Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MężuAkopmf
Drugą noc z rzędu siedzę i wyję ze wzruszenia.
Basieńka jest malutka jak kropeczka, ale na pewno silna z niej babka.

Kajtucha
Piękne zdjęcia z tym brzusiem, normalnie zazdroszczę!!!!

• Mamusia
Kajtucha zdjęcia są przecudne, będziecie mieli wspaniałą pamiątkę 🙂

Panie Akompf Basieńka faktycznie maleńka strasznie ale za to jaka urocza!!!

Zapomniałam wam z tego wszystkiego napisać, że Majka nieźle ptrzez te 2 tygodnie przytyła bo 2600 zrobiło sie 3200gr 🤪 🤪

Ja też już idę spaćku bo trzeba się w nocy zgarnąć z wyrka.

Dobrej nocki wszystkim!

• Mamusia
Wpadlam tylko na chwilke nadrobic szybko zaleglosci i sprawdzic jak sie czujecie..
Mezu Akompf Basienka sliczna,,, pozdrowienia i caluski dla waszej trojeczki..
Kajtucha sliczne fotki i swietna pamiatka...
OK to ja zaczynam prasowanie pieluszek bo maz pojechal sprawe zalatwic a mi sie nudzi a ze nie chcialo mi sie z nim jechac to wezme sie za prasowanie...

Dobranoc brzuchatki 😘 😘 😘 😘

Hej 🙂
Nadrobiłam forum od początku bo nie czytałam tylko weszłam w tedy i o wizycie u gina napisałam.

Wiolu mam nadzieje że z Majeczką wszystko będzie dobrze,trzymaj buziaka na pocieszenie 😘 Grudniówki to silne kobitki i ich Dzidziusie też więc wszystko będzie ok 😘 😘 😘

U mnie też łóżeczko w naszym pokoju stoi, nawet nie ma innego wyjścia 🤨

AgnieszkaK to mnie załatwiłaś z tym WC:laugh: :laugh: :laugh:

Kajtucha świetna sesja zdjęciowa pamiątka z czasów ciązy zajebista 🤪

Zazdroszczę wam tej wanny bo ja tylko prysznic mam a z chęcią zrelaksowała bym się w wannie czasami ☺️

Basiunia to faktycznie kruszynka ale na pewno nadrobi szybko zaległości 😘

A ja mam jakieś przeczucie że nie dotrwam do 15 i wcześniej zacznę rodzić a nie chciała bym tego bo jakby się w nocy zaczęło to kto inny będzie robił cesarkę nie mój gin 🤨

I jeszcze boje się tego znieczulenia całkowitego, ach same zmartwienia 🥴

Uciekam spać, słodkich snów Brzucholki 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Wczoraj szybko uciekłam to widze dziś pierwsza jestem :P

AAAA mężu Akompf to ja czekałam na zdjęcie tatusia z córeczką 😁 dziękuje i oczywiście oklask dla pana za to 🙂
Basia jest cudowna i nie ma się co dziwić że w tatusinych ramionach jest taka maleńka,szybko jednak nadrobi i trzymam kciuki żeby dziewczyny wyszły jak najszybciej do domku.Pozdrowienia dla Agnieszki i prosze je obie wycałować 😘

Kajtucha zdjęcia brzuszkowe jak już mówiłam są zajebiste,szkoda że mnie się nie udało,ale jak to zrobić skoro męża brak 😞

A ja zaczynam dziś nowy dzień mam nadzieję że grubo lepszy od wczorajszego,chociaż nie powiem humor coraz ciężej mi poprawić,ale to pewnie przez tą samotność bo zbliża się wielki dzień a tu dupa człowiek niczego nie jest pewien 😞

AgnieszkaK ciesze się że mąż już w domu tak nawiasem mówiąc to przez Was nie mogłam w nocy spać 😉 :laugh:

Wiola super że Majka urosła znaczy że wszystko jest ok i nie ma się czym zamartwiać.Łącze się teraz z Tobą bo znowu zostałaś sama a ja doskonale wiem co to znaczy 😞

No nic koniec tych smutasków w końcu mamy weekend,chodź ja weekend mam już od wtorku :P

Witajcie

Moja noc koszmarna.... zasneliśmy z męzem dopiero około godziny 3 , masakra... jak on biedny funkcjonuje w pracy 😞 ja niedawno wstałam, zrobiłam sobie sniadanko.
A musze iść na miasto bo dostaliśmy zaproszenie na urodziny do brata męza i urodzinki ma tez jego synek - chrześniak męza, wiec musze kupic dwa prezenty ... echh... w ogóle nie chce mi się dzis nigdzie isć...

