Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej, hej pozdrowionka od zasmarkańca. Kurcze coś mnie dopadło i od wczoraj jakaś masakra mówie wam 😠Ale co sie dziwić taka pogoda, dziś też niby miało być słonecznie a tu ciemno, ponuro i szaro przynajmniej na razie. Zresztą dla mnie może być tak przez cały dzień nie bede miała wyrzutów sumienia jak mi sie nie bedzie chciało wyjść 🙂.

• Mamusia
hehe 🙂 to i ja się przyznam,że nie jestem w tej szczęśliwej dwójce wygranych 😜 a szkoda...miałam wielkie plany 😉 😜 powiem Wam, że mnie od rana też gardło pobolewa...może to za dużo powiedziane, ale ciężko mi przełykać a u mnie to znak,że idzie coś większego 😠 ale walnę sobie wieczorem aspirynkę i mam nadzieję,że będzie git 🙂 a mój Julek ma lekką anginę - o ile może być lekka 😉 dostał augumentin i zanim zrobiłam zawiesinę, to rozbiłam butelkę z antybiotykiem 😠 muszę jechać po drugi 😠 😠 😠 ehhh

• Mamusia
Kasiu,ale Wy tam fajnie macie.....
ja nadal chora ,,,a dzis sie za porzadki wzielam.wynioslam mase ciuchow za malych i Julek w ryk za swoim sweterkiem ,masakra...poza tym grzeczny oby tylko te nasze lipcowe dzieci były zdrowe,teraz masa wirusów...
Ania ja w dziecisntwie czesto angine mialam,powiem Wam ze przechlapane,paskudztwo....

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
my po wizycie u lekarza
marcel ma zatoki a ja jestem mocno przeziębiona a malutki zdrowy no i jeszcze mąż też jest przeziębiony 😞

no to nie wesoło macie 😞, oklask dla was na poprawe nastroju. a ja wczoraj na wieczór i dzis rano wziełam tabletki polecone przez moja tesciowa na katar i powiem wam ze mam suchi ani grama kataru, az jestem w szoku. jakie to miłe uczucie, mówie wam. a ten lek jest rewelacyjny 🙂

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
my po wizycie u lekarza
marcel ma zatoki a ja jestem mocno przeziębiona a malutki zdrowy no i jeszcze mąż też jest przeziębiony 😞

no to nie wesoło macie 😞, oklask dla was na poprawe nastroju. a ja wczoraj na wieczór i dzis rano wziełam tabletki polecone przez moja tesciowa na katar i powiem wam ze mam suchi ani grama kataru, az jestem w szoku. jakie to miłe uczucie, mówie wam. a ten lek jest rewelacyjny 🙂
A JAKI TO LEK? POCHWAL SIĘ 🙂
A TO MÓJ TANCERZ NA WESELU
[URL=http://tinypic.com/r/2lkqx68/7]View My Video[/URL]

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
]kasiulek85 napisał(a):
JAKI TO LEK? POCHWAL SIĘ 🙂
A TO MÓJ TANCERZ NA WESELU
[URL=http://tinypic.com/r/2lkqx68/7]View My Video[/URL]

A napisałam poniżej 🙂 DISOPHROL RETARD 🙂 może i wam pomoże 🙂
qurcze u mnie odpada bo karmię piersią 😞

• Mamusia
hej 🙂 ja tylko na moment 🙂 Kasiu z Marcela tancerz pierwsza klasa 🙂 uśmiałam się - słodko wygląda jak tańczy 🙂 sama radość 🙂 ja lecę Julka kąpać, bo dziś miał gości i trochę sobie pozwolił... zazwyczaj o tej porze już śpi...także lecę 🙂 do jutra 🙂