Skocz do zawartości

Gratulacje dla Kwietniowych mam | Forum o ciąży

alexia_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jacieeeee Asia - ale fajnie że urodziłaś swojego bąbelka 🙂
No i dzięki tobie i Tysi moja gwiazdeczka jest jedynką dziewuszką na podium 🙂
Życzę ci abyś miała tyle radości ze swojego maleństwa ile ja mam, abyście nigdy nie zapomnieli tych magicznych chwil które przechodzicie i w najbliższych dniach przejdziecie 🙂
Wszystkiego dobrego kochana.

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia, ty wiedźmo jedna co sobie wywróżyłaś czwarte zabierając innym miejsce na podium !! 😁 kochana, samych dobrych chwil Ci życzę, dużo cierpliwości, co by Wojtuś grzecznym i ZDROWYM chłopcem był

Cóż będę pisać no chyba nie to że Helenka jest piękna bo to wiadomo 😉
Ania gratuluję Wam z całego serca , niech ta piękna buzia osładza WAM każdy dzień i nie martw się mimo tych nieprzespanych nocy i bolących cycków ten uśmiech wynagrodzi wszystko.
Trzymajcie się i czekamy na WAS

• Mamusia
Aniu! Serdeczne gratulacje! Kurcze, musisz wiedzieć że niesamowicie zazdroszczę Ci że jesteś już "po". Życzę Ci aby Helenka była zdrowiutkim, silnym dzieciaczkiem i oczywiście szybkiego powrotu do formy! Czekamy i przesyłamy serdeczne buziaczki:*

Ania nasz brechtaczku gratulacje!!! Helenka jest śliczniutka 🙂 dużo zdrówka dla niej i dla Ciebie niech wasza każda chwila bedzie taka piękna jak ta w której wziełaś ją pierwszy raz na swoje rączki

• Mamusia
Ania - wszystkiego dobrego dla was. Od rana ciepło o tobie myślałam i zaciskałam kciuki bo z wiadomych powodów solidaryzuję się z tobą. Życzę tobie i maleństwu szybkiego powrotu do domu a tobie przede wszystkim szybkiego powrotu do dawnej "sprawności" 🙂 Masz już przy sobie swoje słoneczko. Reszta przyjdzie sama. No i trzymam kciuki żeby z drugim "słonkiem" też się ułożyło 🙂 Buziaki dla polsko-amerykańskiego bobasa 😘 😘

Aniu, samych dobrych momentów, bez chwil zwątpienia, depresji i innych humorów 🙂
Niech córcia będzie dla Was pociechą, radością i smutków nie przysparzała. I żeby fugi oszczędzała 😉 A przede wszystkim: zdrowia dla Ciebie i Helenki, szybkiego powrotu do nas, bo tęsknimy !