Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa zapomnialam sie pochwalic :P

Kupilismy Malemu karuzelke nad lozeczko z projektorem 🙂 Patrzcie 🙂

a salatka mega mega prosta do zrobienia 🙂
1 kapusta pekinska mala, 1 srednia papryka czerwona, 2 piersi z kurczaka, 2 zupki chinskie, majonez, sol i pieprz 🙂 I wszystko 🙂

Kapuche i papryke ciachasz na kosteczke :P 2 cycki tez w kosteczke, obtaczasz w jajku i bulce tak jak schabowy i smazysz 🙂 Zupki chinskie zalewasz tak jak do zjedzenia, po zmiekczeniu makaronu odlewasz zupke a makaron wkladasz do pozostalej czesci produktow 🙂 Doprawiasz sola i pieprzem i mieszasz z majonezem 🙂 I wuaaaaala 😁 Mnnniam wlasnie jem 😁 [img size=273]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/870586214_4.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Dodi daj mi jedną gąbkę:P Ty masz cztery a ja żadnej hehe:P a wanienka jaka śliczna! róż z perełką widzę 🙂
No mnie jeszcze została właśnie ta gąbeczka do kąpieli, rękawiczki niedrapki, ceratka pod materac.

I zastanawiam się czy 2 prześcieradełka wystarczą na początku?

Po wczorajszym prasowaniu stwierdziłam, że mam mało bodziaków, pewnie jeszcze bym musiała jakieś zakupić.. Po ile szt. macie dziewczyny i w jakim rozmiarze i jak z długością rękawka?

• Mamusia
Martuś ja mam 2 gabki , tylko sciagnełam z allegro fotke bo nie chcialo mi sie robic zdjecia 🙂

no wreszcie mój przylazł, ide z nim posiedziec troche i go podenerwowac 🙂

tez mam narazie 2 przescieradełka , mam zamiar po 27 dokupic jeszcze jedno lub 2, oprócz wózka mam juz wszystko 🙂

cały czas na allegro buszuje szukajac czegos odpowiedniego, zobaczymy czy jutro zos kupimy w tej hurtowani z wózkami, meczy mnie zgaga jak cholera 😞

noi jade jutro powtórzyc badania czy nie mam chorych nerek , bo wyszla mi we wtorek krew w moczu dosc sporo i gin kazal powtórzyc, wiec jutro dzien pelen wrazen.

Buziaki

• Mamusia
he he to się zgadza bo ja 3 Maja 🙂

a za karuzele zaplacilam 62 zl , walczylam jak tygrys o nia na allegro we srode 🙂 bo sa tez z Fisher Price ale mi sie srednio podobaja to raz, dwa ze projektor super rewelacji nie ma, bo ten tutaj to widac nawet jak jasno jest, i wieci na caly pokoj a nie tylko na sufit no i cena tez inna 🙂 Poza tym w tej podoabja mi sie pluszaki i kwiatek 😁 a od spodu bezpieczne lustereczko 😁

• Mamusia
Klaudia jutro robię Twoją sałatkę, bo dzisiaj produktów nie mam, a samej iść mi się do sklepu nie chce 😉
kikos dzięki za oklaska, szkoda że nie mogę dać drugiego, bo za Monikę też byś dostała 😉 ale jutro też jest dzień 😉
Dodi tylko za bardzo nie męcz męża:P

• Mamusia
no Mona to życze powodzonka bo smaczna jest przynajmniej dla mnie, nie droga i latwa do przyrzadzenia 🙂

a zupki to najlepiej kup z Vifon ( polecam Zloty Kurczak Lagodna) albo Knorr aby nie Amino bo lipny makaron maja.

Iwiokej zaraz Nas dogonisz spokojnie 🙂 Ja juz chce porodi tez sie nie moge doczekac 🙂