Skocz do zawartości

mamuśki na diecie dukana;) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
amelia napisał(a):
KAMA- olej to! Jeszcze mu udowodnisz jaka laska będziesz i już nie będzie się nabijać! A Ty masz motywację: pokażesz mu że dasz radę!

własnie
Kama ze mnie tez każdy się smiał, ale jak po 2tyg. zrzuciłam brzuszek to kazdy sie teraz wypytuje o diete 🙂

• Mamusia
kama00006 napisał(a):
ja wczoraj nakupowalam w realu roznych serkow ,jogurty itp kurde ,a wag nie widzialam,albo przeoczylam albo to nie w realu hehe 😉
wkurwia mnie jen moj maz 😠 😠 😠mowie wam az mi przykro przez te jego durne gatki juz by lepiej wcale nie komentowal ,a to co chwile musi puscic jakis popieprzony komentarz,idiota

U MNIE JEST TO SAMO
TAK TO CHCIAL BYM ZRZUCILA TROCHE KILO DLA SAMEJ SIEBIE,BO JAK MIELISMY GDZIES WYJSC TO BYLA TRAGEDIA,JA LAMENTOWALAM ZE NIE MAM SIE W CO UBRAC WIEC POWIEDZIAL ZEBYM SIE WZIELA ZA SIEBIE,JAK SIE WKONCU ZDECYDOWALAM NA DIETE TO TERAZ MI DOGADUJE,ZAMIAST MOTYWOWAC.....
ALE COZ CHLOPY TAK MAJA ...

JA PO SNIADANKU,MALY WCINA WAFELKI I SZAFKI OTWIERA

MAM DZIS ZLY DZIEN,NIEOPDZYWAM SIE Z MOIM ,CZUJE SIE JAKAS OSLABIONA I WSZYSTKO DOOKOLA MNIE WKURWIA 😠 😠 😠
TO NA TYLE

A mój się ze mnie jeszcze nie nabija 🙂 cieszy się, że mniej na zakupach wydaję 😁

A ostatnio zmartwiony zapytał po co się tak męczę bo przecież dobrze wyglądam:P jak chce to umie być kochany 🙂

Dziewczyny więcej piję a i tak czuję nerki... 😞
Jutro sobie ugotuje pomidorową z brokułami 🙂 skończyły mi się bułeczki a piec mi się nie chce 😞

Monia - Ty masz te przepisy gdzieś spisane? w wordzie albo czymś?/?? bo ja ich nie pokopiowałam a czasem jak na szybko coś chcę to nie mogę znaleźć...

• Mamusia
szesc i czolem, sorry ze tak pozno ale m na druga zmiane poszedl, a ja jakos tak w biegu od rana...
no przepisy mniamusne tu podajecie, czekoladowiec ciasteczka, mniami mniami. ja zaszalalam i kupilam sobie corny czekoladowe 😉
i mam ochote zrobic kopytka 😉 ale juz jestem po obiedzie wiec chyba przeloze na jutro..

• Mamusia
kama, z tymi fajami to tak, przez cala ciaze nic, podczas polrocznego karminia nic... ostatnio na imprezce... i potem kupilam sobie paczke... i spalilam i dzis tez kupilam;( chujowo inaczej tego nie nazwe... ale jakos tak wieczorami mi sie chce 🥴

• Mamusia
Gosia- dziewczyny mają rację. Zdrowie jest najważniejsze a poza tym jesteś szczupłą! Przejdź na fazę trzecią to nie zmarnujesz efektów wagi a zaczniesz "zdrowiej" jeść i nerki nie będą tak obciążone białkiem.

Ja dzisiaj zjadłam: serek z wędlinką, jogurt0% waniliowy, mielone z mięska wołowego i teraz wcinam serek z tuńczykiem a później sernik 🤪 Słuchajcie jest przepyszny:
http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?727106
Zrobiłam ten "prosty sernik". Zrobiłam z połowy porcji i generalnie mogę cały zjeść! 🤪

• Mamusia
Niestety jak się dziecko od piersi odstawia to zazwyczaj wraca chęć palenia. Ja tak miałam jak urodziłam synka. Najpierw było w tajemnicy popalanie raz na jakiś czas (kryłam się przed m), a potem znowu palenie na maxa. Teraz rzuciłam 3 lata temu i wiem, że nie mogę sobie pozwolić nawet na jedną fajkę na imprezie. A nie powiem: czasem kusiło. Zwłaszcza na sylwestra jak już trochę alku wypiłam to mało brakowało od zapalenia 😮

Moja młoda śpi, m z synkiem u dziadków,więc wrzucę sobie jakiś film na kompie 😁

• Mamusia
no i u mnie jest to samo,cala ciaze nic,karmienie nic,a dzis mi laza te fajki po glowie ze mnie kurwica bierze 😠 😠jaki czlowiek durny uhhh...........znajac zycie wroce do tego szitu ehhh..a jeszcze mnie gadki mojego m wkurwiaja bo zaraz bedzie sie prezyl jak raw bo mowil ze i tak wroce do nalogu,a jak tak chcialam juz nie palic,no nic narazie sie wzbraniam ale jak dlugo nie wiem 🤢