Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zuziaczek teoretycznie moglybysmy sie juz przeprowadzic ale kto wie czy za kilka mies nie byloby kolejnej przeprowadzki..... juz wole poczekac 🙂 a co do tego ze tak sie zycie uklada to niestety tak jest :/ przeraza mnie fakt ile kobiet samotnie wychowuje dzieci. wystarczy rozejrzec sie w kolo , jak zostalam sama z mala to dopiero zaczelam to zauwazac. Jest ogrom takich kobiet :/

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ech ci faceci mama76 dobrze zrobiłaś!! niech błąga i skomle o wybaczenie normalnie co mu odbiła za szajba nagle 😮 ? ja jak wspomniałam mam tylko pokój w mieszkaniu raczej marne szanse na 2 (chyba ze mi mama umrze czego sobie nie życze) mieszkanie duże 83 m kazdy ma swoj pokuj siora ,brachol , matka , ja + mąż .. jakos to bedzie

• Mamusia
mama76, ależ on dziwny ! 😮
Słuchaj, może on ma kogoś na boku ?
Bo co to za tajny wyjazd w inne miejsce niż miał jechać ?
Podejrzanie mi to śmierdzi...
Dobrze że masz synka, który na pewno rekompensuje wariactwa męża.
A ten mąż jest naszej narodowości ?

I dziękuję za komplement 🙂
Mój mi nigdy nie mówi, że ładnie wyglądam 😞
Tylko zawsze: "tu masz krostę, tam masz włosek!"
🥴

• Mamusia
fredeczkaa napisał(a):
heheh madzeik tego by jeszcze brakowalo zeby za mieszkanie placil :P placi za dom. mieszkanie dostali od jego rodzicow po slubie.

na rozprawie rozwodowej bylo uzgodnione ze ona placi polowe raty no ale jednak nie placi, a kredyt jest malzenski.

Kurde to niezla sucz musi byc z tej jego ex(sorki za wyrazenie)

• Mamusia
mi sie wydaje,ze czasem to my nie dostrzegamy wiele rzczy ktore wokół nas sie dzieja,dopiero kiedy dotyka to nas samych to widzimy jaka prawda 😮

Anetko to jest niby niebieski no ale na tym zdjeciu tak jakos wyszedl 😉

Chyba rusze na jakie zakupy tak mnie nosi 😉jak kupie co fajnego to wkleje zdjecie 😉

fredeczkaa napisał(a):
mój zawsze mówi ,że jestem laska 😁

a ostatnio " a co Ty taka gruba? w ciazy nie jestes?" hehe :P
a ostatnio wołał swoja bratowa na piwo i mowi " a ta chyba chora jest ,że piwa nie pije" i sie smieja :P

To mój wczoraj "zabłysnął" poczuciem humoru. Jak już leżał w łożku odchylił kołdrę i mówi do mnie "wskakuj mój morświnie". Ale ja się zawsze śmieje z jego tekstów, bo sama przy nim mówię, że teraz wygladam jak wieloryb albo teletubiś 🙂

• Mamusia
Ja na kasę od Mojego nie mam co liczyć, dopiero zaczął pracę, więc wypłata 1 lipca pewnie, ale i tak się nie podzieli, bo co go obchodzą moje karty kredytowe ? 😞 (razem z nich korzystaliśmy gdy nie pracował).
Ze swojej kasy żyje on sam, ja muszę sobie radzić sama. I tak w szoku jestem, że dał 250 zł. na USG 3D/4D bo myślałam, ze też będę musiała ja skądś wyskrobać, a już nie mam skąd wyskrobywać 😞
Z wypłatą urząd też się ociąga, mimo, że L4 regularnie dostarczam, to jeszcze żadnej kasy nie dostałam, ciekawe dlaczego.
Ale spóźnij się człowieku o dzień ze spłatą czegoś to od razu karne odsetki, upomnienie telefoniczne i pisemne, koszt 40 zł. albo więcej.
Kurrrrrde, czasem nienawidzę tego kraju 😞
Chyba mam doła...
😞

Hehe, Anetko, co to jest morświn ? 😁

Takie zwierzątko 🙂
Tutaj definicja " gatunek walenia z rodziny morświnowatych (Phocoenidae). Spokrewniony z delfinami."
Nie wiem skąd on tego morświnia wymyślił 🙂

ja mam umowe zlecenie więc niemam co marzyć o macierzyńskim ani o płatnym l4 tyle że pracodawca przedłużył mi tak umowe że mimo że nie pracuję to mam ubezpieczenie i należy mi się zasiłek macierzyński po porodzie, mój pracuje tez pierwszy miesiąc i ja go dotychcas utrzymywałąm a wypłata 1 lipca.. martwiłam sie że sie niewyrobimy z kasa skoro ja miałam ja do końca maja ale widac ktos czuwa nad nami 🙂

• Mamusia
Aneta84 napisał(a):
Takie zwierzątko 🙂
Tutaj definicja " gatunek walenia z rodziny morświnowatych (Phocoenidae). Spokrewniony z delfinami."
Nie wiem skąd on tego morświnia wymyślił 🙂

Ale zabawne 🙂 Morświnek ? A Twój jest kulturystą czy raczej kanapowcem? Dobrze, że umiemy się śmiać z takich żartów. Mój jest raczej kanapowcem, niech by tylko spróbował do mnie tak powiedzieć 😉

Kochane jak mam wrzucić zdjęcie brzuszka do galerii ? Chciałabym się Wam pochwalić swoim ale nie wiem gdzie je wgrać 😞

• Mamusia
Witam Fredeczkę! Masz cudna córunię! Piękna! A się niczym nie przejmuj, będzie dobrze, Zycie się ułoży! Jesteś baaardzo dzielna kobietą. Podziwiam takie! Trzymaj tak dalej- a teraz brzuszek do góry!

