Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agami napisał(a):
coq inna nazwa tej porodówki to jak teraz odnalazlam to "One Born Every Minute" poszukaj moze w necie znajdziesz..na youtube cos jest widzialam ale pewno nie cale odcinki

No sporo tego nawet tyle, że w PL nie są te filmiki dostępne 🤢

• Mamusia
Agami znalazlam,ale... w tym kraju video jest niedostepne 😠 Dziekuje Kochana za pomoc 😘
Nova jak Ty faktycznie to zrobisz, to ja nie wiem, jakis prezent bebe musiala Ci wyslac z wdziecznosci 😆

Holi wiem, wiem, ze jestesmy w tym samym. Mezowi truje codzinnie, ze rodzic moge... tylko, ze wczoraj sie dowiedzialam, ze coreczka wysoko jeszcze siedzi, a szyjka tez zamknieta i dluga. Nie wiem, jal dluzo czasu moze jej zajac schodzenie na dol 🤔

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
coq inna nazwa tej porodówki to jak teraz odnalazlam to "One Born Every Minute" poszukaj moze w necie znajdziesz..na youtube cos jest widzialam ale pewno nie cale odcinki

tzn? ja moge je ogladac....
tylko ze to sa jakies fragmenty reklamowki bardziej...

Coq no ja idę 15 listopada do lekarza i zobaczymy może mi powie jak moja szyjka i jak wysoko jest dziecko!!! Wiesz co a masz twardnienia brzuszka??? ja tak do 20 razy idzie mi taki skurcz od samego dolu w gore i po 45 sekundach przechodzi

COQ no to tak jak ja ale raczej na wieczór mam często a w nocy cały czas mam twardy brzuch chodzi o to jak wstaje bo do sikania twardy !!!!! ZAraz spać trzeba iść oczka mi się zamykają ale jak się położę i będę oglądać to zasnę dobrej nocy jutro się odezwę

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):

tzn? ja moge je ogladac....
tylko ze to sa jakies fragmenty reklamowki bardziej...

Lalka reklamówki też mogę włączyć ale dokopałam się do całych odcinków online i one niestety nie idą już w PL 🤢

• Mamusia
coquelicot napisał(a):

Nova jak Ty faktycznie to zrobisz, to ja nie wiem, jakis prezent bebe musiala Ci wyslac z wdziecznosci 😆

Heh no to pojechałaś mi po ambicji 😜
Choćbym miała to w 15 częściach nagrać to jutro masz ode mnie linka...lub 15 😜 na poczcie hihihih 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Choćbym miała to w 15 częściach nagrać to jutro masz ode mnie linka...lub 15 😜 na poczcie hihihih 🤪 🤪 🤪

Hahahah Bedziesz moim Mistrzem!!!! 🤪
Tylko jakis kontuzji sie nie nabaw przy tej pracy!!!!! Bo bede sie czuc winna... 🤔

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Hahahah Bedziesz moim Mistrzem!!!! 🤪
Tylko jakis kontuzji sie nie nabaw przy tej pracy!!!!! Bo bede sie czuc winna... 🤔

Taaaa novaM"iszcz" całkiem oryginalnie mi nawet z tym błędem nieprawdaż hehe 😁

• Mamusia
Hej,

Przepraszam ze tak pozno pisze. Wczoraj bylam juz bardzo padnieta i poszlam spac szybko.

Co do wizyty to tak. Brzuch mi sie obnizyl, ale powiedzial ze szyjka dalej zamknieta wiec nic nie zwiastuje porodu w najblizszym czasie. Nastestepna wizyta zadwa tygodnie chyba ze wczesniej urodze (tak to powiedzial). Co do wod to jakos tak dziwnie wiec nie wiem co o tym myslec 😉 Powiedzial ze na oko wyglada ze ich troche malo, ale jak zmierzyl ile ich jest powiedzial ze w normie. Teraz i tak z tym sie nic nie da zrobic. Termin mi sie troche przesunal 30 Listopad albo 1 Grudnia, wiec szybciej niz myslalam. Wymazu nie mialam robionego, mam tylko skierowanie na badanie moczu, krwi i cukru. To chyba tyle jesli chodzi o moja wizyte 🙂

• Mamusia
dorianna napisał(a):
Witam 🙂
A macie juz moze ciemna linie przez srodek brzucha, tzw. linea nigra?
Bo ja mam narazie tylko brazowy pepek, a linia jest tylk tak delikatnie widoczna, ale jak sie dobrze przyjze 🙂

ja mam tą linię 🙂 nie jest bardzo widoczna, ale jest 🙂