wybieram sie dzisiaj do fryzjera, ciagle sie zastanawiam co zrobic z tymi mioimi kudłami...narazie mam dlugie,proste włosy i mój mąż jest przerazony ze chce je obciac. Od rana za mna łazi i pyta co planuje 🙂 sama nie wiem, moze tylko grzywke zrobie i podetne końcówki
To nic tylko się cieszyć. Ja niezależnie od kopniaków (a dziś czuję je nawet w tyłku jakimś cudem - gdzieś tam wpycha głowę chyba) muszę iść z psem na spacer.
To nic tylko się cieszyć. Ja niezależnie od kopniaków (a dziś czuję je nawet w tyłku jakimś cudem - gdzieś tam wpycha głowę chyba) muszę iść z psem na spacer.
dzisiaj chyba taki dzien 😉 jak szlam w markecie to czulam jak maly wyczynia jakies akrobacje, bo mi sie pol brzucha wybulilo, po czym zaczal kopac gdzies w dol po plecach... 😮 tez ide zaraz z psiurkami 🙂
a ja znowu maluje tym razem mój pokoik ale już prawie prawi konicec
sama chyba nie malujesz 😲 trochę zazdroszczę Wam tych remontów 🙃 ja mam pokoik świeżo wykończony w zeszłym roku i nie ma sensu, żeby go malować lub coś w nim zmieniać. Pokój oczywiście z przeznaczeniem na pokój dziecięcy pomalowaliśmy przezornie na neutralny kolor cappucino. Mebelki jeszcze nie wybrane, ale jak się wreszcie zdecydujemy to myślę, żeby ściany ozdobić jakimiś naklejkami, które będą współgrać z resztą.
Cześć dziewczyny ja dopiero się odzywam bo od rana byłam ze szwagierką w szpitalu bo się przewróciła w biedrące na winogronie i podejrzenie o złamanie było ale na szczęście okazało się że ręka nie jest złamana 🙂 a później na paznokciach i na ploteczkach u koleżanki byłam teraz będę jadła rosół na obiad a dzisiaj z moim mamy 5 lat od kiedy się znamy i miał ochotę na gofry więc muszę zrobić ciasto na nie maliny i kremówkę już też kupiłam 🤪 Miłego popołudnia 😜 meliska dziękuje ci bardzo 🙂 weronika nareszcie się pojawiłaś 🙂 dobrze że już zdrowa jesteś 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Aniqa1111
Gość
wanilia
Witamy, właśnie się dziś zastanawiałam co się z Tobą dzieje 😉 To opowiadaj co słychac po szpitalu - tak długo Cię trzymali?
Gość
wanilia
chloe
dzisiaj chyba taki dzien 😉
jak szlam w markecie to czulam jak maly wyczynia jakies akrobacje, bo mi sie pol brzucha wybulilo, po czym zaczal kopac gdzies w dol po plecach... 😮
tez ide zaraz z psiurkami 🙂
Gość
meliska
sama chyba nie malujesz 😲
trochę zazdroszczę Wam tych remontów 🙃 ja mam pokoik świeżo wykończony w zeszłym roku i nie ma sensu, żeby go malować lub coś w nim zmieniać. Pokój oczywiście z przeznaczeniem na pokój dziecięcy pomalowaliśmy przezornie na neutralny kolor cappucino. Mebelki jeszcze nie wybrane, ale jak się wreszcie zdecydujemy to myślę, żeby ściany ozdobić jakimiś naklejkami, które będą współgrać z resztą.
coquelicot
meliska
to czekamy na relację 🙂
pammat
meliska dziękuje ci bardzo 🙂
weronika nareszcie się pojawiłaś 🙂 dobrze że już zdrowa jesteś 🙂