- Mamusia
Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży
Niestety nie wiem jak to się ma do cesarki ale może tak być że przy obniżonej krzepliwości nie zrobią. Najlepiej skontaktuj się z lekarką i dopytaj
- Mamusia
martka3 napisał(a):
na czym to polega?? czyli faktycznie nie muszę sie aż tak martwić??
do cesarki dają podpajęczynówkowe a nie zzo
na czym to polega?? czyli faktycznie nie muszę sie aż tak martwić??
- Mamusia
ania_xx napisał(a):
czyli poniżej 100 to nie jest zły wynik i jak widzisz nie to znieczulenie przy cesarce. Głowa do góry 🙂
lekarka mi mówiła całą ciąże że taka moja uroda i że nie mam się tym martwić ale czy to znaczy że mam umrzeć z bólu???
czyli poniżej 100 to nie jest zły wynik i jak widzisz nie to znieczulenie przy cesarce. Głowa do góry 🙂
- Mamusia
już wiem na wikipedii wyczytałam. a powiedz mi czy to wkucie w kręgosłup boli?? a ile dni cię trzymali po cesarce przy poprzednim porodzie?
- Mamusia
dzien dobry Brzuszki 🙂
ja dopiero wstalam .... czyzby znowu senne dni? malenstwo kopie strasznie, a dzisiaj pupke wystawila tak, ze widzialam dwa posladki 🙂 widok niesamowity...
chyba zamowie dzisiaj te kropelki na kolki o ktorych pisalyscie - yenefer - dziekuje za linka na ebayu 🙂
u mnie dzisiaj znajomi - maja sie zjechac i grilla mamy niby robic, ale nie wiem, czy cos z tego wyjdzie, bo przed 9 jak wstalam na siusiu bylo -3 stopnie 😮 😮 😮 dla mnie tragedia... wlaczylam wiec ogrzewanie i poszlam dalej spac :P
a teraz wstaje, czas na sniadanko, mama byla juz po pieczywko, wiec dzisiaj swieze buleczki z maselkiem, twarogiem i dzemem jagodowym 🙂 mniam... dobra spadam :*
ja dopiero wstalam .... czyzby znowu senne dni? malenstwo kopie strasznie, a dzisiaj pupke wystawila tak, ze widzialam dwa posladki 🙂 widok niesamowity...
chyba zamowie dzisiaj te kropelki na kolki o ktorych pisalyscie - yenefer - dziekuje za linka na ebayu 🙂
u mnie dzisiaj znajomi - maja sie zjechac i grilla mamy niby robic, ale nie wiem, czy cos z tego wyjdzie, bo przed 9 jak wstalam na siusiu bylo -3 stopnie 😮 😮 😮 dla mnie tragedia... wlaczylam wiec ogrzewanie i poszlam dalej spac :P
a teraz wstaje, czas na sniadanko, mama byla juz po pieczywko, wiec dzisiaj swieze buleczki z maselkiem, twarogiem i dzemem jagodowym 🙂 mniam... dobra spadam :*
- Mamusia
wanilia napisał(a):
dobrze że tu idzie się co nieco dowiedzieć bo u lekarza czasem zapomne co chciałam dopytać
Rekomendowane odpowiedzi
martka3
martka3
A teraz napisałaś ten wniosek?
nie bo mam cesarkę