Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja trochę się namęczyłam i ogólnie to myślałam początkowo, że mam anemię, bo ciągle chciało mi się spać i nie miałam w sobie energii, w dodatku te mdłości. Nawet mi do głowy nie przyszło, że to ciąża (bo wg lekarzy miało to trochę potrwać i wcale nie miało być tak łatwo)

• Mamusia
Ja tak z doskoku bo z mężem na gg nawijam 🙂teraz to tylko remont mam w głowie na niczym skupic sie nie mogę,mam mi mówi ,że mam troche o sobie i dziecku pomyslec ,wyciszyc sie troche a nie wszedzie byc wszystko po swojemu namacac 🙂
W sumie to racja,przemęczona troche jestem no i puchne juz jak bańka 🙂

• Mamusia
Ja od samego początku czułam się rewelacyjnie. Żadnych mdłości tylko niektóre zapachy zrobiły się bardziej wyraziste i musiałam ich unikać. I cały czas spałam, wracałam z pracy, jadłam obiadek i spałam do wieczora. Budziłam się na kąpanie i do łóżeczka. I tak z dwa miesiące...

• Mamusia
Ja wyniki, które do tej pory robiłam to wychodziły wg norm i mam nadzieje, że tak już zostanie do końca.

a ostatnio przy remoncie pokoju (bo póki co to mieszkamy u moich rodziców) też się trochę narobiłam to ze zmęczenia nie czułam ruchów dziecka, co doprowadziło mnie dosłownie do histerii i poleciałam do lekarza, oczywiście wszystko było ok po prostu stres i zmeczenie