madzia_m3 ja wlasnie chcialam maly i lekki. Jest wielkosci karty kredytowej. Wczesniej mialam lg kp510i wiec wielkosciowo na poczatku wydawal sie malutki ale przyzwyczailam sie juz do niego.
Hej brzuszki 🙂 Właśnie nadrobiłam zaległości z dzisiejszego dnia i tu taka nowina 🤪 Ella gratulacje!!!! też bym chciała aby tak szybko i sprawnie mi to poszło 😉 Ja też mam białą wydzielinę ale jest dość rzadka więc to racze nie fragmenty czopu 😞 mnie mężuś zaczyna poganiać z tym rozpakowywaniem 🙂 a powodem jest fakt, że obmyślił sobie plan zorganizowania pępkowego w ten długi weekend 12.11 (w naszym gronie pępkowe to tradycja.......faceci 12-15 osób spotykają się na picie a przy okazji kupują prezent- my wybraliśmy leżaczek- bujaczek). Śmiać mi się chce bo teraz codziennie przemawia do Dominika, żeby ten w końcu wychodził bo tatuś musi mieć czas na poinformowanie ludzi itd 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
yenefer07
mdg87
Cherry
Ostrzegam tylko przed skuszeniem się na umowę na czas nieokreślony.... ja podpisałam rok temu i ten czas nieokreślony to około 3 lat!
A mężowi podobnie jak i mi zależało na klawiaturze qwerty 🙂 🙂 🙂
yenefer07
madzia_m3
Agisal
Właśnie nadrobiłam zaległości z dzisiejszego dnia i tu taka nowina 🤪 Ella gratulacje!!!! też bym chciała aby tak szybko i sprawnie mi to poszło 😉
Ja też mam białą wydzielinę ale jest dość rzadka więc to racze nie fragmenty czopu 😞
mnie mężuś zaczyna poganiać z tym rozpakowywaniem 🙂 a powodem jest fakt, że obmyślił sobie plan zorganizowania pępkowego w ten długi weekend 12.11 (w naszym gronie pępkowe to tradycja.......faceci 12-15 osób spotykają się na picie a przy okazji kupują prezent- my wybraliśmy leżaczek- bujaczek). Śmiać mi się chce bo teraz codziennie przemawia do Dominika, żeby ten w końcu wychodził bo tatuś musi mieć czas na poinformowanie ludzi itd 🙂
mdg87
No nie!? Czasami takie tematy tu mamy, ze moj tez podczytuje 😁
No i dopytuje sie o czym piszemy i ciekawi go co sie tu dzieje.