Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sorki, musiałam na chwilę odejść od kompa, wylałam herbatkę na papiery męża 😞
Jak już wspomniałam, spodziewam się pierwszego dziecka, wiemy już, że będzie to synek - Kubuś. Syneczek rośnie i rozwija się prawidłowo, a mamusia jak narazie czuje się rewelacyjnie, Tylko ostatnie wahania pogody troszkę zaczynają męczyć. Ale musimy się liczyć z tym, że latem może być ciężko...
Co więcej o sobie? Od miesiąca jestem już na zwolnieniu i staram się zajmować tylko sobą i jak najwięcej czasu poświęcać maleństwu, ale trochę to trudne, bo nie mieszkamy sami. Narazie mieszkamy z rodzicami męża (myślę, że potrwa to jeszcze ok. 1,5 roku 😞 ) Już chciałoby się być na swoim i trochę boję się jak to będzie jak dziecko przyjdzie na świat i nic nie będę mogła przy nim zrobić sama...
Tyle na początek, reszta wyjdzie w praniu 😆

• Mamusia
hehe dziewczyny ja nie mieszkam z tesciowa. ale z mamą tesciowej i male załamanie przeszłam przy pierwszym dziecku...teraz wiem swoje ja i Tom i dlatego stanowczo juz teraz mówimy, ze wizyty maja być jak my powiem ze się czujemy juz na siłamch, nie bede sie okładac kapusta jak pokarm bedzie, alby wiecej jego bylo bo przez takie pierdoły od babki prawie operacje na piersi miałam.

• Mamusia
Co do brzuszka to ja już miałam mocno widoczny od 3/4 miesiąca i zaczynałam się bać co to będzie w 9-tym, ale od pewnego czasu już tak szybko nie rośnie i wydaje mi się, że już od miesiąca wyglądam tak samo. Tylko buzia i pupka coraz pulchniejsze 🙂

• Mamusia
Jestem kobietki 🙂
Karola chyba i ja wpadne na ta imprezkę do Ciebie 😉 co tam dla Ciebie jedna osoba w tą czy w tamtą:P Pojadłabym tych Twoich smaczności 🤪

Co do brzuszka ,mi tez urósł 🙃 no ale nie tylko brzuszek,od tego mojego apetytu wszystko mi rośnie:P

• Mamusia
Ja przytyłam 11, a syneczek waży już ponad 1 kg...

Zmykam, bo coś mi się dziwnego z komputerem dzieje, nie mogłam go uruchomić i wyskakuje błąd dysku. Mężuś wróci popołudniu to będzie go reanimował.
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia brzuszki 😘