Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mały chyba lubi rybkę.... bo zjadłam obiad a on tak inaczej się przeciąga...... 🙂 🙂 🙂

Ma ktoś numer do Gamesz lub maila? Bo gdzieś ją wciągnęło.....

..... I gdzie ta Madzia.... czekam na te wieści i czekam..... jak by co to mam do niej Numer więc będę pisać 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja nie wiem czy chciałabym wiedzieć że tego i tego dnia o tej godzinie.. 😮 jakiś schiz po wycinanym wyrostku - mimo ze wyrostek nie był w planach a na ib przyjechalam z bólem w boku.. myslałąm ze cos dadzą, przepiszą a tu pod nóż i już!

nie zapomnie tego jak ordynator mnie badał i mówi noo to bedziemy ciąć ten wyrostek, no to ja na niego 😮 że kiedy mniej-więcej a on popatrzył na zegarek i powiedział:
no jest 21, tam mamy jeszcze jednego pacjenta, mysle że o 23.00, doznałam szoku.. 🤪
ale lepiej tak jakbym miała wiedziec kilka dni wcześniej.. mimo że z bólem chodziłam tydzień - owulacją się tłumaczyłam 🙃

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Mam pytanie, czy bierzecie nadal witaminy i jakie planujecie brac po ciązy podczas karmienia?

Hejka!
Ja biorę Femibion Natal 2 i zamierzam brać również po porodzie przynajmniej przez miesiąc a potem przerzucę się na Femibion Vital Mama (jest tańszy 😉

• Mamusia
a ja biorę prenatal i jeszcze nie wiem czy będę brać po porodzie. zaleca się, ale strasznie nie lubię się szprycować sztucznie witaminami i preparatami wszelakiej maści... Wolę dobrze zbilansować dietę. Dla ciekawostki dodam, że w pierwszej ciąży nie brałam żadnych witamin (oprócz żelaza w II trymestrze) i jakoś było ok. teraz jak nas szprycują, to dlatego dzieciaki są większe i tyle.

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):
gosiaq napisał(a):
Cherry! a może puść Madzi strzałkę, bo się coś o nią martwię ...

ok sms się pisze 🙂

a od kiedy Ty taka posłuszna, hę? 😜 😜 😜

ooooooooood zawsze........... 😜 😜 😜

Melduję że wysłano 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry, Cherry! toć tyś niepokorna dusza jako i ja 🙂 a na pewno kłócisz się po włosku, co? dużo słów, podniesiony głos i intensywna gestykulacja 🙂

no baaaaaaaaaaaa

oby tylko... 😜 😜 😜

ale dostałam bóli krzyzowych i bólu brzucha o ja pitole !

• Mamusia
Ella1 majeczka cudna!!! 🙂

Aaa-aniusia ale masz fajnie, już wiesz , że w środę będziesz mieć swoja dzidzię ze sobą...ja też bym tak mogła, jakoś wizja cc mnie w ogóle nie przeraża!!!

A ja z blondynki stałam się na chwilę prawie brunetką 🙂 Kolor wyszedł dość ciemny, ale nie przejmuje się, bo i tak się wypłucze...a ja lubię zmiany 🙂

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Ella1 majeczka cudna!!! 🙂

Aaa-aniusia ale masz fajnie, już wiesz , że w środę będziesz mieć swoja dzidzię ze sobą...ja też bym tak mogła, jakoś wizja cc mnie w ogóle nie przeraża!!!

A ja z blondynki stałam się na chwilę prawie brunetką 🙂 Kolor wyszedł dość ciemny, ale nie przejmuje się, bo i tak się wypłucze...a ja lubię zmiany 🙂

Pani pani paniiiiiiiiii brunetko a można fotosa prosić ?

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
ja też chcę, ja też chcę!
Cherry! czy Ty chociaż leżysz, odpoczywasz???

p.s. oglądam kabaret limo... śmiech jest ponoć najlepszy 🤪 🤪 🤪

p.s. Madzia napisała, że w domu internet padł i ze jak tylko będzie to napisze co i jak 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Wiolinka22 napisał(a):
Maja śliczniusia 🙂 zakochałam sie.
Cherry jak poprawiłaś wyniki?same witaminy pomogły? ja mam anemie, chociaz biore falvit mama.lekarz chcial mi zapisac zelazo ale odmowilam ze wzgledu na zaparcia.

No właśnie żelazem.... z tym , że zaparcia miałam na początku brania potem już nie ale to chyba dzięki tej diecie cukrzycowej... duzo zielonego i jeszcze więcej mięcha.... bo cóż innego było jeść !

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Ja byłam dziś na morfologi i mocz wyniki w poniedziałek i mam nadzieję, że są lepsze niż ostatnie.
Ja biorę witaminy+kwas+żelazo do tego jeszcze swoje tabletki na epi.

bidulko Ty nasza.... i w sumie nigdy nie pisałaś co to za choroba.

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Cherry fotka dziś nie wchodzi grę, bo bez makijażu jestem i z pół godz temu nałożyłam samoopalacz na buzie, bo za blada byłam do tych włosków...ale jutro wybieram się do miasta , więc pewnie jakąś zrobię 😉

nie każ nam za długo czekać 🙂

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Cherry fotka dziś nie wchodzi grę, bo bez makijażu jestem i z pół godz temu nałożyłam samoopalacz na buzie, bo za blada byłam do tych włosków...ale jutro wybieram się do miasta , więc pewnie jakąś zrobię 😉

nio ja czekam z niecierpliwością !