Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No tak - następna mnie wyprzedziła - chyba nie mam tu nic do gadania:P Cieszymy się Sola 😘 dla Ciebie i Twojej Niuńki 🙂

Ziolka, Magdey - lepiej już niestawiajcie na mnie, bo ja to już mówiłam - słonica - 2 lata minimum 🙂 Coś nam się te obstawiania nie sprawdzają.

Ziolka skoro można wybrać sobie termin to ja też chcę:P:laugh: - poproszę jutro - bo dzisiaj jeszcze na grila idziemy do rodzinki - oblewają urodziny synka 🙂 Jaki on śliczny - po prostu schrupać można!!

Madziatre jak w 37tc miałam skurcze i wylądowałam na porodówce to sama jechałam:P Więc może teraz też mi się uda 🙂 Ale by były jaja 🙂 Do szpitala nie mam daleko - 7 km, więc dam radę:P

Wróciłam właśnie z siostrą od tego dentysty - masakra!! Tyle czekania - białej gorączki dostawałam już!! Podobnie jak wy - pływam we własnym sosie. Idę do wanny się ochłodzić no i przydałoby się coś zjeść. A dzisiaj babcia gotowała - zrobiła jakąś zupkę i naleśniczki - a wiadomo - kuchnia babci najlepsza 🙂

• Mamusia
Widze, ze wszystkie meczymy sie wupale. u Mnie walsnie troche popadalo, ale nic lepiej przez to nie jest, caly czas zaduch. Cala sie poce i ciezko Mi juz. No Zanka teraz Ty ! :P Ja mam jeszcze czas, planuje tak za gora dwa tygodnie 🙂 Ciekawe czy Ziolka Mnie nie wyprzedzi. Ide do ginka jutro, ciekawe co Mi powie, hm.... Zebym sie nie zdiwila, ze zaraz rodzic bede. A luzeczko mialo juz byc, bedzie dopiero w nastepnym tygodniu 🤢 I wszytskie ciuszki wyprasowac t 🤢 rzeba, a cos Mi sie nie chce zabardzo w taka pogodne 🤢

• Mamusia
Dobra ziolka na taki układ mogę iść 🙂 Jestem już po grilu, więc może się zaczynać:P Mroczi uwierz mi, że baaardzo bym chciała 🙂 Ale już się pogodziłam z tym, że to dzidzia wie, kiedy jest najlepszy czas dla niej, więc czekam aż mój Aniołeczek się zdecyduje w końcu przytulić do mamusi 🙂

• Mamusia
Ja się mamusie melduję że dojechałam do swojej mamusi , która była bardzo zdziwiona i zadowolona z naszej wizyty.
Troszkę mnie pobolewa podbrzusze ale jest ok chyba dziś nie urodzę 😉 W końcu jutro wracamy do domku 😉
Gratulacje dla soli.

Dobranoc dziewczynki idę jeszcze posiedzę z rodzinką 🙂

• Mamusia
Cześć Gwiazdeczki 🙂
Melduje,że mimo terminu (21.07), jeśli nic się do poniedziałku nie wydarzy, to idę na początku przyszłego tygodnia do szpitala...i prawdopodobnie mój Skarbek pojawi się na świecie wcześniej, a to z tego względu,że wszystko jest już gotowe ( szyjka miękka i skrócona- choć jeszcze zamknięta, łożysko wykształcone, itd) także na bieżąco będę was informować jakby się coś działo, a teraz uciekam się uczyć 🙂 bo dziś egzamin kolejny ;/ brrr;/
buziaki 🙂 pa 🙂

• Mamusia
Pisze do Was już z nowego mieszkania, taka tu przestrzeń, że się z mężem bawimy w chowanego, jego wczoraj nogi bolały od samego łażenia po mieszkaniu. Hihi.

No prosze, trzy dni nie miałam internetu a tu dwie mamusie nam doszły. Gratulacje. ja nadal w dwupaku i niech tak zostanie 🙂 21 mnie i tak doktor rozpakuje 🙂

Od 4 dni bardzo bolą mnie nogi, a raczej stopy, są takie ciężkie. Z tego co zauważyłam to szyjke mam jak miałam, nic mi się nie skróciło. Wizytę u lekarza mam 8 lipca. Więc się zobaczy jak tam mała.
Odebrałam badania krwi tzn morfologie i mocz i wszystkie wyniki w normie, nawet hemoglobina 12,6 🙂

• Mamusia
Wilsonka to bardzo siem cieszem razem z Tobą, że wyniki ok 🙂 A tego mieszkania to Ci tylko zazdroszczę!! My na razie z mężem siedzimy w jednym pokoju - faktycznie gigantycznym, ale tylko jeden pokoik mamy, kuchnię u łazienkę. Szczerze - gdyby obok nie mieszlała rodzinka, wszystko byłoby idealnie. Więcej do szczęścia na razie mi nie trzeba.

Anusia86 Ty się nie wygłupiaj, bo się okaże, że też mnie wyprzedzisz:P

Mam dla was wiadomość od Aniuni. Nie wiem, czy którejś pisała jeszcze, ale mi ją wysłała Anusia86: "Cześć, z tej strony mąż Ani 🙂 Prosiła przekazać, że jest w szpitalu i jest szansa że jutro bedzie cesarka " Czyli dzisiaj, bo ta wiadomość jest z wczoraj - następna mnie wyprzedzi 😞 zabieram zabawki do swojej piaskownicy 😞

A z kolei Ania131206 napisała mi wiadomość od Guski:
"Hej Anula!
Co tam słychać u Ciebie i innych dziewczyn z brzuszka?? Ja nie mogę wejść na moje konto nie wiem dlaczego , po powrocie ze szpitala i kilkudniowej nieobecności na brzuszku , tak jakby nie było mojego konta 😞 Jutro postanowiłam sobie już że przysiądę i założę nowe podobne do GUSKA007 żebyście mnie kojarzyły 🙂 Jak tam się czujesz? Może już któraś urodziła a ja nawet nie wiem 😞 Ucałuj pozostałe brzuszki ode mnie i Antosi i przekarz im że nie zapomniałam o nich i napewno się odezwe! Buziaki 3maj się kochana, papa.. "

A teraz zmykam na śniadanko - mam nadzieję, że później kogoś zastanę 🙂