Gosia- trzymam mocno kciuki za USG!

Marzenko- Super przygotowałaś baby Shower!
Cudowne prezenciki, moją największą uwagę przyciągnął zestawik z Żabkę  Cudo!!!

Asiulka-opowioadaj jak weselicho, pokaż zdjęcia ze ślubu!

Akneri i Fredeczka- ja własnie kupuje ciuszki uniwersalne.. mam zamiar mieć jeszcze jednego Bobaska.. bardzo podobają mi się Wasze propozycje!
Ja podobnie jak Gosia kupuje wieksze, nie na 0-3 mies. A na 3-6 mies. , na ten „New born” czyli 0-3 mies mam 7 body z krótkim rękawkiem, bo jakby co bluza czy spodenki mogę pwinąc, zamierzam klupic jeszcze pare pajacyków i taki kombinezonie-piżamkę bez podziału na nózki.. taki „dzwoneczek” bym powiedziała.

Kasiuczka- ja tez mam „czarne mysli:” obawy czy sobie dam radę, czy Mój wm końcu wydorośleje.. bo problemu mi powracaja jak bumerang.. zwłaszcza te z kasą…. Nadal nie dostał wypłaty za kwiecień!!! Wiec się kłócimy, bo on nie widzi problemu w tym, a ja drugi miesiąc ciągnę sama..  to nie jest tak. Ze firma oszukuje, ale jak się im nie przypomni to tak jest.. taka uroda tego zasranego interesu z TV! Teraz dostał nowe obowiązki (pócz tych nowych sprzed miesiąca) i będzie czasami operatorem kamery.. powinnam się cieszyc, bo on to Kocha!! Ale.. szkoda ze to nie działo się rok temu.. a nie teraz, kiedy on jest zafascynowany, praca go pochłania mi w całości.. wiem ze nie może kręcić nosem i odmawiać, bo to się odbije na jego (i być może naszej) przyszłości.. ale ja już zwyczajnie nie mam siły..

Zuziaczek, nie Mart się.. ja tez weekend miałam nieciekawy.. się kłociłam,a dzisiaj już 3 płaczki zaliczyłam w pracy  wiem ze to duzo ci nie pomoże, ale slicznie wyglądasz w tej sukience i z tym kwiatem we włosach  tez taki sobie czasem wpinam  cudownie wyglądasz – widać że dobrze ci ze sobą.. zazdroszczę Ci  ale tak pozytywnie wiesz jesteś super dziewczyna, nie martw się!
Ja swojemu tez powiedziala, ze jak nadal będzie jak szczeniak się zachowywał, to nich płaci alimenty(to będzie MUSIAŁ płacić) i już.. potem żałowałam, bo mnie kocha, stara się a ja jestem taka okropna.. ale on zawsze się może mi skarzyć, nażekać, a jak ja zacznę to zaraz że wyolbrzymiam, ze on nic nie zmieni, ze on tez jest zmęczony i ze na pewno inni maja gorzej.. ejj mamy po prostyu monopol na narzekanie, który przysługuje jemu a nie mi 
Buziaczku, mi tez ostatnio pwoeidział że za duzo gotuje- pamiętasz.. tez płakałam jak bóbr..
Deneruje mnie ze mi mówi, ze nie ma pieniędzy za kwiecień.. a na papierosy i piwo codziennie to ma? Skąd?? !!!! i zrobiłam rzecz straszną.. poczytałam sms ze służbowego jego.. i tam on wysyła raporty o której był koniec zdjęc filmowych.. ja patrzę a tam godziny: 20.20, 19.30, 20.00, 21. a do domu mi wraca o 23!! To gdzie on jest??!!? Gdzie on łazi..
Teraz mam schizę że może mnie zdradza 
Ja tez nie mam pokoju wolngo  będę miala mały pokoik na 3 osoby i pieska 
Może kiedyś się to zmieni, a jak Mój się nie zmieni, to będzie to pokój dla mnie, córci i pieska  Musi w koncu zrozumieć, że jest facetem a nie dzieciakiem z dzieckiem 

Aha jeszcze jedno, musimy się spotkać.. weź swojego.. ja musze mu do łba natłuc, ze jest szczęściarzem i ma PIEKNĄ dziewczynę! Jak on może ci tak gadać!!!!??? Że krosta, włosek?? A widział siebie czasem?? (nie wiem jak wygląda, ale jak taki pan ideał, to niech się przyjrzy czy na ptaszku ma równo włoski podgolone 😉 )

MAMA76- nie martw się.. wszystko co tu piszecie utwierdza mnie w zdaniu, ze nie wazne jaki wiek faceta, jaki staż związku, pochodzenie religia itp. facet to świnia  i się z niego tej świni nie wytępi.. Prawdziwego faceta ze świeczką szukać. Módlmy się żeby nasi okazali się tymi lepszymi egzemplarzami wsórd tych gorszych

Aneta84- ja nic nie dopisałam do mgr, jestem załamana! Nie mam siły tego robić, pisać.. mam za dużo na głowie 
A z tym morświnem>?? Dobre, trochę mnie to rozbawiło, chociaż w pierwszym monecie jakbym to usłyszała od Mojego to bym oczy miała jak pięć złotych.. i by było mi głupio

PS przepraszam za literówki, błedy i chaotycznośc pisania.. tyle miałam do nadrobienia, cały weekend.. wiec troche sie gubiłam i miałam za dużo mysli! 😜