Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiulek Kropeczek doskonale was rozumiem. Sama pamiętam jak to jest czekać. Niestety nasze próby narazie nie skuteczne. Wczoraj dostałam miesiączkę.
Milcia bidulko 😞 Współczuję Ci. Oby szybko Ci przeszło. A jak tam z Twoim paleniem?
Moja babcia, tyran pracy, wraca dzisiaj z Niemiec na urlop do nas hehe 🙂 Ona prawie już jak Niemra jest 🙂 Podziwiam ją. Ma 65 lat i tyle werwy do pracy, że aż jej zazdroszczę 🙂
My dzisiaj do lekarza, wprawdzie kaszel mniejszy, ale nadal jest 😞 A syropu już nie mogę podawać... Lekarka powiedziała max 7 dni... Idziemy na śniadanko i wam życzymy smacznego 🙂

• Mamusia
hej 🙂... dzis doszedł katar... 🙂 ale musze sie jakos trzymac. Zancia nie rzuciłam jeszcze definitywnie palenia...ale ograniczam sie nadal....tak max 3 papieroski dziennie.podobno to nic nie da....takie ograniczanie.lepiej rzucic od razu.tylko jakos nie moge sie przełamac 🙂. kurcze wiecie Kamilkowi to troszku przechodzi ale Wojtek jak nie kaszlał tak chyrla teraz ze szok.... bidulek.Weronke chyba tez cos bierze 😞..... w dodatku męza gdzies przywiało i hehe ..... łazi jak kaleka i powtarza ałaaa ałaaaa 🙂 biudulek nastepny hihi.cos go w krzyzach boli.ale do lekarza nie pójdzie! tylko do pracy ledwo ale sie doczołga.... miłego dnia dziewczyny...

• Mamusia
Cześć kochane 🙂 ostatnio nie miałam czasu tu zajrzeć, ale już nadrobiłam 😉 My już od godzinki na nogach 😉 "Mąż" dziś rano wyjechał w trasę -więc sami jesteśmy... 😞 Mam nadzieję,że na sobotę wróci, bo na weselicho idziemy 😜 A z Julka zrobił mi się maruda - maminsynek 😮 no dosłownie od tej soboty, co go tak gorączka i zęby męczyły jest masakrycznie klejący - ... do mnie oczywiście 😉 Nic momentami zrobić nie mogę, bo jak tylko zacznę, to zaraz jest przy mnie, łapie mnie za nogę i próbuje się na mnie wdrapać 😁 No ale co zrobię..? Najgorsze jest to,że tak się męczy z tymi ząbkami a od soboty nic a nic nowego nie zauważyłam, poza napuchniętymi dziąsłami 🥴

• Mamusia
hej mamki.ja wykonczona sprzatanie,ide myj i lulu.
bylismy u lekarza.w plucach czysto,gardelko troche zaczerwionione.dostal sol do nosa,syrop i do psikania na gardło.
ale wychodza mu 3 trzonowce na raz.kazala dawac mu' camilie'roztwor na bolesne zabkowanie.
dalam mu jak narazie jedna dawkę i juz tak nie pakowal paluszków,moze cos to da 😉

• Mamusia
hej gwiazdy 🙂 u mnie pogoda paskudna -leje od rana do wieczora 😠 zrobiłam dziś trochę porządków -głównie u Julka 😉 ale i małe przemeblowanko się trafiło 😉 ogólnie to strasznie zmęczona jestem..senna jakaś 🤢 źle w tym roku na mnie jesień działa... 😮 albo mam tydzień nie do życia 😮 lecę pod prysznic i też spadam spać 😉 Dobranoc 🙂

• Mamusia
Hej, przyszłyśmy powiedzieć dzień dobry 🙂 w ten paskudny przynajmneij u mnie dzień. Julcia od p o7 na nogach bo ją maż niechcący obudził 😞. Wczoraj późno mi usneła bo nei dawała sie wcale ululać, wiec ciekawe jak dizś w dzięń pośpi razy czy dwa??. ja zaraz biore sie za zupke i chyba niedługo zrobie dla niuni racuszki, i musze dziś prac.
Na mnie też fatalnie wpływa to przesilenie jesienne, mogłabym spac i spać i najlepiej nic nei robić 🙂