Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Babeczki 🙂

ale miałam dzień... kolejna porcja radzenia sobie z klamotami... Zakupy z mężem... Spotkanie ze znajomymi mamusiami - super 🙂

Mówiłyście o wyprawce 🙂 za wózkiem jeszcze się nie rozglądam - zostawiam to sobie na koniec. Na razie drobniejsze rzeczy, kupiłam dwie pościele, 4 prześcieradła, podkłady pod prześcieradła i do przewijania, dwa rożki, kołdrę i poduszkę (to pewnie na później), pieluchy tetrowe i flanelowe no i prześliczną pozytywkę - pszczółkę 😁 😁 i na to wszystko poszło ponad 300zł... Niby pierdoły, ale to przecież dopiero początek...

Drugi dzień nie boli mnie nerka 🙂 trochę ją czasem czuję, ale nie dokucza mi tak nieznośnie, jak przedtem 🙂 🙂 🙂

zmykam do spania, cieszę się że forum ożywa 🙂

Aha i witam nową mamusię 🙂 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂 Ja już po śniadanku 🙂Teraz lece kawusie sobie zrobic.Dzisiaj pogoda nie najlepsza sie zapowiada 🥴 szaro i buro za oknem
Kurcze nie wiem czy dam rade iśc na procesje ,chyba sobie odpuszczę 🥴 strasznie teraz puchnę,szybko sie męcze a do tego zaczęłam kaszlec 😠
Miłego dnia brzuszki kochane 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Moniu nie idź, jeszcze gdyby był ktoś, kto by Ci pomógł gdybyś się gorzej poczuła to tak, ale sama z dzieckiem, nie bardzo...
My też nie idziemy - M. odsypia nockę, a w Turawie nie ma Kościoła, więc sama też nie bardzo... Na Mszę pojedziemy popołudniu do Opola.

Miłego dnia!
U nas jak na razie słoneczko 😎

• Mamusia
Oooj, spóźniłam się i to bardzo 😞
Dzisiejsza nocka cała nieprzespana. Mały strasznie się wiercił, a ja po wczorajszym sprzątaniu miałam skurcze łydek i drętwiały mi ręce 😞 Teraz jestem nieprzytomna i procesję też sobie odpuściłam. Pójdziemy wieczorkiem...
A poza tym pogoda u nas nieciekaw2a. Chmurzy się i duchota straszna, chyba będzie burza.

• Mamusia
Kobietki, ja tylko przelotem bo zaczynam miesko smazyć /pomagam babci/ 🙂
Na procesji nie byłam, bo u Nas starsznie cieplo i duszno. Maz poszedl z Batim. Dzis znów cisnienie mam słabe, wiec z domu ani rusz, zreszta na 14-ta juz wszystcy się zejda i imprezka sie zacznie.
Miłego dnia kochane.
Inka dzieki za przyjecie zaproszenia 🙂