Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ciśnienie chyba niskie dzisiaj jest, ale podobno ma rosnąć. Całe szczęście, że mnie głowa nie boli, bo w zeszłym tygodniu myślałam, że kota dostanę, ale wtedy miałam b. wysokie ciśnienie.
Masz rację Darusia, byle do terminu 😉 a Tobie widzę, że chyba jutro już wskoczy 38 tc, idziesz jak burza 🤪
Nie chcę sie kłaść spać jak narazie, bo znowu wszystkie filmy poprzesypiam, a chciałabym dzisiaj ogląnąć "Majkę" bo z reklamy widzę, że chyba ją zaciążyli:P

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja mała ważyła w ponad 35tyg 2310, ale chłopczyk to może ważyć więcej 😉 .
Na fikołki pewnie już nie mają miejsca. Wczoraj moja mała to chyba ostro sobie ćwiczyła rozpychanie, bo brzuch co róż to wstawał, to opadał 🙂 mała wiercipietka kochana.Nikoś na którą masz wizytę?

• Mamusia
Hej 🙂
Wreszcie się pojawiłam 😆 -od czwartku nie mogłam się połączyć z netem 😞 a teraz oczywiście nie jestem w stanie nadrobić zaległości 😞
Jeśli jakieś ważne tematy poruszyłyście albo coś się konkretnego wydarzyło to poproszę o streszczenie 🙂

• Mamusia
ZNOWU JESTEM 🙂)
staralam sie cos porobic ale tak laze bez sensu, zmeczylam sie a efektow zadnych nie widac, wiec na dzis odpuszczam juz wszystko.
TITINKA w skrocie to:
-bole, narzekania, bezsennosc, sikanie, jedzenie, zadna jeszcze nie urodzila, badania, jak wazny jest posiew, paciorkowiec, wozki, pieluchy, skurcze, siara w cyckach, brak siary, niecierpliwosc i obawy... i tak w kolko 🙂)

• Mamusia
Jai_Ho dzięki - jak widzę niektóre tematy wracają jak bumerang 🙂 No ale bez większych rewelacji póki co 🙂 No,ale już niedługo skoro niektóre z dziewczyn zaczynają myśleć bardziej intensywnie o seksie i bieganiu po schodach 😉a zegarki tykają 😉

Cześc brzuchatki 🙂

Ja znowu tylko na chwilkę 🙂

Ostatnio jak pisałam to jechałam do szpitala, poleżałam tam godzinkę pod KTG i okazało się że z małą wszystko ok :0 miała ciche dni, ze mną też w porządku..szyjka już 2cm 🙂

Dostałam dzisiaj paczkę od cioci z Cieszyna z ciuszkami dla małej..kurcze aż mi głupio bo tyle tego i po prostu Boskie 🙂 do tego taka biała kołderka z podusią z atłasku i koronką..no mega śliczne 🙂 i sweterek, czapeczka i kapcioszki robione ręcznie. Nie mogę się nacieszyć 🙂 Musze zadzwonić i podziękować 🙂

Trzymajcie się kochane 😘

Dzisiaj moooże w końcu podłączy mi koleś neta w moim lapcie to wróce do pisania na brzuszku ..na reszcie :0 hehe