Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny byłam na badaniach połówkowych i moja królewna ma 444g 🙂 mam zdjęcie wymiarów tylko co ile mierzy i na telefonie mam 2 filmy usg 2d całej dzidzi i usg w 3d nóżki i pupkę bo tam na dole najwięcej wód jest i tylko w 3d dobrze to było widać 🙂 dzidzia jest cała i zdrowa jutro spróbuję filmy wstawić jakoś żebyście zobaczyły no i wizytę miałam w szpitalu bo tam jest dobry sprzęt a jutro mam na fundusz z tym moim ginekologiem znowu i po zwolnienie muszę iść i będzie mnie badał bo dzisiaj tylko samo usg robił chyba z 10 minut i nawet tatuś był razem z nami 🙂
jestem bardzo zadowolona bo wiem że moje dziecko się dobrze rozwija jest całe i zdrowe i widziałam piękne bijące serduszko 🙂
No nic idę spać bo jutro na 10 następna wizyta 🤪 Dobranoc brzuszki 😜

• Mamusia
Witam, juz po USG, ale jeszcze w zoo i utesciow z synkiem bylam no i niedawno wrocilismy...
Tak wiec okazalo sie, ze to na pewno CHLOPAK 🤪 No i mamy teraz problem z imieniem, bo mamy tylko imie dla dziewczynki, a tu niespodzianka i trzeba myslec dla chlopczyka 🙂
Ma 508 gramow, wszystko ma na miejscu, jest zdrowy tylko ma cos z wielkoscia nerek, ale to podobno na granicy normy i nie mam sie tym martwic, bo maluszek bedzie pod kontrola lekarza 🙂
Fotke niedlugo wstawie, bedzie sama buziulka, bo lekarka mowila, ze jest za duzy i sie caly nie miesci 😆
Mam nadzieje, ze z pozostalymi dzidziami wszystko ok bedzie 🙂

• Mamusia
Jej dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że już spokojne jesteście i wiecie co u Waszych maluchów "słychać" 🙃

Ja muszę się uzbroić w cierpliwość do czwartkowego popołudnia 😉

Dorianna piękna fotka 🤪 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ujęcie super 🤪!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pammat dawaj jutro te filmiki bo ciekawość mnie zabija 😉

Dobrej nocki laseczki 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂 🙂 🙂

wróciłam 🙂 🙂 🙂

zaraz spróbuję nadrobić zaległości, a tymczasem napiszę tylko, że mieliśmy rewelacyjną pogodę 🙂 no i w ogóle było świetnie 🙂

a mój mały to wierci się strasznie w moim brzuchu, ale to mnie też cieszy 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Witaj Agaaa po przerwie 😘
Dobranoc brzuszki, kładę się, bo mam pięciolatka w domu, a on rano nie daje pospać 🙂

witam witam 🙂 oj powiem Wam, że wszystko przeczytałam 🙂 🙂 🙂 dużo się u Was działo, kilka wizyt, jakieś choroby etc 🙂

dziewczyny brakowało mi Was

• Mamusia
No i dopiero teraz zlądowałam do domu, wszystkim trzeba było zdać relacje że wszystko oki i tyle to zajęło z wizytą u koleżanki 😆
Wszystko z moimi skarbkami oki Śliczne dzidzie są główkami i buziami do siebie bawią się w kosi kosi 😁
Zdrowe wszystko oki ze mną też wszystko pozamykane i czyste 🙂
za tydzień połówkowe usg
Czieszę się dziewczyny że u wszystkich jest dobrze i że mamy zadowolone bo jak mamy się cieszą to i dzidzie są szczęśliwe
a to na dobranoc od bliźniaczków 😉
uwielbiam to i puszczam maluszkom co dziennie 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&feature=relmfu
Śpijcie spokojnie 🙂

• Mamusia
Blizniaki2 napisał(a):
No i dopiero teraz zlądowałam do domu, wszystkim trzeba było zdać relacje że wszystko oki i tyle to zajęło z wizytą u koleżanki 😆
Wszystko z moimi skarbkami oki Śliczne dzidzie są główkami i buziami do siebie bawią się w kosi kosi 😁
Zdrowe wszystko oki ze mną też wszystko pozamykane i czyste 🙂
za tydzień połówkowe usg
Czieszę się dziewczyny że u wszystkich jest dobrze i że mamy zadowolone bo jak mamy się cieszą to i dzidzie są szczęśliwe
a to na dobranoc od bliźniaczków 😉
uwielbiam to i puszczam maluszkom co dziennie 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&feature=relmfu
Śpijcie spokojnie 🙂

to fajnie, że i u Was wszystko ok 🙂 oby tak dalej 😁

• Mamusia
Czesc laski...

Z tymi wizytami to nie do końca tak super .. 🤢
Zapomniałyscie o Gudze.... 🤢

Po wczorajszym Usg szyjki i delikatnym badaniu - palcem a nie przez wziernik, po mnie weszla kolezanka, wiec na nia poczekalam i wtedy przed wyjsciem poszlam jeszcze siusiu... wtedy żywa krew ze mnie chlaupneła... gacie zalane..spodnie tez... myslalam ze zejde w tym kiblu...
Z powrotem do gabinetu...i co sie okazało ze moja nadzerka plus bardzo wrazliwa szyjka krwotoku dostarczyla takiego ze gryzlam rece zeby nie wyc z bólu jak mnie doktor zasadzil wziernik i zaczal tamowac krew...poweizdzial ze jak nie zrobi tego teraz - bo mowilam ze strasznie boli- to czeka mnie szpital i tamponowanie szyjki.... laski...rece pogryzione ale krwotok opanowany... polał jakims plynem, szczypalo jak cholera, kazal pozelzec 30 min na fotelu dentystycznym swojej zony ktora obok ma gabinet i tym sposobem Guga w domu, wrocila na kanape...

Mam skierowanie na krzywa cukrowa, morfo, mocz i krzepliwosc kwi....

Aaaa no i mam skierowanie na CC...wiec raczej postanowione...

Ale miałam dzien 🤢

• Mamusia
cześć dziewczyny.
GUGA współczuję bardzo.przeżycie okropne ale dobrze że lekarz nie głupi,wiedział jak szybko zareagować a nie odesłał Cię do szpitala od razu.jesteś w domku i to się liczy.w szpitalu nawet jak nic Ci nie jest to i tak czujesz się bardziej chora...sprawę musisz kontrolować i nie ma mocnych 😉 odpoczynek i łakomstwo dobrze robi na stres 🤪 (z tym łakomstwem żartuję). trzymaj się cieplutko i oby już nic Ci się takiego nie przytrafiło 🙂 buziaki przesyłamy

• Mamusia
Gorące pozdrowienia dla [size=Gugi] by szybko wracała do zdrowia .
Biedna ile my kobiety niektóre stresu i bulu musimy przejść 😞
Trzymaj się i odpoczywaj,odpoczywaj,odpoczywaj i nie szalej z pracami domowymi naprawdę !!!
A to dla Gugi od bliźniaczków :
http://www.youtube.com/watch?v=mACqcZZwG0k 😆