Skocz do zawartości

Gratulacje dla Kwietniowych mam | Forum o ciąży

alexia_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Justys - gratuluję Ci moja kochana "lubuszanko" - życzę Wam dużo miłości i zdrowia, szybkiego powrotu do formy, szczęśliwych chwil a Tobie radości i spełnienia w macierzyństwie, teraz musisz serce podzielić na pół bo kochać będziesz 2 facetów - chociaż ten drugi zawsze już będzie najważniejszy..

Justyna chyba muszę Ci wybaczyć to że wepchałaś sie w kolejkę- no trudno .
W związku z tym co się wydarzyło to ja Ci po prostu życzę abyś sie spełniła w tym macierzyństwie tak jak sobie to wymarzyłaś i żebyś była dla Krzysia taką mamą jak chciałaś, wiesz o czym mówię bo nikt mnie lepiej od Ciebie nie zrozumie 😉
No i dużo zdrówka Wam życzę, żeby Krzyś miał mocne płucka co by mamie troche podokuczać.
Czyli kończąc GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW ( ale to śmiesznie brzmi) 😉

• Mamusia
Justynko!!!!! Moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo, zdrówka dla Ciebie i Krzysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wracajcie szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justyna: samych dobroci, spokoju, cierpliwości i wiary: że jesteś najlepszą mamą pod słońcem i ze wszystkim dasz sobie radę !! Co by Krzysio kolek nie posiadał, zdrowiał i rósł w oczach. I porządnej laktacji Ci życzę 😉 I rozsądnych gości też 😁 Błagam tylko o jedno: zlituj się nad pozostałymi z opisem porodu 😁 😁 😉 😉 WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANA !!!

• Mamusia
Tyśka! Serdeczne gratulacje! życzę Ci aby każdy dzień z Twoim synkiem był najpiękniejszym dniem w Twoim życiu! A każda noc aby była spokojna i przespana! Szybkiego powrotu do dobrej formy a Krzysiowi dużo zdrowia!

• Mamusia
Tyska - wszystkiego najlepszego dla ciebie i malucha. Kochana ja wiem że na początku jest ciężko ale nie martw się - z każdym dniem będzie coraz lepiej. No i dzięki tobie mamy pierwszą kwietniową parkę 🙂 Laura i Krzyś 🙂 Życzę wiele zdrówka dla twojego Skarbka.

• Mamusia
Asia - gratuluję z całego serca - masz swój cud obok.. niech się dobrze chowa a Ty bądź zawsze z niego dumna.. i tak szczęśliwa jak wtedy kiedy pierwszy raz wzięłaś go w ramiona ☺️

ps. W czwartki rodzą się dobrzy ludzie i zdolni - zobacz na ciocię Olę 😁

Aśka Ty musiałaś coś wiedzieć, wróżyłaś środę albo czwartek i jeszcze chłop w Polsce 😮
Jak wrócisz to i mnie wywróżysz nie ma bata.
A tak poza tym to chciałabym Ci serdecznie pogratulować i życzyć duuuuuuuużo zdrówka i cierpliwości. Łatwo na pewno nie będzie ale masz wsparcie i wiem że nawet na odległość też będziesz mogła liczyć na swojego ukochanego 🙂
Czekam na fotkę tego ogromnego mężczyzny.

• Mamusia
Asieńko ogromne gratulacje dla Ciebie i tatusia. Naprawdę wywróżyłaś sobie ten czwartek 🤪
Jak najwięcej zdróweczka dla Wojtusia, samych pięknych dni Wam życzę, dużoooo buziaków od brzuszkowej cioci Kasi. 😘 😘 😘 😘