Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzień dobry 🙂 ja też właśnie z badań wróciłam 🙂 ok 6 zachciało mi się siusiu to mechanicznie weszłam pod prysznic, umyłam się, nasiusiałam do pojemniczka i z powrotem weszłam do łóżka 🙂 zebrałam się chwilę po 8 do laboratorium , żeby pobrali mi krew na resztę badań. no i za krew z płytkami, mocz, anty HCV i HIV zapłaciłam 109zł... 🤢

• Mamusia
a w ogóle to w nocy przyjechała moja siostra...a ona strasznie mnie drażni, ale to opowiem Wam później, bo teraz czasu nie mam i weny odpowiedniej... muszę zjeść śniadanie i coś tam porobić, a potem wybieram się na przegląd samochodu, zawieźć zwolnienie do KRUSu, zrobić jakieś małe zakupy a że przy okazji jedzie ze mną mama z bratem, bo trzeba mu kurtkę kupić to wyjazd może się albo przedłużyć albo wręcz skrócić jeśli Rafał zacznie coś odwalać 😉

• Mamusia
Dziewczyny Podpisuję listę 😎
WITAM WAS W ŚWIECIE ŻYWYCH BO JA MYŚLAŁAM ŻE UMRĘ DZISIAJ OD 3 W NOCY 😮
miałam być wczoraj wieczorem ale tak się pokłóciłam z moim M że mi się odeciało wchodzenia na forum .. 🤨
w nocy o 3 zaczeła mnie głowa boleć o 5 ból był taki że musiałam go obudzić wymiotowałam z 8 razy i robił mi obkłady zimne i herbate gorzką piłam właśnie wstałam spałam prawie 3 godziny i jak nowo narodzona 🙂
ale było strasznie myślałam że umrę 🤢

• Mamusia
Pammat czyli we dwie kusiłyśmy od 3...Tyle że ja w sumie bez powodu, spać nie mogłam 🤔 A Ty się biedna męczyłaś..
U Was też taki dzień do dupy? Czy na moje postrzeganie rzeczywistości wpływa niewyspanie? Myślałam że przynajmniej do południa odeśpię a tu lipa, wyszłam po siódmej z psem, wróciłam i zapakowałam się do wyra - zasnęłam i o 9 pobudka 😠 A myślałam że mi w łóżku do południa zejdzie. I jeszcze się okazało że pomyliłam daty i kabaret jest jutro dopiero, czyli brak planów na dzisiejszy wieczór.
Cieszę się że wczorajsze wizyty bez sensacji i wszystko w porządku 🙂

• Mamusia
No wydaję mi się że stanęło mi coś na żołądku 🤨 ale jak już jest dobrze teraz to się cieszę bo nikomu nie życzę takiej męki najbardziej żal mi małej było że musi się męczyć ze mną ale zniosła to dzielnie i dawała znać o sobie co chwilkę .. właśnie zjadłam śniadanie 🙂
GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT WCZORAJSZYCH 🙂
a dzisiaj ja mam wizytę na 17:30 😎

• Mamusia
pammat napisał(a):
No wydaję mi się że stanęło mi coś na żołądku 🤨 ale jak już jest dobrze teraz to się cieszę bo nikomu nie życzę takiej męki najbardziej żal mi małej było że musi się męczyć ze mną ale zniosła to dzielnie i dawała znać o sobie co chwilkę .. właśnie zjadłam śniadanie 🙂

no trzymamy kciuki za dobre wieści 😘

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

no trzymamy kciuki za dobre wieści 😘

😘

• Mamusia
dzien dobry....
chloe super ze dałas znac w koncu 🙂) i ze u ciebie ok ;D no a paciorkowiec.,... to dla dobra dziecka ze nie w wodzie....
pammat powodzenia.... i po wizycie od razu na forum cie widze bo my pozniej od zmyslow odchodzimy jak dlugo kogos nie ma... :P
milego dnia sloneczka
mnie zaczyna bolec gradlo jak nova i to solidnie 🙂

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Dzień dobry, właśnie wróciłam z badań. I chyba jeszcze wskocze do wyrka
Fajnie że się podobało na Świadomej. Generalnie chyba Basieńka i Chloe miały mnie w d.... bo rozglądałam się, szukałam i echo.

Katja nigdy. Rozgladalam sie i nie wiedzialam ktora to Ty 😞 pisalas ze bedziesz sie krecic kolo dietetyczki i siedzialam tak po ukosie od niej, ale widzialam tam dwie dziewczyny. Nie wiedzialam ktora to Ty 😞 Udalo mi sie poznac Chloe z czego bardzo sie ciesze. Swietna dziewczyna 🙂

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Basienka my mamy prawie taki sam termin - nie chciałabyś już rodzić? Ja jestem coraz bardziej przerażona wizją kolejnych 2 tygodni w wersji 2in1

Chcialabym juz urodzic, w szczegolnosci jak mnie zebra bola 😉 smiejemy sie z moim M, ze malenstwo sie nie spieszy na swiat pomimo ze opadl mi brzuch. Spowodowalo to u niego ze ma wiecej wmiejsca i wyprostowal sobie nozki i palce wlozyl miedzy moje zebra (czasem mam takie uczucie) i trzyma sie kurczowo 😉
Wizyte mam w srode wiec dowiem sie co i jak. Wczoraj w pracy wszystko ustalilismy kto co po mnie bierze 🙂 Komunikacja wyjdzie dzis lub w poniedzialek, wiec w pracy zostaly mi tylko dwie rzeczy do zrobienia 🙂 w poniedzialek conf call i 13 rozmow z inzynierami. Jak to skoncze jestem wolna i spokojnie moge isc urodzic bez zadnych zaleglosci 😁

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Dzień dobry, właśnie wróciłam z badań. I chyba jeszcze wskocze do wyrka
Fajnie że się podobało na Świadomej. Generalnie chyba Basieńka i Chloe miały mnie w d.... bo rozglądałam się, szukałam i echo.

no wlasnie my tez wypatrywalysmy Cie i nic... 😞 😞

• Mamusia
Hej.
Ja tez mialam nocke z glowy. Padlam wczoraj przed kompem nawet nie wiem kiedy a potem nie umialam zasnac 😠
Pamma moze cisnienie mialas wysokie, bo bol glowy i wymioty to mi idzie na cisnienie 🤔
Zaczunam sie martwic o Holi 🤢

Zycze udanych wizyt 😘