Skocz do zawartości

Gratulacje dla Kwietniowych mam | Forum o ciąży

alexia_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tutliputli, no i widzisz, po ciastach, myciu okien i sprzątaniu, teraz już nie będziesz latać jak przeciąg bo masz już przy sobie swojego klopsika 😁 Gratuluje z całego serca, 2 godziny to jakieś zabójcze tempo - chyba nikt Cię nie przebije, wracaj szybko do formy i do nas..'
Niech Wituś rośnie w siłę a Ty w dumę 😘
GRATULUJĘ

Kasienko Tutliputli Twojke najwieksze wystapinie w czerwonej pieknej koszuli było popisowe 🙂 🙂) leżysz tam pewnie teraz wniebowzięta jak patrzysz na swojego maluszka 🙂 bo ja nie moge oczu oderwac jest piękny! Gratuluje Ci na prawde bardzo !!! tez chce tak rodzić 🙂 ale zbierajcie sie juz do domu bo dzis słonce mocno swieci i na oknach smugi widac wiec zwijać sie twardzielko 😘

• Mamusia
Kasiu jak szalona jesteś ty, tak szalona była twoja ciąża (pieczenie 3 ciast dziennie 😁, gotowanie, sprzątanie, malowanie itp. 😁) tak widzę szalony miałaś poród, 2 h 🤪 🤪 🤪
ale bardzo dobrze, po co sie męczyć 😉 gratuluje ci ogromnie cudnego syncia Witusia i życzę szybkiego powrotu do formy co byście mogli w majówkę pępkowe zrobić na świeżym powietrzu 😉

dziękuję wszystkim za troskę i gratulacje

A teraz Kasi kochana dla Ciebie, znowu muszę sie powtórzyć bo cóż innego można napisać
serdecznie Ci gratuluję i życzę aby ten piękny i dorodny syn nie raz był powodem do dumy i zadowolenia i oby osładzał wasze życie bardziej niże te wszystkie upieczone przez Ciebie ciastka

• Mamusia
No i do grona szczęśliwych mam dołączyła Dorka - kochana życzę Wam żebyście zawsze były dla siebie oparciem, Tobie Dorota życzę spełnienia w macierzyństwie i szybkiego gojenia ran na brzuszku.. i takiego szczęścia na co dzień jakie czułaś kiedy po raz pierwszy ujrzałaś swoją córeczkę 😘

• Mamusia
No i mam ciarki. Jak sobie przypomnę że tak niedawno to ja witałam na świecie swoją niunię to aż nie mogę łez opanować. Dzisiaj ten szczęśliwy dzień przeżywasz ty kochana. Trochę ci zazdroszczę tych emocji 🙂 Dorota - życzę wam wszystkiego najlepszego i jak najwięcej szczęśliwych dni dla waszej rodzinki.