Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiecie co.. Zastanawiam się, co u Mdoundi... Nie odzywa się już długo...
Może nie ma czasu, mam nadzieję, że to jest powód...
I wierzę, że u niej wszystko ok.
No i jeszcze kilka innych Mamusiek się dawno nie odzywało.. Nie będę wymieniać, bo nie chce nikogo pominąć.. Ale sporo tych Mam!
Dziewczyny odezwijcie się i zdajcie relacje, co u Was? 🙂 Czekamy!!!

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

byłyśmy u kuzyna na ur 🙂 jakiś pechowy dzisiaj dzień :| siostra solenizanta rozcieła sobie rękę wpracy i była szyta a na imprezie moj tata dostal tel czy by nie zawiozl swojego brata do szpitala bo chyba noge złamał.

malutka zasnęła już dawno, taka była padnięta 🙂

• Mamusia
Fredeczko, jak to możliwe, ze alimentów nie płaci od pół roku ?! 😮

PS. Faktycznie pechowo dziś u Ciebie było, u mnie na szczęście ... wszystko OK, Mój dzwoni i przeprasza, że mu głupio, że nie wie, co w niego wstąpiło, ale ja tak łatwo się nie poddam, niech pocierpi trochę ! A jak nie to niech wraca na Marsa ! 😠

Jutro jadę do gina po świeże L4.

U mnie dziś waga pokazała ... 59 kg 😞 Boję się wejść na nią za kilka dni, bo pierwsza może być szóstka ... ale taka kolej rzeczy, trzeba być najpierw wielorybem, żeby mieć własną dzidzię 🤪

• Mamusia
Zuziaczek prawie rok po rozstaniu zdecydowalam sie zalozyc sprawe w sadzie o alimenty i zaplacil jedne z 7 dniowym opoznieniem dokladnie 27grudnia i od tego czasu ani grosza. w kwietniu zlozylam sprawe do komornika i od poczatku kwietnia komornik sciagnal z niego az 17zl. brak mi sil juz na to..... 😞

• Mamusia
Cześć 🙂

Carpioo mam nadzieję, że to co odkryłaś w telefonie ma jakieś logiczne wytłumaczenie. Nie wiem co zrobić, jak to sprawdzić ale nie zakładajmy od razu romansu i innych rzeczy, bo najgorsze to bezpodstawnie się wkręcić. Pomysl jak można go dyskretnie sprawdzić. Moim zdaniem musi byc na to wytlumaczenie. Może konczy zdjęcia w sensie jakimś ujęciowym, a potem ma jesze inne obowiązki których już w tym raporcie nie opisuje. Wierzę że wszystko się wyjaśni.

Wymyśliłyście z tym wiekiem i waga żebym wpadła przy Was w kompleksy?
wiek - 31 lat, waga przed - 67 kg 😞

• Mamusia
Kochane, zamieszczam ostatnie foto przed jutrzejszym wyjazdem odpoczynkowym w ciepłe kraje. Jak wrócę to na wadze chyba sama siebie nie poznam, ale co tam 🙂 Będę delektowac się tym, że będę miała wszystko pod nosem i przez 2 tyg nie tknę garnków, mimo, że bardzo lubię gotowac..

Widzisz Zuziaczek Twój już się za Tobą stęsknił i chce wrócic 🙂 Oni wracają a tak jak pisałyśmy z innymi dziewczynami, kłótnie to w związku normalka.. Mi się wczoraj dostał ochrzan za to, że mój miał jakis świstek z egzaminu a na tym świstku było coś napisane. przed remontem robiliśmy porządki w papierach i oczywiście stwierdził, że to Moja wina, że papierka nie ma, bo mi się zachciało remontu i że to na pewno JA wyrzuciłam ten papierek..a wiecie jak chłop szuka.Nie spojrzy dalej poza zasieg wzroku..Pisemko leżało w JEGO teczce pośród jego jakichś wydruków. Czasami zastanawiam się, czy Bóg specjalnie ich takimi stworzył, by na krwi psuli 🙂

hejka
to już jutro z niecierpliwością oczekuje momentu badania ach 😁
a żeby nie było za różowo powiem że mnie tak ślinianki bola że prawie nie mogę mówić, mam lekko podwyższoną temp i bolą mnie niektóre mieśnie ech
wiek - 26 waga przed 55
się zważyłam i znuw tyle waże 😁 czyli przytyłam 2 kilo juhu

Iris, Kasiuszka z niecierpliwością czekam na wiadomość, kto u Was w brzuszkach sie kryje.

Kokosanko, udanego wypoczynku pod palmami życzę 🙂
My w tym roku odpuściliśmy sobie dalsze wyprawy ze względu na remont ale nad nasze morze na pewno się wkrótce wybiorę.

Dane do tabelki: 27 lat, 55 kg.