Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
uuuuu to widze dziewczynki ze nasz plan spalil na panewce 😉 nie damy rady wytrzymac :P

Darusia super ze wszystko ok!!!!!!!!!! rewelacja a teksty o synu to ja tez juz slyszalam bo podobno tak ladnie wygladam!!!! i na buzi sie nie zmienilam i wlosy ladne itd :|

a ja nie znam dlugosci szyjki i wole sie tym nie interesowac :P

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

CandyMonka pamietasz jak sie Razem pocieszalysmy hehe? Ty bo chcialas a nie bylo z kim a ja mialam z kim a nie moglam :P
a dzis za to Maz bedzie wniebowziety...chyba ze padne na ryjek i zasne w 5sekund :P

• Mamusia
w ogole w przychodni jak stałam do rejstracji weszła przedemna jedna laska w kolejke i mowi do mnie" to sie naczekamy co?mogłas nie czekac w tej kolejce..." nie skumałam o co jej chodzi na poczatku i zapytałam sie czy ona tez w ciąży ale brzucha wcale nie miała a ona ze tak w 5 miesiącu i do mnie tekst "jak ty w ogole mozesz sie poruszać bo ja juz nie daje rady..." no masakra jakas sobie pomyslałam i mowie do niej "no to dziewczyno jeszcze 4 miesiace przed Tobą " jesus nie wiem czy te laski są swiadome ze wszystko przed nimi.... 🤨 nie mowie ze jest lekko w ciązy ale zeby w 5 miesiącu juz narzekac na chodzenie. gdzie ona brzucha jeszcze nie miała 🤨 🤨 🤨 🙃

CandyMonka sie okaze :P
Darusia dobre dobre 🙂 :laugh: chyba ze ja bolal brzuch albo cos tak jak mnie no to ok...bo ja np wiekszosc ciazy mialam problemy i jak tylko chodzilam lub stalam za dlugo to masakra tak bolalo...kurde glodna jestem. Lunch ma byc za ok 30min a ja juz sie spakowalam do domu tak apropo :P niech mi dadza jeszcze jesc i moge isc 😁 bo dzis spaghetti zamowilam wiec juz moj zoladek jest przygotowany na sosik pomidorowy 😁

Darusia w sumie to łatwo nam mówic bo już jesteśmy w 9msc i zapomniałyśmy jak to było w piątym. A było cięzko 🙂 Ogólnie w całej ciąży organizm jest zmęczony 🙂
Mi jest ciężko od samego początku 🙂

• Mamusia
Heheh fajnie by było ustalić z góry kolejność ale niestety to dzieciaczki decydują kiedy się wyklują:P
Ja zauwazyłam,ze do mojego męza dochodzi ,że to już wkrótce...wczoraj powiedział,że musimy zabezpieczyć już materac na łóżku na wypadek odejścia wód w nocy:P no i już nie bedzie dojeżdzał do pracy z kolega tylko naszym autem żeby na wypadek porodu wskoczył do auta i pędził do mnie 🙂

• Mamusia
jak narazie to krwi nie widze od tego czopka ale wczoraj poleciało mi tak mega duzo sluzu tak jak dziewczyny styczniówki pisały ze jak białko od jajka surowe fuuujjj i moze jeszcze sie cos tam odrywa od tej mojej psity w srodku hiehiehie. niewiadomo kto pierwszy ...
ja bym chciała dotrwać do tego lutego ale z drugiej strony jak słyszy sie takie wiesci ze juz blisko tak az taka ulga mnie ogarneła 🙂 ja stawiam ze jednak Sibi 🤪 a ja bym chciała 3ciego bo Mariusz ma urodzinki:P on tez bardzo by chciał zeby malutka przyszła na swiat w ten własnie dzien, powiedział ze to byłyby jego najlepsze urodziny w życiu 🙂 😘 boziuniu juz nie moge sie doczekac jak bedziemy sie wymieniac fotkami naszych maleństw. a wczoraj oglądałam filmiki z porodów ale tylko te końcówki na youtubie jak dziecko juz było na swiecie i jak mierzyli i ważyli azsie popłakałam.. takie to malutkie i bezbronne taki płacz fajny taki kwi kwi kwi:P 🤪

Darusia no wlasnie tej laski synus tak kwika sobie hehe takie to slodziachne 🙂
kurcze juz blisko :d
tutaj tez nie przemywaja spirytusem tylko jakas zasypka jest.
A pepowinki nie wolno moczyc podczas kapieli dopoki ten kikut nie odpadnie. Ja mam spirytus i zamierzam uzywac 🙂

• Mamusia
No telefon do babci wykonany 😉 Ma juz 80 lat a usmiac sie z nia idzie do bolu:laugh: Tylko ona mi zostala bo druga juz umarla i dziadkow juz tez nie mam.

No i wlasnie spisuje liste zakupow na jutro ze skladnikami na tort!!!! Sibi mi tak smaka narobila ze juz czuje te kremy w tym torciku. pycha. Nie ma jak swojski. 😉

Darusia super ze z wami dobrze no i coraz blizej tej chwili!!!! Niedlugo bedziesz miala to za soba a my dalej bedziemy sie kulac 🤪

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!
u nas noc minęła w miarę jak co dzień siusiu i śniadanko dla męża o 6 i spanko dalej do 11:30 🙂
a za to sen to koszmar 😞 znowu śniła mi się mała i ja taki miałam bałagan w domu mała płakała a ja nawet pieluszek nie mogłam znaleźć jakaś masakra no i nic nie miałam ani łóżeczka , ani wózka, chyba muszę jak najszybciej wszystko już kupić bo nie opuszczą mnie te koszmary 😞 rezerwuję weekend na zakupy
anitek to miło z ich strony , ze Cię puszczają, bo szpital to nic przyjemnego, nawet z najlepszą obsługą
oby Martuś dotrwała do lutego, a Ty anitek lepiej poczekaj z tym seksem, bo jeszcze nie wyszłaś ze szpitala, a tu taki plan 🤢 i Ty Darusia same dobre wieści od ginka 🙂 no i ten czop, a to Ci wiadomość 🙂

Darusia:
...taki płacz fajny taki kwi kwi kwi

hehehe fajnie to opisałaś hehehe..noo słodziasne takie płaczki

iwiokej noo przez zakupy można nabawić się koszmarów, ja mam już łóżeczko ale stoi w koncie nie złożone, wózka jeszcze nie mam i nie wiem kiedy kupie bo kasy uzbierać nie mogę, jeszcze kilka rzeczy mi zostało eehhh dlatego wolałabym urodzić w terminie 🙂

Anitek..jedz szybko i niech Cię wypuszczają 🙂