Ale mam zrypany humor... dobrze, że wczoraj sobie posprzatałam mieszkanko to dzis nie muszę....

Miłego dnia dziewuszki :*

witam dziewczynki z samego ranka ... pogoda u mnie nawet ladna tylko troszke zimno ale slonko swieci 🙂
noc maialam koszmarna nie moglam wcale spac - wszystko mnie boli a najbardziej biodra 😞
Kajtucha pamiatke bedziesz miec super gdy sie dzidzia urodzi 🙂

Basienka jest malutka ale urosnie 🙂 niech pan troszke odpocznie to dobrze panu zrobi.
zycze wszystkim udanego weekendu 😁

• Mamusia
Dzien dobry mamusie 🙂
Po moim dlugim pobycie w szpitalu nie moge sie za bardzo odnalezc. Na forum tez duzo zmian. Ciekawe czy zdaze nadrobic zaleglosci?
Dzisiaj robie prasowanko malusich ubranek 🤪 🤪 🤪 A myslalam ze bedzie ktos inny za mnie to zrobic. Ciesze sie ze udalo mi sie wyrwac i dzieki temu zrobie sama wyprawke 🙂

• Mamusia
Skórka no nie dziwie Ci się,bidulko wyleżałaś się,ale ważne że z maluszkiem wszystko dobrze i udało Ci się wyskoczyć do domku.Co do przygotowań to nie ma jak samemu wszystkiego dopilnować 🙂 I daj sobie spokój z nadrabianiem forum bo ciężko to wykonać po tak długiej nieobecności.Moge Ci tylko powiedzieć,a może już zdążyłaś zauważyć że 4 mamusie grudniowe już mają swoje dzieciaczki więc idziemy jak burza 🤪

• Mamusia
Cześć dziewczyny. Mąż odwieziony, właśnie czeka w Paryżu na samolot do Los Angeles, od wczoraj spałam może 40min 😞 😞 😞 Źle się czuję, mam depresję i ryczę non stop, życie jest do dupy 😞 😞 😞

Przepraszam, że tak smucę w sobotę, może później mi przejdzie 🤨

Wiolus kochana, nawet nie wiesz jak bardzo Ci współczuję 😞 nie chciałabym byc w takim momencie bez męza, ale takie zycie. Męzu Twój wybrał taki a nie inny zawód i wiem że jest Wam cięzko się rozstawać na tak długo, ale jakos musicie z tym życ. I nie gadaj bzdur , że życie jest do dupy bo zaraz urodzi się Majka i tak Ci będą dni uciekać, że ani się obejrzysz a męzuś będzie znowu z Wami.
Trzymaj się cieplutko bo masz dla kogo. Zaraz będziesz odpowiedzialna za maleństwo, zresztą już jestes...jak każda z nas 🙂
Łap buziaczka i oklaska i nie smutaj 😘

I wyspij się porzadnie!!!!

Witam sobotnio 🙂

Jejku ale dzisiaj pustki na forum 🤨

Noc miałam koszmarną najgorszą z dotychczasowych, może spałam z godzinę, brzuch cały twardy i nieregularne skurcze 🤨 Wzięłam nad ranem ten lek co mi lekarz przepisał i na szczęście przeszło 🙂
Na szczęście jestem spakowana do szpitala więc jakby co to tylko się ubrać i wio na porodówkę:laugh:

Współczuję Ci Wiolu 😞 Trzymaj się słoneczko dasz radę na pewno choć łatwo Ci pewnie nie będzie 🤨 😘 😘 😘