie ja i moje cale gg glosuje 🙂 ale to jutro bedzie najwazniejszy dzien i wszyscy musza ostro glosowac

mph napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
hej 🙂

codziennie ja i moje cale gg glosuje 🙂 ale to jutro bedzie najwazniejszy dzien i wszyscy musza ostro glosowac

Ja też codziennie głosuję 🙂

Wcale nie WSZYSTKIE mamy głowy do renowacji 😜 Ja się nigdy nie farbowałam, nie farbuję i nie będę, aż do siwych włosów 😁
Milena a jak Ci się podoba Twoje imię? Bo ja tak właśnie chcę dać córeczce: Milena, Mila 🙂
A chłopiec już od dawna jest przesądzony: Tadzio 🙃
Mam USG w przyszły wtorek, ciekawe co tam między nogami dzidzia chowa. Ale jak się nie dowiem to 20 kwietnia mam połówkowe 4D na bardzo dobrym sprzęcie, więc powinno być już widać 🤪 Tylko wiecie ile taka przyjemność u mnie kosztuje? 300zł z płytką... Kupa kasiory, ale będę mieć filmik 😆

Następny piękny dzień się zapowiada 🤪
BUZIAKI STARE I NOWE MAMUSIE! 😘 😘 😘

Wcale nie WSZYSTKIE mamy głowy do renowacji Ja się nigdy nie farbowałam, nie farbuję i nie będę, aż do siwych włosów

Madzia choc jedna nie musi poprawiac natury 😉Piekna sama w sobie... 🙂
A niektore babeczki Bog wie co czyniac ze sobą ,po wyjsciu z salonu pieknosci....maz patrzac na nie powie do kolegi " a robili co mogli...' 😁 😁 😁 🙃

A co do koloru wlosow,to jaknie farbowalam ,to wszyscy sie pytali jaka farbe uzywam,nie dowierzali ,ze to moj naturalny kolor 😁Natura ma najpiekniejsze barwy jak widac 🙂

AsiulkaZG83 napisał(a):
no suuuuper laski,a ja uwielbiam pasemka ,po zrobieniu ich czuje sie taka swieza,mlodsza ,odzywiona 🙂

Odżywione to my teraz wszystkie jesteśmy, bez względu na kolor włosów hahaha 🤪

anczess napisał(a):
ja też nie muszę farbować odrostów. Kiedyś farbowałam ale włosy tak szybko mi odrastały, że miałam już dosyć ciągłego ich naprawiania 🙂 aczkolwiek nożyce by się przydały do ich podcięcia 😁

O toto, ja po prostu jestem zbyt leniwa na to! A pod nóż poszłam jakieś 2 tygodnie temu 🙂