Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem w koncu po cieżkim dniu pracy uff, ale widze, że juz wszystkie mamusi śpią 🙂
Niestety moj brat cioteczny zmarł dzis po południu...to straszne nie moge sobie z tym poradzić..był taki młody 34 lata.. 😞 😞 Do tego czeka mnie daleka podróż , bo on pochodził z Mazur i tam bedzie pogrzeb..wiem ze bedzie cięzko...ale chce pojechać mam nadzieje ze jakoś dam rade w moim stanie..
Dobrej nocki kochane.. 😘

• Mamusia
Mimi ja znikam. Taniec z zelazkiem mam zaplanowany...i budowanie dzis garazy mnie czeka z Batim...normalnie moje dziecko odzywa bez telewizora. Jednak warto sie było pomeczyc kilka dni, by teraz taki efekt zauwazyć 🙂Śpiewa piosenki i wierszyki pod noskiem recytuje....dumna jestm 🙂

• Mamusia
cześć Dziewczyny

Mimi, bardzo mi przykro z powodu Twojego brata ciotecznego... To na pewno wielka tragedia dla całej rodziny. Pokój jego duszy... [*]

Karola, dzieci bez tv w ogóle lepiej się rozwijają, więc dobrze zrobiliście zabierając mu odbiornik z pokoju 🙂

U nas dzisiaj pogoda jak w zeszłym tygodniu - zimno i deszcz. Dobrze że wczoraj wykorzystałam dzień na maksa, na leżaczku z książką... Dzisiaj już tylko w domu, ale jak trochę ogarnę mieszkanie...

• Mamusia
Tojuś widze w tym same pozytywy 🙂Dzieki za przyznanie racji Nasza kochana Pani Przedszkolanko.

Ja dzis staram się dostac do ginekologa, może mi sie uda a jak nie to na dniach. Dostałam znów starszne upławy, są aż koloru zielonkawego wiec jakies zakażenie mam. Kurde niepokoje sie bardzo tym, a nie chce isc do szpitala bo mnie znów pozostawia na kilka dni.Zawsze coś...

u Nas tez dzis deszczowo i chłodno...

• Mamusia
Karola, może obejdzie się bez szpitala - tylko jakieś globulki dowcipne... Dobrze zakwasić jeszcze bardziej dziurkę przy infekcji, można się kefirem albo jogurtem naturalnym podmyć, bo dużo kwasu mlekowego ma - pani w aptece mi powiedziała 🙂

• Mamusia
Tojuś własnie wrócilam z wizyty.
Dostałam globułki dowciapne na 10dni, a pózniej po 5dniach mam kontrole.Pochwalił mnie że reaguje na takie rzeczy, a ja poprostu znów naczytałam sie w necie ze kobieta przez zapalenie pochwy urodziła martwe dziecko w 33tc...dlatego jak dzis zobaczyłam, że naprawde duzo mi leci to wpadłam w panike... 🤪
DZis musze jeszcze sie przemeczyć i wieczorem dopiero wezme globułkę....i zero sexu...ale to wiadomo w takich przypadkach... 🥴

• Mamusia
Fajnego masz lekarza - co wizyta to Cię chwali 😁 😉

ja właśnie myślę nad jakimś bazyliowym sosem do mięska na obiad, i chyba będę wymyślać - bo w necie albo same pesto bazyliowe albo sos na zimno, a ja chciałam jakiś na ciepło...

a jak możesz to wietrz się w spódnicy bez majtek - mi pomagało na swędzenie...

• Mamusia
aha... no też dobrze 🙂

chyba zrobię sos pomidorowo - bazyliowy z czosnkiem, najłatwiej... mięsko w kostkę podsmażone do tego i makaron... Może zapiekę jeszcze...
Kurcze, mam ochotę na coś dobrego i nie wiem co kombinować jeszcze... Niewiele mam w domu...