Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sałatka brokuł jeden, pociąc na małe rózyczki i ugotować tak na pół twardo ja gotuje 3 minuty i jest oki, 3 jaja na twardo, pomodor duży lub dwa małe, ogórek zielony i czasem daje troche cebulki w kostke, ale dziś nie dałam. Wszytsko poza brokułem w kostke i do michy, dodać brokuł, posolić lekko i popieprzyć, dodać odrobine majonezu wymieszać i tyle.
Dobrze że nei dałam cebulki bo nałożyłam sobie, ale akurat niunia wstała po 1 h snu, udało mi sie poprasowaźć i te sałątke zrobić, i niunia mi całą zjadła, wiec nałożyłam jeszcze raz i przy drugim razie jeszcze mi pomagała jeść. Wiec myśle że jej smakowała 😁 🤪, co mnie bardzo cieszy. A jutro chyba zrobie z tuńczykiem, mam faze na sałatki 😁, a niunia też zje:d.

• Mamusia
U nas co jakiś zcas siąpi ale dałoby sie wyjść ale jest tak niesamowicie zimno że chyba dziś jeszcze sobie daruje, jutro ma być lepiej wiec może jutro sie uda.
A jak pokaząłam Julci za pierwszym razem że pusta miseczka to pokazała palcem na kuchnie, wzieła mnie za reke i zaprowadziła do lodówki cwaniara mała 😁

• Mamusia
hej kochane... ale się rozpisałyście 😉 normalnie pełne trzy strony miałam do nadrobienia 😉 My dziś dwa razy na spacerku byliśmy - przed i po obiadku. Na prawdę ładna pogoda dziś u nas była, nawet słoneczko ślicznie świeciło 😉 no a po spacerku na zakupy się wybraliśmy 🙂 i tak nam zeszło,ze o 20.00 w domu byliśmy.. oczywiście Julek w drodze na zakupy przysnął z godzinkę w samochodzie 🥴 no i w domu, po kąpaniu usnął o 23.00 🤢
"Mąż" zrobił mi dziś niespodziankę i wrócił do domu z trasy wcześniej 🤪 jupiiiiii 🤪 oczywiście musi jeszcze rano jechać na cały dzień, ale wróci wieczorem i będzie już cały weekend z nami 🙂 normalne jestem happy jak nie wiem 🙃 🙃 🙃
co do pieluch to my używaliśmy pampersów przez kilka miesięcy ale przeszliśmy na huggies. Obecnie Huggies Premium 4.. Julek uczulenia nie ma na zmianę pieluch czy chusteczek a huggiesy są u nas tańsze niż np pampersy.. średnio 1,5 - 2 paczki w miesiącu (takie po 74 szt)
Idzie tego trochę i też bym już chciała tak jak Ziolka zmniejszać ich liczbę no ale co ja zrobię jak mój syn nocnika unika jak diabeł święconej wody.. 😮 ale raja... kiedyś i tak się tego nauczy 😉
uciekam do mojego 😉 świętować resztki dnia chłopaka 😉 😜
dobrej nocki kochane 😘

• Mamusia
Hej, my pospałyśmy do 9 🙂. Ale w nocy miedzy 2-3 nie spałysmy bo niuni sie cos przysniło i był problem. Wczoraj w ogóle szybko usneła o 20.40 jak nigdy ale miała dwie pobudki plus ten sen, ważne że dała rano pospać, aż byłam zdziwiona.
My kiedyś używałyśmy bella happy, papersy sie u nas nie sprawdziły a od jakiegoś czasu też jestesmy na huggissach, i mniej wiecej w podobnej ilości zużywamy.