Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kochane!!!No i ja sie dzisiaj melduję w końcu na naszym forum 🙂 🙂 Witaj Inka, miło nam, ze do nas dołączyłaś 😉Ja też zostane mamą po raz pierwszy i też spodziewam się synka i tez przytyłam już 11kg:laugh: :laugh:
Od rana u nas był upał, zbieralismy troche truskawki na skup, potem sie położyłam bo mnie sen zmorzył,no i po południu deszcz i burza u nas przeszła 🤢

• Mamusia
HEJ!
Witam wszystkie wrześniowe mamusie!
Pojawiam się tu od czasu do czasu ale śledzę wasze wypowiedzi 🙂
Nie wiem jak Wam, ale mi ten czas tak szybko leci....już niedługo nasze kruszynki będa z nami 🙂
ja mam mieć dziewczynkę-ale to różńie bywa...
pozdrawiam Was wszystkie-buziaki
[URL=http://www.naobcasach.pl]

• Mamusia
    Jak Wam minął dzień mamusie? 😆
    Mój był baaardzo pracowity. Rano wydawało mi się, że na nic nie będę miała siły, a dostałam takiego powera do sprzątania, że zeszło mi prawie do 15-tej, aż przypomniałam sobie, że od śniadanka nic nie jadłam 😞 ...
    Na szczęście obiadek zrobiła teściówka ( jeden z plusów mieszkania z teściami ), a po obiadku przyszedł czas na drzemkę. I tak zleciał calutki dzień.
    Teraz przysiadłam się z kolacyjką do biureczka - mężuś wybył na co środowe wieczorne granie w kosza i komputer mam tylko dla siebie 😆
    I czekam, aż ktoś się zjawi...
    Skoczę na chwilę na nk, zaraz wracam 😘

• Mamusia
    Witajcie brzuszki.
    Inka to miałaś pracowity dzień. Jak masz na n/k konto to zapraszam. Podaj jak się nazywasz to Cie zaproszke, bedzie mi miło.
    Ja tez miałam pracowity dzien, bałam się wychodzic wiec pomogłam babci w robieniu sałatki. Pózniej posprzatałam Nasze mieszkanko, pojechałam do kolezanek z pracy na kawkę. Gdy wróciłam zjechali sie juz kuzyni z Warszawy i tak sobie siedzielismy przy kawce. Potem bylismy na wspaniałym spacerku...a teraz kazdy juz odpoczywam przed jutrem...jeszcze ok 22-giej jak mój M wróci z grania przyjda do Nas na piwko i jakis film 🙂

• Mamusia
    u mnie dziś słonecznie i ciepło więc trochę mi słabo przez to było a miałam wizytę u dentysty zaplanowaną ale jak się dowiedziała, że niezbyt dobrze się czuje to mnie do domu wygoniła leżeć. Później był gin a tam się okazało, że dobrze bybyło przyjąć szczepionkę (bo mamy z chłopakiem różne Rh) a ta znowu do kupienia jedynie w Niemczech i to za 75 euro ale czego się nie robi dla Malucha

• Mamusia
    Czytam o tych Waszych omdleniach i zaczynam się bać, jak damy radę latem? Mi na szczęście nic takiego jeszcze się nie przytrafiło, ale wczoraj miałam taki "słabszy" dzień przez to parne powietrze i burze i parę razy miałam zawroty głowy.

Karola83 mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taki jednorazowy spadek formy...

Niepokojące są częste omdlenia Kar_oli. Co robisz jak czujesz, że zemdlejesz?

• Mamusia
    Jeżeli chodzi o dzieciątko to pieniądze się akurat nie liczą, lepiej wydać taką sumę, tym bardziej, że nie jest ona aż tak przerażająca niż później żałować.

a niestety jak jest ciepło, a szczególnie na słoneczku spacery jak dla mnie nie są wskazane bo właśnie słabo mi się robi, najlepiej wtedy przysiąść na chwilę w cieniu, napić się wody i na trochę przechodzi