Witaj Marinel i mdg87!
No jak już zaczęłam pisać to ciężko skończyć tyle ciekawych tematów poruszacie 🙂 Mój brzuszek również jest jeszcze malutki i też wygląda jakbym miała tzw sadełko 🙂 Narazie nie ma co fotografować 😉 Ale niebawem dołączę zdjęcie. Mdg87 masz śliczny brzuszek!
Dziekuje zaniu 😉 Niektorzy znajomi mowia ze jak na 18-19tc to maly a inni ze jak juz mam taki to bede miec duzy 😜 Poczekamy, zobaczymy.
Kazdej z nas urosnie w swojej porze.
ManaLoa będziemy trzymać za ciebie kciuki. Im prędzej tym lepiej, ja mam nadzieję, że zdąże w czerwcu. A tak w ogóle wasi promotorzy wiedzą, że jesteście w ciąży? bo mój to raczej nie zdaje sobie z tego sprawy i zastanawiam się czy go nie uświadomić 😁 boję się, że na obronie będzie mi się słabo robiło, bo z kościoła to mój mąż musiał mnie już trzy razy wyprowadzać- ogarnęła mnie całkowita ciemność 😉
Zania, dzięki 🙂 U mnie też promotorka nie wie, a że noszę bluzeczki raczej luźniejsze, to i tak nie widać. Uznałam, że nie ma potrzeby jej o tym informować, tym bardziej, że mój kontakt z nią był najczęściej mailowy. Ale jeżeli możesz zasłabnąć, to chyba lepiej powiadomić komisję. W razie czego zaczną Cię łapać i bez niczego 5 postawią 😉
Melduje po usg, że u mnie na 90 % synek 🙂. Tak wszystko jest w najlepszym tygodniu. Prognozowana data porodu według usg 4 dni wcześniej niż według miesiączki. Już było to stwierdzone wcześniej.
madzia m_3 gratuluje synka 🙂 chyba bedzie faktyczniej wiecej chłopców oby sie tylko lekarze nie mylili jak u mojej koleżanki do porodu miała kubusia bo taaakie duże jajeczka miał....a urodziła dziewczynnke
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
zania
No jak już zaczęłam pisać to ciężko skończyć tyle ciekawych tematów poruszacie 🙂 Mój brzuszek również jest jeszcze malutki i też wygląda jakbym miała tzw sadełko 🙂 Narazie nie ma co fotografować 😉 Ale niebawem dołączę zdjęcie. Mdg87 masz śliczny brzuszek!
mdg87
Niektorzy znajomi mowia ze jak na 18-19tc to maly a inni ze jak juz mam taki to bede miec duzy 😜
Poczekamy, zobaczymy.
Kazdej z nas urosnie w swojej porze.
zania
Shelby
no to po wizycie, dziś obejrzała i uznała, że ząb do usunięcia - a chirurg, a więc i samo usunięcie będzie w piątek echh....
a no i przy okazji, 10 minut wizyty, 50zł w portfelu mniej 😞 a wyrywanie ; 100zł lub więcej...
ManaLoa
U mnie też promotorka nie wie, a że noszę bluzeczki raczej luźniejsze, to i tak nie widać. Uznałam, że nie ma potrzeby jej o tym informować, tym bardziej, że mój kontakt z nią był najczęściej mailowy. Ale jeżeli możesz zasłabnąć, to chyba lepiej powiadomić komisję. W razie czego zaczną Cię łapać i bez niczego 5 postawią 😉
lala89
Aaagata
i w Lublinie burza 🙂 a ja muszę jakoś wrócić z pracy... :/
Shelby
mdg87
U mnie tez pogrzmiewa troche.
Gość
Też za mną chodzi pomidorowa 🤪
Dzisiaj jednak kalafior i ziemniaczki 🙂 Jakoś dziwnie się czuję. tak słano i duszno mi. Póki co w Krakowie bez deszczu
madzia_m3
mdg87
Cos mi sie wydaje, ze bedziemy mieli wiecej chlopcow 😆
lala89
GRATULACJE! 😉
mika86
mika86
Gość