Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heehe Bób teraz coś słodkiego by się przydało po zupce, nie? 😉

a ja skończyłam produkcję: 3kg karkówki - upieczone, 20 zrazików z kuraka - upieczone, 17 gołąbków właśnie się gotuje uffff... resztę mięcha zamroziłam na surowo bo padłabym na cyce gdybym miała wszystko spreparować:P
ale rozkręciłam się i jak tylko odpocznę trochę to wstawiam chleb domowy i ciasto - na weekend :P
jej może ja pomyliłam zawody?? 🤪

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!!
a my znowu sie wyspałyśmy 🙂 do 11:30 magiczna godzina 😉 ale obudził mnie telefon, a tak pewnie bym dłużej spała 😞
Sibi znowu w szpitalu 😞 szkoda, ale to nie poród przecież tylko plamienie z szyjki, a skurczy tez nie miała to dlatego dali jej tą kroplówkę, oby wszystko było dobrze 🙂

Wrzucam tabelke i zobaczcie 🙂 ale mysle ze na pewno 5 woogle juz sie nie pojawia. Ale fakt Darusia burzyly sie ze ich nie ma w tabelce a teraz ich nie ma na forum :P [img size=372]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tabela-ba6b95b11ebba06d5319f578226980d0.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Bób to szybko ten obiadzio dzisiaj 🙂 ja mam tez pomidorówkę, ale juz na ostatni talerzyk zostalo dla mnie.

U mnie dzis piekne slonce swieci, ale cholera minus 10 jest , mam tylko jakies kurczaki zamrozone a byly wczoraj na obiad, nie wiem co zrobic , moze cos zamówimy dzis wyjatkowo,

Darusia jak placki wyszły wczoraj ??

Aaana moze do mnie tez wpadniesz porobic takie zapasy 😁 ja tu wrocilam wczoraj do domu a w lodowce procz sera i jakis tam musztard itd... swiatlo hehe 😁 Zonki nie ma to widzicie jak to jest :P
Ja mam zamrozone nalesniki z miesem takze zjemy je jak Moj wroci i pojedziemy na zakupki bo ja tam nie chce dzwigac oczywiscie.

• Mamusia
superek Dodi placuszki mojemu az sie uszy trzęsły ale mielismy niezapowiedzianego goscia na obiadek i musiałam go tez poczestowac wiec dla nas było mniej ale wszystkim smakowało 🙂 🤪
jeszcze na te placki połozyłam kawałek szynki i ser i to sie tak ładnie stopiło i na to sosik i mięsko...cudowne 🤪

Ja zjadlam platki z jogurtem bleeee ale zdrowe wiec zjadlam :P
wiecie co? Olaf cala noc byl taki spokojny az do 9tej jak sie obudzilam. Chyba biedaczek tez odczul ze nie bylismy w domku 😉 bo ja spalam bardzo malo do tego goraco w tym szpitalu krecilam sie nie moglam sie ulozyc a On tam kopal caly czas a dzis tak spokojnie oboje spalismy 🙂 a teraz wlasnie gielaski pcha kolo zoladka 🤪 Jejkus jak ja kocham to Malenstwo 🙂

• Mamusia
No z tej tabelki to jakieś 5 mamusiek sie wypaliło forumowo no ale niech będzie.Ja mam termin na 25 luty ale to drobny błąd i tak pewnie będzie poślizg w którąś stronę..
Wy tu o jedzeniu a u mnie jeszcze nic się nie gotuje ale zmykam właśnie do kuchni bo mój wczesniej dziś bedzie 🤪

• Mamusia
Darusia spoko poporcjuję i zamrożę - coraz ciężej mi staćw kuchni więc przyda się

ech... tak liczę że właczy mi się przed porodem "wicie gniazdka" i w końcu posprzątam bo jak na razie to tylko bałagan robię

Anitek mrozisz naleśniki? dają radę? nie robi się jakaś mazia po rozmrożeniu?

Nikos i zostawilas mnie sama na polu bity 24lutego 😞 :P 😉
poprawilam juz :P
Aaana nigdy nie mrozilam hehe wiec sie okaze 😁 ale to sa kupne nalesniki wiec one sa nieco inne niz robione 🙂 ale farsz jest mojej roboty oczywiscie 😁 [img size=370]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tabela-81ec97ea333ce549aa9393479da4b0dc.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
🙂 no to tez bardzo dobrze, ja własnie się dziwię bo gdybym jadła takie ilości nie będąc w ciąży to pewnie miałabym juz 100kg 🙂
zdrówka darusia życze, zazdroszcze ci ze zostało ci tylko 2 tygodnie ale z drugiej strony jestem przerażona tym że będzie poród i wogole maleństwo wszystko nowe, nowa sytuacja 😘