Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiec wyskocze w sobote do nowych znajomych, spuchnieta ociężała i z odrostem MASAKRA 😞
Obiecuje sobie ze to juz ostatnia wizyta kogokolwiek przed porodem, jakos sie zrobilam malo towarzyska 😞

Uciekam na tv, bo jakis filma ma zaraz sie zaczac.

Do juterka chudziaczki 🙂 DOBREJ NOCKI

• Mamusia
Hej,Wy o gościach a ode mnie dopiero wyszli...heheh ale to brat z bratową więc "swojaki":P
Dodi współczuję wizyty,ja własnie wczoraj rozmawiałam z mężem na temat gości..że ogólnie zrobiłam się mało towarzyska,nie lubię jak ktos przychodzi,może to troche wina tego,że w tej końcówce wspaniale się nie wygląda ani nie czuje...do tego najwygodniej w dresiorach :P a najważniejszy święty spokoj!!!

• Mamusia
Dodi nie płakuniaj gwiazdeczko. u nas tez zdarzaja sie takie dni ze albo ja albo on mowimy ze mamy dosyć i sprzeczamy sie. ja miałam taki dzień wczoraj.
ps. u mnie tez nie ma chlebka hihih ale zrobiłam sobie płatki z mlekiem i tez sie najadłam. nie denerwuj sie 🙂 🙂 minie mu i przyjdzie w łache 🙂 tacy sa własnie faceci.

• Mamusia
Odnośnie fryzjera...ja od jakiegoś czasu mam ich w nosie a to przez to,że płavciłam grubo ponad 100zł za farbowanie a po przyjściu do domu widoczne były odrosty a kolor wcale mnie nie zachwycał...raz się wkurzyłam i kupiłam tą nowość Essential Schwarzkopf bez amoniaku i spróbowałam ...kolorek wspaniały wyszedł a dałam za nią chyba 25zł i teraz farbuję się sama.

Ponad to oglądałam program w TV o zawodach i przekrętach...akurat trafiłam na odcinek o fryzjerach ....i wiecie co? jakie w tych salonach numery robą...nawet wq tych dobrych..? wszystkie kosmetyki mają tylko opakowania markowe a w śroku zwyczajne,tanie produkty nalewają a potem naciągają,że to wspaniała odzywka a to na utrwalenie farby itp. i nas naciągają..

• Mamusia
To ja nosze nasze dziecko przez 9 miesiecy, dbam o siebie , dbam o to zeby codziennie byl obiad, wyprane i wyprasowane a on śmie mi mówic ze ma czegos dosyc, to ja stracilam figure, mam pelno rozstepów i znosze wszystkie inne dolegliwosci ciazowe a on w tak mówi. Jest mi starsznie przykro, zaraz ja sie ubiore i wyjde niech ma za swoje !!

• Mamusia
Ja tak wogóle, to jakiś dzikus się zrobiłam i też nie z wszystkimi chcę się spotykać. Dzisiaj w sumie u kumpeli prawie cały dzień przesiedziałam, ale z nią to akurat lubię się widywać i przy niej się nie krempuję swoim wyglądem 😉
Też zbieram się polezakować, bo chyba za długo posiedziałam i plecki bolą.
Do jutra 😉

• Mamusia
Kurde za chwile ja mu zrobie scene, i powiem ze nie zycze sobie zadnych znajomych w weekend tylko chce świetgo spokoju !!

Darusia ,tylko u mnie pusta lodówka juz od 2 dni, a mi M. nie kaze dzwigac siatek i wychodzic na mróz, wiec dzis nigdzie nie poszlam, a on oczywiscie nie widzial rano ze jadł resztki chleba i kanapkę z powidlami bo bylo pusto, a teraz jakby nigdy nic udaje ze nie wiedzial ze nic nie ma a ja mu nie przypomnialam, a zawsze, ale to zawsze jak mu o czyms przypominam to i tak zapomina. Kiedys mial odebrac garnitur z prania, dostal telefon przed wyjsciem z pracy, potem drugi telefon przypominajacy w drodze do domu i jeszcze smsa , myslicie ze odebral ?? ZAPOMNIAL !! To ja sie nie trudze bo wiem ze i tak zapomni o sklep zawadzic w drodze do domu.

O matko ile roboty z tymi książkami a wydawałoby się, że tylko dwie półki do przestawienia. W sumie to i tak siedzę i dyryguję tylko, mam jest od ciężkiej roboty biedna 😉

Jak tak czytam Wasze posty odnośnie facetów, to nie żałuję wcale, że sama jestem 😉

A dziękuję Darusia 🙂

Co do związków to wycierpiałam się już za dużo w ostatnim przez ponad 5 lat 🙂 odpoczynek dobrze mi zrobi 🙂

Zaraz w kimke chyba polecę, już mnie muli 🙂

• Mamusia
Dodi nie stresuj sie bo tylko mała sienie potrzebnie denerwuje 😞 ja też ostatnio taka rozdrażniona, ale to chyba kazda tak na koniec, ale miejmy nadzieję ze to nam szybko minie 🙂
już kupiłam 2 koszule z lamówką fioletową i zieloną i porannik z żyrafką niebieski 🙂 już coś mam do szpitala
CandyMonak super focia 🙂
to ja też będę zmykać słodkich snów i miłej nocy 🙂